זה מתקרב, שנטיפי 2004

double M

New member
זה מתקרב, שנטיפי 2004

נהניתם בבומבמלה
אז עכשיו הולכים לטחון לכם את השכל לגבי שנטיפי כי הולך להיות אדיר
אין בכל מקום להשוואה, הפעם הסטנדרטים שונים לגמרי הופעות מדהימות, בקרוב פירוט, חוף מדהים, פחות מסחרה ואווירה מופלאה! שנטיפי 2004 חוף בננה ביץ' אכזיב, 25-27 במאי יהיה ע-נ-ק! פרטים אצלי כרטיסים אצלי בקרוב.... 117947401

RuStY RaStA

New member
יופי אני שם מגיל 7... זה רק מתמסחר

יותר ויותר עם השנים... דמט יש לך שמץ למי צריך לפנות כדי להיות מלאכית השנה?

Gezer

New member
בטח נהננו!

בוםבמלה שנה שעברה היה חרא, אבל השנה זה עבר כל גבול! לא רק שזה נהיה סתם ממוסחר ומוקד משיכה לערסים, אי אפשר להיות בטוח לשתי דקות מבלי שיגנבו לך משהו! גנבו לי שם 300 שקל פלאפון מפתח ותיק! אמנם שנטיפי קצת פחות ממוסחר, אבל סך הכל, זה אותו סוג!

זה רק אני או שהגיע הזמן שמישהו יבין

שאי אפשר לשחזר את פסטיבל וודסטוק חחח סתם.. אבל זה מצחיק איך שכל שנה יש שם תחלואות שונות ומשונות בכל ה"פסטיבלים" האלה, במיוחד שנה שעברה, שמישהו שם חשב שזה יהיה חסכוני שכולם ישטפו את הכלי אוכל במים בשוקת, אז הראשונים נהנו ממים נקיים, אבל הבאים בתור.. חטפו צהבת וכולירה חחח

חחח כן הא

תאמת אני הייתי הולך לבומבמלה לפני כמה שנים אבל היום כבר אין מצב. פעם האנשים שהיו שם היו אנשי טבע כאלו... אנשים שבאו באמת בשביל להתנתק לכמה ימים מהסיביליזציה ולהתאחד עם הטבע... ולאו דווקא בשביל קנביס (לא אמרתי שהם לא היו מעשנים, אלא שהם לא באו בשביל זה). היום אנשים באים רק בשביל הקטע ובשביל הסמים, ורוב האנשים שבאים לשם לעשן, מעשנים בפעם הראשונה שם. מעשנים קבועים לא מגיעים לשם בשביל לעשן. חוץ מזה שכיום יש שם הרבה משטרה וכו' אז זה אפילו יותר מסוכן. חוץ מזה שגם המוזיקה התמסחרה ובשנה שעברה שהיו איזה 70 אלף איש או משהו כזה, לפי מה שאני שמעתי זה התמסחר עד כדי כך שמכרו נייר טואלט בשירותי VIP בחצי שקל לחתיכה. חתיכה אחת! אפילו לקנח את האף אי אפשר עם זה. קיצור וודסטוק רולס

זה מזכיר לי סיפור נחמד על כמה גדול

ה"דבר" הזה נהיה. בן אדם שאני מעריך, שגר בשרון עד לפני כמה שנים, רצה קצת שקט על הראש, לקח את עצמו, ועבר לגור בניצנים. אחרי שנתיים שלוש, פתאום היה את הבומבמלה הזה על הראש שלו, שכמו שהוא טוען, הרמקולים מכוונים ישר לתוך הבית שלו. הבן אדם השנה החליט שהוא הולך לטייל בנגב בזמן שיש את הפסטיבל, לברוח מהרעש, הבן אדם מגיע (ואני גם שם) לחניון הר כרכום בליל שישי ומקבל את החרארא! איזה 40 משפחות של ג'יפאים הקימו להם עיר באמצע המדבר, בחיי יכולת באותה שניה לראות איך בן אדם מאבד את הסעיף.. כמובן שהכל נגמר בטוב כאשר התנפלנו על שאריות האוכל שלהם, (שאני אומר שאריות הכוונה למגשים שלמים של אוכל) no harm done כנראה שאין יותר מקומות שקטים בשביל לזרוק ת'ראש בהם, וגם אם כן, בוודאי שאני לא אומר כדי שלא יצוץ גם שם איזה בומבמלה קטן..

חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo13.gif

ממש טירוף. בשבילי יש רק מקום אחד, סיני
הבעיה היא שכל החברים שלי כבר בצבא ואסור להם לצאת מהארץ... גם לא לסיני. את האמת גם סיני די מלא בישראלים, אבל יש שם כל כך הרבה חופים שהם כל כך ארוכים עם כל כך הרבה חושות, ככה שאם אתה מבין בזה קצת אתה יכול בכיף למצוא שם מקום מבודד. שלא נדבר על זה שהמחירים שואפים לאפס. (בערך 8 שקל לבנאדם ללילה לחושה). לא שהחושה הזאת היא בית מלון חמישה כוכבים או אפילו אכסניית נוער חמש אבנים, אבל מקום מושלם לשקט נפשי ורוחני

RuStY RaStA

New member
אוף שנים שלא הייתי שם...

בגלל ה"מצב" ואני ממש רוצה לחזור... גם אני תמיד הולכת למקומות הכי שקטים ולא מוכרים... בפעם האחרונה צללתי בבלו-הול וזה היה מדהים!

למעלה