זה מתקרב...(סתם רציתי לשתף)
המיילדת שלי היתה אצלי הערב בביקור בית. גיבשנו אסטרטגיה לגבי הבריכה, חדר השינה ועוד דברים טכניים. היא בדקה אותי עם הדופלר בבית ומאיה הצטרפה להקשיב לדופק
והיה מצוין. לא להאמין כמה אני קרובה. איך פתאום התחיל לו חודש תשיעי - הזמן זחל לי עד עכשיו ופתאום זה ממש מעבר לפינה. בדר"כ אומרים שהריון הוא שמונה חודשים ושנה, אצלי זה מרגיש ההפך - שמונה חודשים שהם נצח + שניה. ויש לי עוד המון דברים להכין, לכבס, לארגן, לקנות (לא המון), ובכלל לגמור כל מיני דברים כדי להתפנות ללידה רגועה. כמו שכתבתי לגם למבי - ביום רביעי יש לי פגישה עם מטפלת הוליסטית בלידה. בתחילת ההריון התייעצתי פה על רפואה משלימה וטיפולים כאלה (או שזה היה עוד בקומונה?). הייתי אצל הנטורופתית פעמיים - היה נחמד אבל לא הרגשתי שאני מתחברת אליה או לתחום הזה ולא חזרתי אליה. רק פגישה אחת יסודית + פגישת מסג' בגב התחתון שאז הציק לי מאוד. הייתי בספא אצל מסז'יסטית שעזרה לי לשרירים שנתפסו לי באגן (או רצועות שהשתחררו...) - פעמיים והיא עזרה לי מאוד. ובאותו מקום המטפלת ההוליסטית עובדת ואז החלטתי שאת זה אני רוצה. כדי להגיע ללידה הזאת רגועה, לדעת איך לעבוד על עצמי מבחינת התמודדות עם הכאב, לזרום עם הלידה. יש המון דברים שהיא עוד יכולה ללמד אותי. בטח אחזור להשתפך פה ביום רביעי אחרי הפגישה איתה. אז לקראת הלידה השניה השונה הזאת - משתפת אתכן וממתינה...
המיילדת שלי היתה אצלי הערב בביקור בית. גיבשנו אסטרטגיה לגבי הבריכה, חדר השינה ועוד דברים טכניים. היא בדקה אותי עם הדופלר בבית ומאיה הצטרפה להקשיב לדופק