זה מתקרב...

רחל צ

New member
זה מתקרב...../images/Emo13.gif

אשמח לעצות והצעות לימים שלפני הלידה... בעיקר מבחינת תזונה ופעילות גופנית... וכמובן כל עצה שתראנה לנכון לשתף. תודה... מתרגשת

פשוט להיות קשובה לעצמך ולצרכים שלך!

הרבה הנאה מנוחה ולידה עם ידיים מלאות

לצפות להכל

אני עשיתי ה-כ-ל יוגה, שחייה,הליכות,הכנה ללידה אבל לא הייתי מוכנה לכל התסריטים של הלידה וזה מה שכמעט שבר אותי תעבירי את כל התסריטים ותהיה מוכנה להכל. לא בקטע של להשלים ולקבל הכל, אלא כדי לדעת איך להתמודד עם מצבים שלא היית מוכנה אליהם. המון מזל טוב

רחל צ

New member
../images/Emo51.gif

העקרון הראשי שמוביל אותי הוא שהגוף שלי יודע ללדת ! שהתינוק שלי יודע את הדרך אלי ושהדרך , גם אם לא תהיה פשוטה תהייה חלק ממה שאנחנו. אני בהחלט מפנטזת על לידה של 3-4 שעות ... אבל מוכנה נפשית גם ליותר כמובן...

אשכר ש

New member
לצבור כוחות

לדבר אל התינוק שבבטן ולהגיד לו שאת מחכה לו ותשמחי כבר לפגוש אותו פנים אל פנים. לדמיין כמה טובה תהיה הלידה. עשי הליכות קצרות ולא מאמצות מדי. לגבי תזונה, לא מומחית גדולה, אבל נראה לי טוב לאכול מזונות עשירים בברזל. פרקטית, הייתי מכינה אוכל טעים ומקפיאה לימים שאחרי. תהני מהימים שנותרו להריון

רחל צ

New member
../images/Emo51.gif

אני שרה לו
אוכל כבר הקפאתי... אפילו הכנתי עוגה...(מישהי רוצה מתכון לעוגת קוקוס ?) פיייייי נהייתי פולנייה ... ואני לא! לגבי הליכות... מבטיחה, ברגע שהרוחות יפסקו

תרומתי הצנועה

לא לפחד כלל כמו שכתוב בציטוט בחתימה שלך, העצה הכי חשובה בעיני היא להגיע ללידה בלי פחדים כלל. איך עושים זאת? אני לא יודעת, אבל זה חשוב מאוד

רחל צ

New member
../images/Emo51.gif

האמת היא שאני לא חושבת שאני מפחדת מהלידה עצמה, אי הידיעה לא מתקשרת ישירות עם פחד כי כפי שכתבתי קודם אני מאמינה שהגוף שלי יודע ללדת ואני מאמינה שאוכל להתמודד עם הכאב (בטח גם בגלל שאין לי מושג מה טיבו, כאילו חוסר הידיעה גורם לתאורים ששמעתי וקראתי להיות לא ריאלים עדיין עבורי) . הפחדים שכן מסתובבים מסביב קשורים יותר להתערבות ללא צורך, להקשבה לעובר ורצון שלא יכנס למצוקה ובעיקר שיהיה בריא ושלם כי אני מאמינה שחווית הלידה משפיעה על מהלך החיים שלו ועל ההתמודדות שלו עם החיים. מעניין מתי הוא יחליט לבוא...

למעלה