זה מרגיש ככ מטומטם.

strangergirl

New member
זה מרגיש ככ מטומטם.

אני בזוגיות כבר 7 שנים.
עברנו הרבה משברים בזוגיות אבל כמו זה? באמת שאין לי מושג לאן זה ילך. אני גם בכלל לא יודעת מה אני רוצה.
הטריגר שפיצץ את זה היה לפני חודשיים הולדת בני בכורי. זה התחיל עוד קודם בעיקר בכל מה שקשור האינטימיות ומיניות. אני מאוד מינית והוא הרבה פחות מיני בהתחלה חשבתי שזה רק בגלל שהוא בלי יותר מדיי ניסיון ושזה ישתפר עם הזמן והניסיון איתי. לא כך הדבר (ניסיתי הרבה פעמים להציע טיפול זוגי מיני אך ללא הצלחה מרובה ) אחרי שהמון זמן כבר אין אינטימיות (הפסקתי לספור ) כשמתוכם 9 חודשי היריון שבהם היה מפחד לקיים יחסים שמא יקרה משו לעובר. ולפניי זה באמת שכבר לא זוכרת.
המכה הקשה הייתה אחרי הלידה ובעצם בכל הזמן הזה מאז. אולי אלו ההורמונים של אחרי הלידה? דיכאון של אחרי לידה? ובטח ובטח אצלו כשמדובר בהתרחקות מאוד נוקבת ממני ומהילד עם הילד לאט לאט הוא מתקרבאנחנו רבים המון ועם הרבה שתיקות שורפות.
אמא שלי והוא היו החברים הכי הכי טובים שלי אמא נפטרה והוא מה שנשאר לי. ועכשיו? גם לא הוא. הבדידות הזאת אוכלת אותי הצעתי ללכת לייעוץ זוגי לפניי כחודש והוא לא מוכן בטענה שכרגע הוא עמוס מדיי רגשית.
למה אני בעצם כותבת את זה? בעיקר כדי לשחרר קצת מתוכי כי זה פשוט הרבה יותר מדיי מלהכיל.
לא רק שאני לא מרגישה נחשקת.. אני גם לא מרגישעמרגישה כבר נאהבת (למרות שהוא אומר לי שהוא אוהב אותי )
הוא בטיפול פסיכולוגי ותרופתי (בעקבות הדיכאון ) אבל כמה אפשר לשבת בצד ולחכות?
אני ככ מבולבלת..

הלב כואב לשמוע על מצוקתך אבל יש פתרון

ללכת לקבוצת תמיכה של אמהות טריות, לא לשבת תקועה בבית. בדידות יכולה להיות צועקת מן הקירות כאשר נמצא מישהו בבית שאת מרגישה ניכור נושב ממנו. האם הוא עובר דכאון בעקבות לידת בנו, או שזה התחיל כבר לפני הלידה שלך? תני לעצמך את הקרדיט לבלות עם חברות מקובלות עליך, אל תשבי בבית תקני ותבשלי,תקחי את התינוקי למקומות שכיף לך, תאמיני לי הוא ישרוד ואת תרגישי טוב יותר. גם הובי נחמד כמו סריגה, ציור, מה שבא לך, חוגים, קוסמטיקה וכו' יעזרו.

strangergirl

New member
תודה

אני מנסה לא לשבת בבית אלא לצאת חברות לטייל עושה ספורט כי אומרים שזה משחרר סרוטונין..
הוא היה בטיפול עוד קודם אבל לא במצב ככ רע אחרי הלידה זה החמיר מאוד...
&nbsp

במקרה שמעתי היום
שישנם תרופות לדיכאון שמדכאות תשוקה מינית,
אולי כדאי לך לבדוק בכדי לשלול את האפשרות הזאת...

sweetdreams

New member
הי, מציעה לך לכתוב גם בפורום זוגיות במשבר

אני חושבת שלגולשים שם יש פרספקטיבה שתוכל לעזור.

Emiluch

New member
נאלצת לחלוק עליך

פעם שכתבתי שם סוגיה בניק קודם שלי,חוץ מלצחוק ולהסתלבט עלי לא היה להם שום דבר מעודד להגיד

שולחת
גדול

אולי שווה לפנות לייעוץ זוגי ו/או מיני בעצמך, גם אם זה בלעדיו- לקבל טיפים והכוונה כך שתוכלי למצוא את עצמך מבחינה מינית וזוגית. מניסיון שלי, כשאדם עובר שינוי ומתכוונן בדרך חדשה- זה משפיע גם על בן/ת הזוג.
אצלנו לפחות זה קרה-השינוי שלי השפיע עליו. אומנם לא בתחום המיניות אבל לגמרי בזוגיות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

strangergirl

New member

היי..
כרגע התחושה שזה מצריך ממני המון כוחות שאני לא יודעת מאיפה לשאוב. פגועה נורא מרגישה אפילו לא נאהבת. בדידות פנימית נוראית. אולי כשזה ירגע זה באמת מה שאעשה.. תוגה רבה לך!!

לדעתי הבעיה שלכם מורכבת מדי בשביל ייעוץ בפורום

תלכי לייעוץ בעצמך אצל מישהו שהוא גם יועץ אישי וגם זוגי. אולי בן זוגך יצטרף מאוחר יותר.

strangergirl

New member
היי!

גם אני חושבת כך... זה היה בעיקר בשביל לשחרר לשתף.. אני נורא לבד עם כל זה..
אני מניחה שאעשה זאת ברגע שארגע קצת.. אני חזרתי לטיפול פסיכולוגי פרטני כי לא יכולתי יותר להכיל..

מטומטם??

ממש לא!
זה עצוב שדבר כזה קורה אבל הוא חייב להבין שאם הוא לאצלוקח את עצמו בידיים הוא מפסיד אותך. מישהו צריך להעיר אותו.

strangergirl

New member

תודה יקירה
אולי הוא מתעורר קצת אבל מה שבטוח אני פגועה עד עמקי נשמתי...

למעלה