.Remember me, I used to live for music
מהזה הייבוש הזה
אתם לא באמת רוצים שאני אתחיל עם מניפולציות רגשיות ואיומים ברצח והתאבדות, אז יאללה, לענות
זוכרים את החלומות שלכם? בדר"כ כן. כנראה שאני תמיד מתעוררת באמצע שנצ REM. או אולי בגלל שאני מתעוררת כל שעה בערך, יוצא שלפעמים אני מתעוררת באמצע שנת REM. אוף, יכולים לעשות עלי כאלה מחקרים מוצלחים בחסך בשינה
איזה רעש אתם לא יכולים לסבול? מכירים את זה שיש מישהו שאתם ממש לא סובלים, ואז אתם גם לא מסוגלים לשמוע את הקול שלו? אז יש לי כמה כאלה. וגם רעש של שיפוצים. לשכנים שלי יש נטייה לעשות שיפוצים כל יום שישי לפנות בוקר, או משהו כזה.
אוהבים לרוץ? לא
מרגישים תקועים לפעמים? למה? כן, כשהאוטו לא מתניע ואז אני שמה לב שהוא לא היה ב-P אלא ב-D או משהו כזה. או כשהוא סתם לא מתניע ואז זה עצוב.
למי לא תפתחו את הדלת? לקצין העיר |אישהבורחתמבשורה|
מה הדבר הכי משוגע שעשיתם? גרתי באילת חודש בחופש הגדול בין י"א לי"ב כי ברחתי מהבית (נו, לא באמת, אמא ידעה איפה שאני
אבל זה סתם נשמע יותר מגניב ככה).
אוהבים את השם שלכם? לא. אם לכם היו קוראים ע"ש שיר יום זכרון הייתם אוהבים את זה?
יש לכם זכרון טוב לפרצופים? לא כלכך
מתי אתם לא מזהים את עצמכם? בשנה האחרונה בעיקר
מי משוגע בעינכם? שלומי שבן. אבל הוא עושה לזה סובלימציה די יפה. וטורי איימוס, אבל אצלה זה בסדר סתם בגלל הסמים וההפלות.
never say never? וואטאבר
אוהבים לטייל? איפה בעיקר? לא
מה אתם מבקשים לעצמכם? שלח לי שקט טוב מוגן
וממוצע 95.
איפה אתם חושבים שתהיו בעוד שנתיים מהיום? בסוף תואר ראשון (תלוי בשביתות שעוד יהיו
), מנסה לשקם את חיי ההרוסים ואת המינוס בבנק, וחושבת על מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה.
מה שוחק אתכם? לימודים, עבודה, החיים
"כמה קל לשכוח וכמה רציתי לזכור..?" לא יודעת אם בהכרח קל, אולי סתם הפשטות של זה, ששוכחים דברים שהיינו רוצים לזכור, כמו את החומר למבחן או את מי שמת
.