היי hope
התעודדי,את ממש לא לבד בשאיפתך לשלמות. אם אני הייתי צריך לחפש דירה היה לוקח לי כנראה תריסר שנים למצוא. כיוון שכך,כנראה שאתפשר,שהרי כל אחד יודע שלא כדאי לחפש דירה תריסר שנים. החיים הם כאלה,שכאשר אנו בסופו של דבר מתפשרים על דבר מסויים ומתחילים לחיות באופן כזה או אחר אנו בדרך כלל גם נוטים להשלים עם הדבר, כל עוד הוא לא ממש מהותי לחיינו וכל עוד הוא מאפשר לנו להשיג דברים אחרים,חשובים לנו לא פחות. נכון שתנאי מגורים הם עניין חשוב,אולם יחד עם זאת,כאשר אני חושב על כך,עצמאות היא עניין חשוב יותר. כיוון שכך,כאשר יהיה לי משכורת יותר טובה ואתחיל לחפש דירה שכורה לעצמי(כנראה בשנה הבאה) אני יודע מראש שאאלץ להתפשר. יחד עם זאת זה לא נורא. מקום מגורים,אף הוא ,בסופו של דבר,הופך להיות, לדבר שאליו אנו הופכים אותו. את לבדך תוכלי ליצור לך את האווירה בכל דירה שתשכרי. ובכלל מה שמרגישים פנימה חשוב יותר מהאווירה האסתטית של דירה כזו או אחרת.מה שמרגישים פנימה מושלך החוצה על הדברים. הרגשת החופש תחפה ,לכן,על תנאי המגורים. במצב הנוכחי של חיי אני רואה בעצמאות כלכלית ואי תלותיות בהורים בהקדם האפשרי ערך עליון,דבר מה שלמענו אני מוכן גם להקריב את נוחיות המגורים שיש לי כרגע בבית של ההורים. אין לי שום בעיה עם זה.אני יודע שזה למען מטרה חשובה, הכרחית,בלתי נמנעת,שתניב בסופו של דבר,בראייה אופטימית לעתיד, אך ורק תוצאות טובות. אני מאחל לך בהצלחה וכל טוב