זה מתיש כל היום לשים לב למחשבות .

CarroAtop

New member
זה מתיש כל היום לשים לב למחשבות .

שלום לכולם ! אני חדש פה ! אני בן 16 ואני רוצה להתייעץ איתכם. התוודעתי לסוד לפני שנתיים , ואמרתי לעצמי - וואו איזה כיף , סוף כול סוף אני שומע שחיי אינם כעלה נידף ברוח ואני יכול ליצור את המציאות שלי בעזרת המחשבות . הבעיה היא שאף פעם לא הצלחתי למנף את הסוד לעזרתי . קראתי את הספר כמה וכמה פעמים אך אף פעם לא הצלחתי להתמיד במה שנאמר שם וזו הסיבה - בספר אומרים שיש לשים לב למחשבות כל שעות היום , ועם עולה מחשבה שלילית להסית אותה . הבעיה היא שזה מתיש אותי . ניסיתי לשים לב למחשבות ולשלוט בהם יום, יומיים ונשברתי . זה ממש מתיש . במהלך היומיים האלה כל הזמן פימפמתי לי בראש , השתמשתי בויזואליזציה , ודמיינתי אותי עם חברים ( אין לי חברים כרגע ) כל כמה שניות דימיינתי את עצמי מבלה עם חברים . אבל אני לא יכול להמשיך בזה . זה ממש קשה . מישהו יכול לעזור לי ?

Galel

New member
אה...קראת את הספר?

רשום שם בפירוש שאתה *לא* אמור לשים לב למחשבות שלך כל הזמן... בשביל זה יש לך רגשות... אתה אמור לעשות ויזואליזציה, להחזיק את זה בראש, לדמיין כמה טוב אתה מרגיש בסיטואציה שאתה מדמיין (רק תוצאה סופית, בלי דרך!) ואז לשחרר את הכל, ולצאת להיות בפעילות... תנסה להרגיש טוב במהלך היום, "לרטוט בתדר גבוה" זה המונח, ושים לב לצירופי מקרים. בהצלחה, ותעדכן אותנו. גלאל.

CarroAtop

New member
מה הכוונה ...

בגלל שזה היה קשה לי , החלטתי לעשות מדיטציה כשאני קם בבוקר ולפני השינה . לעשות 5 דקות נשימות עמוקות ואז 5 דקות לעשות ויזואליזציה . ובסדר אני מרגיש קצת יותר טוב. הבעיה היא שאחרי המדיטציה ההרגשה הטובה מתפוגגת די מהר . עכשיו גם בנוסף במהלך היום עולות לי מלא מחשבות שליליות . עכשיו את אומרת רגשות . גם כל הזמן לשים לב לרגשות זה מתיש

Galel

New member
אם תחשוב על זה לרגע...

לשים לב לרגשות זה בכלל לא מתיש - או שאתה מרגיש טוב, או שלא... זה עד כדי כך פשוט. והדבר היחיד, החלק היחיד שחסר לך בפאזל, הוא שאחרי הויזואליזציה תוודא שאתה מרגיש טוב חלק נכבד מהיום.. תנסה גם להיות בפעילות ולהיות באינטראקציה עם הרבה אנשים, זה תמיד עוזר. בהצלחה, ותעדכן איך הלך.. גלאל.

amb2

New member
הכוונה שאדם נהיה מה שהוא חושב עליו....../images/Emo13.gif

למעלה