זה משחק מטומטם וחסר הגיון - כנסו

Its a girl

New member
זה משחק מטומטם וחסר הגיון - כנסו

ממתי מחשיבים שתי שורות או מילה כשיר? מי הדפוק שהשאיר את האפשרות הזו פתוחה כך... אני נכנסת לעמודי להקות עם מאה שירים וכל שיר זה מילה... אז מה עשינו פה? איפה הקשר למציאות... האם המשחק המפגר הזה הוא כדי לעודד יצירה (כמו שחשבתי...) או לעודד כניסות מטופשות למערכת. החברה שם למעלה אתם שהמצאתם את השטות הזו עשיתם עבודה גרועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תלמדו מנוקיה ששנה שעברה הביאה אחלה משחק ברשת ותעשו דברים כמו שצריך עם איזשהו ערך בתוכם לא סתם חרטא! ומי שנכנס לפני חודש למשחק אין לו סיכוי להשתלב בו או לצאת מנצח אלא אם כן ישב כמו דביל ויכתוב מילה לשיר וכך יריץ אלף שירים... יופי! מאוד מעורר השראה וכיף...

amit1242

New member
אורנג my band! ממשיכם את המשחק?

השאלה מופנת לאורנג my band בלבד

MineraL

New member
דה

בפעם האחרונה שבדקתי זה לא מציאותי ולא מעודד ליצרת שירים, זה מעודד לזכות בהופעה של מדונה

מצטער שלא נהנית מהמשחק, אבל ..

מטרת המשחק אינה (וגם לא היתה) "עידוד היצירה". חברות אחרות עושות משחקים אחרים, אבל התחרות כאן היא לא על רמת השירים / היצירה.

ה ב ו ב ה

New member
אצלי בלהקה יש שירים

ללא תוכן בכלל.. מה זה משנה? העיקר להגיע איכשהו לפרס שגם ככה לא היה לי סיכוי כי נכנסתי למשחק רק בסוף יוני...

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo121.gif

זאת לא תחרות יצירה המשחק מבוסס על ניהול להקה וירטואלית איפה הקשר למציאות? אין כזה ואני לא רואה שאת מתלוננת על זה שאפשר כל יום להופיע בקיסריה
, מה הקשר בזה למציאות? מה הקשר למציאות בזה שלכל אלבום יש 5 שירים? שלוקח שעה לכתוב שיר? שאפשר להוציא אלבום כל שלושה ימים? שום קשר קיצר, המשחק הזה הוא על להקות וירטואליות, אם זה היה תחרות שירים אז היה אפשר להתלונן על זה

פלורי2

New member
סלחי לי אבל לא כל האנשים../images/Emo222.gif

בעולם מוכשרים כמוך ביצירת שירים
נ.ב אני בשם משתמש של אחותי, זאת פ ל ו ר י ס יי נ ט ה

ה ב ו ב ה

New member
ל-Its a girl

רשום בכרטיס שלך שאת בת 33, ובשפה ברמה כה נמוכה את מדברת? את לא מתביישת? אלא אם הגיל שלך שם שגוי, והיה נחמד אם תשני אותו למשהו מציאותי יותר...

Its a girl

New member
סליחה שציפיתי ליותר...

אז זה לא לעידוד היצירה זה לשם השגת הפרס בלבד... הוא שאמרתי מאוד מעורר השראה ומעודד יצירה... כשאתם חושבים על משחק תיהיו יצירתיים ולא חבורת סתומים שרודפים אחרי הפרס זה ההבדל המשמעותי בין החשיבה שלי ומה שמעניין אותי בסוג משחק שכזה... בעיני המשחק היה ועודנו מטופש וחסר תכלית ואם אתם נהנים מלרדוף אחרי פרס שרק אחד מכם ישיג... שיבוסם לכם. ול"הבובה"... בת כמה אמרת שאת? בת 102? בוגרת!

סליחה שלא הבנת את מטרות המשחק ..

אבל לא כל משחק הוא על יצירה. למעשה מעטים מאוד המשחקים שמבוססים על יצירה אמיתית. חלילה אני לא בא להמעיט בערכם של משחקים כאלה. אני גם מאוד מעריך אנשים שבאמת יוצרים שירים, אבל, מה לעשות, המשחק הזה הוא לא משחק על יכולת יצירה אלא משחק של "יכולת ניהול" של להקה. אגב, לנושא היצירה יש תחרויות רבות ואני כמובן מאחל לך הצלחה רבה בתחרויות האלו. אבל, בפן האישי, אני ממליץ להבא לקרוא קודם את תנאי המשחק ורעיונו לפני הירשמות והמשחק עצמו, ואולי בכך למנוע אכזבה עתידית. בברכה ולילה טוב דן

pRimaVeriTaVIV

New member
וזה משחק, לא אומנות../images/Emo121.gif

זה לא באמת יצירת שירים, השירים האלה הם רק נתונים, דברים וירטואלים והם לא נועדו כדי שיעשו איתם משהו שעושים עם שיר אמיתי, וזה גם לא ייקרה

ה ב ו ב ה

New member
ל-Its a girl

את חצופה מאוד יותר מאשר כל אדם שהכרתי. ולא, אני לא בת 102, אבל אני 20+, ומעדיפה לא לומר את הגיל המדוייק. אני מעל 22, פחות מ 30. אבל בתור אחת, שטוענת שהיא בת 33, וקוראת פה לאנשים "סתומים"?! תגידי, הכל בסדר איתך? אף אחד לא הכריח אותך להשתתף, וכמו שחביתוש כבר אמר כאן, יכולת לקרוא את התקנון ותנאי המשחק וכל הכרוך בכך! אז את היצירה שלך (השאלה מה את מגדירה יצירב שלך), תשאירי לפורום אחר ולמשחק או עניין העוסק בתחום היצירה. לא פה. המשחק הוירטואלי הזה נועד לנהל (בלבד) להקה וירטואלית!! ולא יותר מכך. ומה מספר הלהקה שלך? אף פעם לא פירסמת, רק לאחרונה התחלת להופיע בפורום... אולי את סתם אחת שרוצה להציק כאן למשתתפים???? ואם ארד לרמה שלך, תרשי לי להמליץ לך, להקים להקה ותיצרי עימה יצירות למופת. ואז נראה אותך.. שלום ולא להתראות לך.

בכלל לא חייב לכתוב מילים...

את רוצה לכתוב מסר עמוק או שיר יפה? זה לא המקום... זה נכון שמי שבא לפני חודש אין לו סיכוי להשתלב אבל זה משחק מעורר וגם אם יש לשיר מילה אחת... עולה המון כסף ושה שלמה ולפעמים יותר להוציא את השיר הזה...

למעלה