זה מתקרב . . . :cool:

• פותח הנושא mna
  • פורסם בתאריך

mna

New member
זה מתקרב . . . :cool:

כשיגיע העת, בעוד מס` ימים, לא נתחבט, ולא נעמיד פנים. נהיה טבעיים, כביום האתמול, ונהנה מהחיים, כמו שכל אחד יכול. את תפתחי את השער, באמצעות השלט, ומבעד החלון, תביטי בלאט. תפתחי את הדלת, עם לחי מושטת. אל תהיי נבהלת, כשתרגישי יד מחבקת. אמשחך אליי, ותרגישי חומי, ואת מה שיקרה . .. . . עד הפגישה תדמייני

אז אני מדמינת

אותך , מושך אותי קרוב אליך ,, ואני נצמדת אל גופך,, כל גופי צמא אליך,... אתה מתקרב , מנשק אותי על שפתיי נשיקה ארוכה ורטובה.. לשוני חוקרת את פיך,, ובינתיים ידייך חוקרות את גופי, מלטפות בתנועות איטיות ורכות,, ואנחנו עדיין מתנשקים הלשונות במרוץ................

mna

New member
דימיונות :cool:

הדימיון מזרז, את הזמן קדימה, אני כבר מפנטז, על אישה מדהימה. על ליטוף ארוך, ונשיקה לוהטת, על אותך למשוך, ולהרגישך רוטטת. בלהט חושקת, ובחום מתפנקת. ואחרי השיא . . . על גופי מתרפקת.

מדמיינת

מפנטזה הוזה חולמת רוצה מבקשת מחכה מתחממת כמהה משתוקקת גחמה מיוחמת מצפה שתחדור כבר לבואך.

mna

New member
מחכה

סופר ת`שעות, חושב איך להעיף ת`שכבות, איך את גופך להסעיר, ותשוקה בך להבעיר. מתייחם ומשתוקק, את גופך לנשק, ולאט לאט מתקשח, לקראת ביקור בגופך - כאורח. שיכנס ויחדור, ויחד איתך - כאש יבעור. עד שביחד, בבום נתפרק, ואחת על השני נתרפק.

למעלה