זה משוגע, אנ'לא אפתח לזה ת'דלת

רעוּת

New member
זה משוגע, אנ'לא אפתח לזה ת'דלת ../images/Emo156.gif

טוב, אז הפעם זה יהיה יותר קליל ופחות אובדני משבוע שעבר. או לפחות, אני אשתדל
. זוכרים את החלומות שלכם? איזה רעש אתם לא יכולים לסבול? אוהבים לרוץ? מרגישים תקועים לפעמים? למה? למי לא תפתחו את הדלת? מה הדבר הכי משוגע שעשיתם? אוהבים את השם שלכם? יש לכם זכרון טוב לפרצופים? מתי אתם לא מזהים את עצמכם? מי משוגע בעינכם? never say never? אוהבים לטייל? איפה בעיקר? מה אתם מבקשים לעצמכם? איפה אתם חושבים שתהיו בעוד שנתיים מהיום? מה שוחק אתכם? "כמה קל לשכוח וכמה רציתי לזכור..?"

DeepThoughts

New member
פחות אובדני

זוכרים את החלומות שלכם? חלק. את אלו שאני זוכרת אני בד"כ גןם חוקרת מה המשמעות שלהם וזה רוב הזמן נכון. איזה רעש אתם לא יכולים לסבול? צעקות, פקק תנועה, אלימות אוהבים לרוץ? לא מרגישים תקועים לפעמים? למה? כן. גם תקועה וגם הולכת אחורה לפעמים, אבל כן, די תקועה למי לא תפתחו את הדלת? לאויבים מה הדבר הכי משוגע שעשיתם? נשאיר את זה לי.. אוהבים את השם שלכם? כן יש לכם זכרון טוב לפרצופים? כן מתי אתם לא מזהים את עצמכם? כשאני עושה משהו שלא מתאים לי מי משוגע בעינכם? רוני רון? never say never? בהחלט, דברים הם דינאמיים, העולם דינאמי אוהבים לטייל? איפה בעיקר? איפה שאפשר מה אתם מבקשים לעצמכם? שקט נפשי, הצלחה, ביטחון עצמי, ואהבה לעזאזל.. איפה אתם חושבים שתהיו בעוד שנתיים מהיום? אני מקווה שבמקום טוב, עם כסף בבנק, עבודה טובה ואהבה בבית.. מה שוחק אתכם? עבודה "כמה קל לשכוח וכמה רציתי לזכור..?" הפוך.

Walk Two Moons

New member
אהבתי :)

זוכרים את החלומות שלכם? מעטים. בעיקר את אלה שחוזרים על עצמם הרבה - כמו זה שבו אני נמצא בחדר שמטבעות מכסות את כל הרצפה שלו ולי נותר רק לאסוף. ("אשליות... אשליות מתוקות...") ובזמן האחרון חלמתי פעמיים שחבר ספציפי שלי מת
איזה רעש אתם לא יכולים לסבול? רעש מכל סוג בזמן שאני מנסה לישון, וסירנות. אוהבים לרוץ? לא במיוחד. מרגישים תקועים לפעמים? למה? כי אני לא מצליח לקבל אומץ בשביל להגיע להחלטה, להקשיב לעצמי ולעשות שינוי משמעותי. למי לא תפתחו את הדלת? לבנאדם שהייתי לפני שנתיים. מה הדבר הכי משוגע שעשיתם? נולדתי. אוהבים את השם שלכם? וואלה כן. יש לכם זכרון טוב לפרצופים? לא. מתי אתם לא מזהים את עצמכם? כשאני מסתכל בתמונות מגיל צעיר... מי משוגע בעינכם? לא חסר. ערן צור, בין השאר. never say never? אני בעד. אוהבים לטייל? איפה בעיקר? ואדי קלט מה אתם מבקשים לעצמכם? אבי געזונט :) איפה אתם חושבים שתהיו בעוד שנתיים מהיום? אנעארף. מקווה שבמקום משמח מה שוחק אתכם? שגרה. "כמה קל לשכוח וכמה רציתי לזכור..?" מדוייק בשבילי בחודש האחרון.

רעוּת

New member
.Remember me, I used to live for music

מהזה הייבוש הזה
אתם לא באמת רוצים שאני אתחיל עם מניפולציות רגשיות ואיומים ברצח והתאבדות, אז יאללה, לענות
זוכרים את החלומות שלכם? בדר"כ כן. כנראה שאני תמיד מתעוררת באמצע שנצ REM. או אולי בגלל שאני מתעוררת כל שעה בערך, יוצא שלפעמים אני מתעוררת באמצע שנת REM. אוף, יכולים לעשות עלי כאלה מחקרים מוצלחים בחסך בשינה
איזה רעש אתם לא יכולים לסבול? מכירים את זה שיש מישהו שאתם ממש לא סובלים, ואז אתם גם לא מסוגלים לשמוע את הקול שלו? אז יש לי כמה כאלה. וגם רעש של שיפוצים. לשכנים שלי יש נטייה לעשות שיפוצים כל יום שישי לפנות בוקר, או משהו כזה. אוהבים לרוץ? לא מרגישים תקועים לפעמים? למה? כן, כשהאוטו לא מתניע ואז אני שמה לב שהוא לא היה ב-P אלא ב-D או משהו כזה. או כשהוא סתם לא מתניע ואז זה עצוב. למי לא תפתחו את הדלת? לקצין העיר |אישהבורחתמבשורה| מה הדבר הכי משוגע שעשיתם? גרתי באילת חודש בחופש הגדול בין י"א לי"ב כי ברחתי מהבית (נו, לא באמת, אמא ידעה איפה שאני
אבל זה סתם נשמע יותר מגניב ככה). אוהבים את השם שלכם? לא. אם לכם היו קוראים ע"ש שיר יום זכרון הייתם אוהבים את זה?
יש לכם זכרון טוב לפרצופים? לא כלכך מתי אתם לא מזהים את עצמכם? בשנה האחרונה בעיקר מי משוגע בעינכם? שלומי שבן. אבל הוא עושה לזה סובלימציה די יפה. וטורי איימוס, אבל אצלה זה בסדר סתם בגלל הסמים וההפלות. never say never? וואטאבר אוהבים לטייל? איפה בעיקר? לא מה אתם מבקשים לעצמכם? שלח לי שקט טוב מוגן
וממוצע 95. איפה אתם חושבים שתהיו בעוד שנתיים מהיום? בסוף תואר ראשון (תלוי בשביתות שעוד יהיו
), מנסה לשקם את חיי ההרוסים ואת המינוס בבנק, וחושבת על מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה. מה שוחק אתכם? לימודים, עבודה, החיים
"כמה קל לשכוח וכמה רציתי לזכור..?" לא יודעת אם בהכרח קל, אולי סתם הפשטות של זה, ששוכחים דברים שהיינו רוצים לזכור, כמו את החומר למבחן או את מי שמת
.

בואי נצא לטיולללל:)

זוכרים את החלומות שלכם?כן..לצערי.. איזה רעש אתם לא יכולים לסבול?כשעושים כזה כמו בליעת רוק קטנה עם השפתיים עם רעש מגעיל כזה בעעעע אוהבים לרוץ? למה לרוץ אם אפשר ללכת? מרגישים תקועים לפעמים? למה?כן...אין הסבר... למי לא תפתחו את הדלת?לזרים.ככה אמא אמרה. מה הדבר הכי משוגע שעשיתם?נכנסתי לבריכה עם תחתונים וחזייה...ממש פורעת חוק שכמותי... *וכולם ביחד-:"חננה"* אוהבים את השם שלכם?כן יש לכם זכרון טוב לפרצופים?תלוי איזה:) מתי אתם לא מזהים את עצמכם?תמיד מזהה את עצמי.. מי משוגע בעינכם?ההורים של רוז...וההוא מאוסטריה שכלא את הבת שלו במרתף. never say never?נוואר...משתדלת... אוהבים לטייל? איפה בעיקר?ביער מה אתם מבקשים לעצמכם?שיהיה טוב..ושיהיה בי הכוח לגרום לאחרים לטוב... איפה אתם חושבים שתהיו בעוד שנתיים מהיום?באולפני דיסני יוצרת "שרק 24" מה שוחק אתכם?קיץ. "כמה קל לשכוח וכמה רציתי לזכור..?"הלוואי והיה קל לשכוח...

תמרוש5

New member
../images/Emo79.gif

זוכרים את החלומות שלכם? לעיתים רחוקות.לרוב זה חלקי חלום מוזרים. איזה רעש אתם לא יכולים לסבול? תינוקות בוכים. אוהבים לרוץ?לא אוהבת וגם לא ממש יודעת,אחרי דקה אני כבר מעולפת על הריצפה או משהו
מרגישים תקועים לפעמים? למה?אה הא. לא יודעת ממש למה,סתם כשהחיים לא זזים. למי לא תפתחו את הדלת?משום מה אני בדר"כ פותחת בלי לבדוק מי זה(צכה להפסיק עם העניין,יותר מדי אנשים מוזרים היו שם...
) מה הדבר הכי משוגע שעשיתם?אהה,דברים משוגעים ואני זה לא משהו שהולך יחדיו,לא עולה לי משהו כרגע. אוהבים את השם שלכם?כן!אני די מחבבת אותו. יש לכם זכרון טוב לפרצופים?כן! כאילו כשאני עם משקפיים ואשכרה רואה משהו אז אני זוכרת פרצופים. מתי אתם לא מזהים את עצמכם? כשאני מתעצבנת. מי משוגע בעינכם?האיש הרוקד מהאוטובוס! הוא תמיד לובש שרוול מנומר וחולצה לבנה עם פרח ורוד ענקי,כובע נוצץ ואוזניות שלא מחוברות לכלום ורוקד באוטובוס. never say never?אה הא. אוהבים לטייל? איפה בעיקר?לפעמים,במקומות עם נוף יפה. מה אתם מבקשים לעצמכם?לעמוד בהבטחות שלי לעצמי. איפה אתם חושבים שתהיו בעוד שנתיים מהיום?אממ אני מניחה שבצבא,לקראת סיום או משהו כזה.. מה שוחק אתכם?חוסר שינה. "כמה קל לשכוח וכמה רציתי לזכור..?" וואו מתאים לי כל כך בשלושת החודשים האחרונים.:|

מיץ פזי

New member
חח עד שהבנתי מה זה האייקון הזה.. ../images/Emo163.gif

זוכרים את החלומות שלכם? בדרך כלל לשניה כשאני קמה ואז לא.. זה די מעצבן.. איזה רעש אתם לא יכולים לסבול? שצועקים עלי.. אוהבים לרוץ? לא במיוחד :) מרגישים תקועים לפעמים? למה? כן, כשאני מרגישה שאני לא עושה כלום.. למי לא תפתחו את הדלת? לשכן המופרע מלמטה.. P: מה הדבר הכי משוגע שעשיתם? הממ.. אני לא בנאדם נועז באופן כללי.. אבל נראה לי שלהשתכר במועדון בחו"ל ולרקוד עד-כמעט-להתנשק עם בחור שאני לא מכירה (כשיש לי חברה בבית) זה די משוגע בשבילי
אוהבים את השם שלכם? כן יש לכם זכרון טוב לפרצופים? כן, טוב מאוד. רק שבד"כ הם לא מכירים אותי.. מתי אתם לא מזהים את עצמכם? בפעם הראשונה שהרכבתי עדשות מגע לא זיהיתי את עצמי.. מי משוגע בעינכם? כל האנשים המופרעים האלה שמתעללים בילדים שלהם.. never say never? בהחלט. אוהבים לטייל? איפה בעיקר? מאוד אוהבת.. בעיקר במדבר :) מה אתם מבקשים לעצמכם? לא לחיות בלי אהבה איפה אתם חושבים שתהיו בעוד שנתיים מהיום? בצבא..
מה שוחק אתכם? להתמודד עם פרידות ועזיבות של אנשים.. "כמה קל לשכוח וכמה רציתי לזכור..?" לגמרי.. תמיד שוכחים את הדברים שרוצים לזכור.. תמיד יש משהו שכאילו חומק לך מבין האצבעות במוח.. סיטואציה שאתה רוצה לזכור כל שניה ממנה וזה פשוט בורח..

תמרוש5

New member
../images/Emo6.gif מתאים לו חיימקה(שלה)

(וסורי שהתנתקתי,המסנג'ר החליט שלא בא לו להתחבר יותר
)

רעות @:

זוכרים את החלומות שלכם? בד"כ לא. כי לא ישנה מספיק כדי לחלום. היום אבל, ישנתי 14 שעות
והיה לי את אחד המוזרים... איזה רעש אתם לא יכולים לסבול? צופרים של מכוניות, בכי של תינוק אוהבים לרוץ? מאד. חבל שאני לא עושה את זה כבר הרבה זמן. עצלה
מרגישים תקועים לפעמים? למה? מאד, סתם כי ככה. איןכסף ודברים בסגנון, או געגועים מיותרים ודברים בסגנון. למי לא תפתחו את הדלת? אולי רק לדבר אחד בעולם. וגם לזה אני לא בטוחה. תקופה כזאת כרגע. [אבל בינתיים אני בסדר וטפו] מה הדבר הכי משוגע שעשיתם? חחח. צונזר. וזה היה בשם האהבה. או משהו. חחח אוהבים את השם שלכם? לא במיוחד אבל אנחנו מסתדרים. יש לכם זכרון טוב לפרצופים? יותר מדי טוב. ברמות שזה מפחיד. לדוג', ראיתי מישהי ש/היתה איתי במחוננים בכיתה ג' לפני איזה שבוע במקרה. עברו מאז יותר מ10 שנים וגדלנו בטירוף. וזיהיתי את הפנים שלה. מתי אתם לא מזהים את עצמכם? האמת שעכשיו. אני באמת לא מזהה את עצמי ולא בטוחה מי אני ולאן אני הלכתי ואם היתה אני אי פעם, אבל זה נהיה אישי מדי, רעות מה זה השאלונים האלה וכו' - בכל אופן זה מצחיק כי גם אנשים אחרים אומרים לי שהשתנתי נורא מאז פעם. חיצונית זה בעיקר בולט ומן הסתם שפנימית זה הרבה יותר חזק. אז אולי אני לא לבד בזה
מי משוגע בעינכם? חחחחחח. צונזר. לא, לא את רעות. never say never? משהו כזה :| אוהבים לטייל? איפה בעיקר? כרגע אני בעיקר אוהבת להרגיש בית, אחרי זה אפשר לחשוב על טיולים. מה אתם מבקשים לעצמכם? קודם כל שקט. אח"כ.. וכו' איפה אתם חושבים שתהיו בעוד שנתיים מהיום? באמת שאין לי מושג. הכי הגיוני לומר בלימודים, וזה באמת מה שיש את הסיכוי הכי גבוה שיקרה, אבל אין לדעת. מה שוחק אתכם? חחח שוב צונזר. ואולי גם או בעיקר אני. "כמה קל לשכוח וכמה רציתי לזכור..?" זה כאילו בהפוכה ממה שבד"כ.. אבל יש במשפט הזה המון.

למעלה