זה נגמר מתישהו?

• פותח הנושא toi
  • פורסם בתאריך

toi

New member
זה נגמר מתישהו?

לפני שנה וחצי בערך חוויתי בגידה כואבת מאוד, כשהסתבר לי שחברה שלי מזה שנה וחצי שוכבת עם החבר הכי טוב שלי. בראיה מפוכחת לאחור, היו מספיק רמזים שמסתבר שהתעלמתי מהם ("למה הוא יוצא הביתה יותר ממך? למה אנחנו לא מבלים יותר ביחד?", הופעה שלה "במקרה" יחד איתו כשביקשתי ממנו בהתרעה של 10 דקות לאסוף אותי מהרכבת, כשהיא גרה בעיר אחרת מרחק 45 דקות נסיעה). עברתי בטווח של שבוע את כל הסיפטומים של מחשבה אובדנית או שתיים, זחילה לתוך בקבוק ומרה שחורה ונוראה. במשך כמעט חצי שנה לא יכולתי להביא את עצמי לחשוב אפילו על מערכת יחסים, ובכל פעם שראיתי מישהי חמודה מיד ראיתי את עצמי במצב שהייתי בו אחרי הפרידה האחרונה, וישר עזבתי את הנושא. רק מישהי אחת לא גרמה לי להרגשה הזאת, אבל לא היה לי את האומץ לעשות עם זה משהו, ודרכינו נפרדו. נפגשנו כמה פעמים ובכולן קיבלתי ממנה מסרים סותרים. היום נפגשנו שוב אחרי הרבה זמן, ובשלב מסויים היא אמרה לי ש"אני כמו אח בשבילה"...

toi

New member
המשך

...וזה שיגע אותי. למה המצב שלי כל כך מרגיז? מי שרואה אותי, או מדבר איתי, לא ינחש בחיים שאני כל כך חסר ביטחון עצמי. אני מרגיש כזה פתאטי, שאחרי כל הזמן הזה שאני מרגיש כלפיה ככה, אני "כמו אח" בשבילה. אז אני שואל אותכם ואותכן, זה נגמר מתישהו? זה נהיה יותר קל מתישהו? כמה צריך לסבול כדי להרוויח את הזכות לאהבה אמיתית, שלא תביא בחור מגודל וציני כמוני לדמעות של כאב?

toi

New member
רק בקשה קטנה.

אודה לכם אם תגובות ציניות יחסכו ממני. לקח לי הרבה זמן להיפתח, וזה מאוד חשוף ולא נוח.

toi

New member
רק בקשה קטנה.

אודה לכם אם תגובות ציניות יחסכו ממני. לקח לי הרבה זמן להיפתח, וזה מאוד חשוף ולא נוח.

orrin

New member
...

מצד אחד, זה לא הולך ונהיה נחמד יותר- אנשים חרא תמיד היו, יש ויהיו מצד שני, עם הזמן לומדים לזהות אותם מהר יותר ולהפגע מהם פחות. הדבר החכם היחיד שיש לי בשעה כזו להגיד על מערכות יחסים הוא ציטוט מספר ענק (שמשום מה מוגדר כספרות ילדים) פו וחזרזיר הולכים ביער. פתאום הם עוברים ליד עץ ענקי, שנראה עקום. חזרזיר: אוי פו מה יקרה אם העץ הזה יפול עלינו? מה נעשה? פו: ונניח שהוא לא יפול.... (ולא, זה לא מתוך הגרסא המזוויעה של דיסני) הנקודה היא שתמיד יכולות ליפול עלינו מערכות יחסים מהגהנום ותמיד יכולות ליפול עלינו מערכות יחסים שיבנו, יחזקו ויגדילו אותנו, ולמען האמת זה נכון על הכל- לא רק על זוגיות. השאלה על מה אתה בוחר להסתכל...לפעמים הדבר הכי נכון הוא פשוט לעבור הלאה, לפתוח מעין "דף חדש" בינך לבין היקום ולא לשקוע בעבר. אני יכולה להבטיח לך שהעץ לא תמיד נופל.... רק טוב ובהצלחה

ממש - אבל ממש בלי ציניות :

התשובה הקצרה יותר היא - לא. זה לא עובר. התשובה האופטימית היא שזה הופך לכאב עמום עם הזמן. אבל - בתור אחד שחווה כאבי לב - וסביר שיחווה בעתיד - אני יכול להגיד שאני לא מצטער על אף אחד מהם... החוויות האלה הם אלה שהפכו אותי לאדם שאני היום - לטוב או לרע. מוזר לשמוע, מוזר יותר להגיד... אבל בכל הסיטואציה הזאת צריך להזהר בדבר אחד והוא חשוב מאוד - עצם העובדה שנפלת על מישהי שפגעה באמון שלך - אל תשליך את זה על כל העולם. אל תסגור את עצמך, אל תתיסר בגלל טמטום של אחר, אל תעניש את עצמך בגלל אחרים והכי חשוב - אל תעניש את העולם בגלל אדם אחד - כי כך אתה עלול לא לתת אמון שאותו אדם שיהיה שווה את האמון שלך. או בקיצור - תשכח את המושג : יהיה טוב. כבר טוב.

asian girl

New member
מתישהו זה אכן יגמר

לדעתי אתה סובל כי עדיין לא השלמת עם הבגידה שלה. בוודאי שזה כואב ואני מבינה אותך מצוין. אבל..זה כבר קרה ואתה לא יכול לשנות שום דבר. אני גם חושבת שאתה לא צריך להיפגש איתה כי זה כל פעם מחזיר אותך אחורה ואתה שוב מרגיש את הכאב. אז בשביל מה אתה צריך לפגוש אותה? תבין: אם היא הייתה מסוגלת לבגוד בך - היא פשוט לא צריכה אותך, לא רוצה אותך, לא מעריכה אותך. למה שתמשיך לסבול בגלל מישהי כזאת? מה זה נותן? אני חושבת שאתה צריך להתעסק עכשיו בדברים שמעניינים אותך, ככה גם תהיה עסוק ולא תחשוב יותר מדי. אתה צריך להפסיק להיות תלוי בעבר. זה לא יהיה קל. אבל הפצעים מתרפאים עם הזמן. שיהיה בהצלחה

egdragon1

New member
דה ז'ה וו ....כנס כנס ותקרא.......

היה לי סיפור לא בערך אלא בדיוק כמו שלך.......ואתה יודע מה? גם היום כמעט שנתיים וחצי אחרי אני עדיין חושב עליה ועדיין כואב בפנים...אבל... היום יש לי מישהי חדשה מזה כמה חודשים משהו שמתפתח רציני ...ואתה יודע מה ? למרות שאמרתי אחרי הבגידה ההיא שאף פעם לא אבטח בבחורה ושכולן זונות...מגיע לה צ'אנס! ומגיע לה בגדול כי היא פשוט בחורה מקסימה ואני אתן לה את הצ'אנס הזה עד הסוף! כי בגלל חראית אחת שדפקה לי את הלב זה לא אומר שכולן כאלה... הגיע הזמן להתבגר ולהתגבר...(לפחות אצלי)ולהמשיך הלאה למחוזות טובים יותר.

magenta73

New member
לא. זה לא נגמר.

זה נגמר רק אם אתה חוסם את הלב שלך. אני לא מוכנה לחסום את הלב שלי. ואתה??? עברת דברים לא נעימים. בגידה. כפולה. לא קל. אבל יש לך משהו, שהוא יקר מפז. יש לך את הלב שלך. את הרגש שלך. אל תתן לזה ללכת. לעולם. שום דבר לא שווה את זה. אתה עוד תמצא את הבחורה שתדע להעריך את זה.

asian girl

New member
אי הבנה

ממה שכתבת אפשר להבין שזה דווקא אכן יגמר מתישהו...וזה נכון. ברגע שהוא ימצא בחורה שמתאימה לו, ברגע שהוא יהיה פנוי רגשית למערכת יחסים אחרת, אז הכאב שלו והסבל יגמרו. וזה בדיוק מה שהוא שאל: האם זה יגמר מתישהו?

תשמעי

נפרדתי מחברה שלי זה היה כואב כואב מאוד אפילו - גם בגלל שזה נגמר - וגם בגלל שהגיעה באמת ההבנה שזה לא זה. עד היום הייתי במספר מערכות יחסים קצרות יותר או קצרות פחות - אבל עדיין הכאב הזה שהפך להיות סוג של זכרון - לא עובר. הוא אמנם לא יושב ומקנן, חוסם כל דבר טוב שמגיע - זה היה בהתחלה - אבל צריך להמשיך לחיות.. הוא שם, הוא שם כדיי להישאר, כדיי להזכיר לי איפה הייתי ומה עברתי - ואלו חוויות שאקח איתי לכל מקום. זה אף פעם לא עובר, זה מתעמעם.

egdragon1

New member
להזכירכם...

לכל אחד ואחת יש אקס/אקסית מיתולוגית (חוץ מלבעלי מזל שנשארו עם בת זוגתם הראשונה אי פעם) בכל מערכת יחסים יש טעם שונה,והסתכלות שונה וזכרונות נעימים יותר ופחות וכן גם תמיד יש את ההשוואות בין מערכות היחסים. זה ברור שלפעמים אנחנו גם רוצים לחזור אחורה לחיבוק שהכרנו ,למבט ,לחיוך של בת זוגתנו שאיננה עוד חלק מחיינו ולעיתים זה כואב אך אלו החיים......מה לעשות כמו שנאמר YOU WIN SOME YOU LOSE SOME

orrin

New member
ועל זה סבתא שלי הייתה אומרת

היופי הכי אמיתי בחיים זה הכאב- כי ממנו אתה לומד על עצמך, ועל העולם.

asian girl

New member
הכל בראש שלנו

מי שרוצה לסחוב את הכאב - שיסחוב. רק שזוהי הבחירה אישית של כל אחד. ולא, אני לא מדברת על זיכרונות: אי אפשר להילחם איתם. אבל לבחור מה אני עושה עם מה שהיה - תלוי אך ורק בנו.

toi

New member
תודה על התגובות.

אני מתנצל על ההשתפכות, הלילה מוציא את זה ממני. ``הלילה הוא הזמן להתבוננות פנימית. כשכל השאר חבוי בעלטת החושך, הנתיב היחידי בו ניתן להסתכל הוא לתוך עצמנו, והבהיה החודרת פנימה מוצאת את כל העצב שנחבא בצללים, הצללים שנסתרים לאור יום.``

בהצלחה

שלום לך יקירי ואני ראשית מאחלת לך למצוא את האהבה שתביא לך אושר. אתה יודע מה אתה מחפש וזו בהחלט התחלה טובה (זה לא ברור מאיליו המון אנשים לא יודעים בכלל מה הם מחפשים ). נכון שכעת במצב הרגשי בו אתה מצוי יש לך תחושה שהכול מתמוטט,וכמה שזה נשמע קלישאה , אכן הזמן עושה את שלו והנה אתה מחפש שוב . מה שנראה עכשיו כסוף העולם יכול בהסתכלות אחרת להראות כהזדמנות הגדולה ביותר. אם הבחורה הזו לא נמצאת אתך ברגע זה , בהתחשב בעובדה שהיא הייתה עם אחר , הרי שהיא עשתה לך טובה גדולה שפינתה את הדרך עבורך לחפש משהו אחר וטוב יותר ללא ספק . והנה אתה מחפש אמנם בזהירות אבל אתה נמצא בתהליך – את זה אפילו חוויה כל כל מכאיבה לא יכלה לקחת לך . אתה מאוד מתמיד בעניין מציאת האהבה ואני יכולה להגיד לך שהתמדה היא נכס חיוני להצלחה בכל תחום. ויקירי לא כל מערכת יחסים שתהייה לך בעתיד תהיה כמו הקודמת , לא כול הנשים בעולם שתפגוש יתנו לך את אותה חוויה שנתנה לך החברה הקודמת . תן הזדמנות אמיתית למין הנשי ותופתע . האם חשבת לעצמך איזה בחורה אתה מחפש ? איך אתה רואה את מערכת היחסים האידאלית עבורך? מה אתה מצפה לקבל ממערכת יחסים זוגית ? אלו שאלות שהייתי מציעה לך לבדוק עם עצמך .הרעיון הוא לפעול מתוך בהירות , למקד את עצמך במה שאתה רוצה להשיג ולהתחיל בצעדים לכוון המתאים. אני מציעה לך לשקול אפשרות אימון אישי שיעזור לך להתמקד במטרה שלך , יעזור לך לברר מה אתה רוצה, וישתמש באיכויות שיש לך להתקדם לקראת המטרה . בהצלחה יקירי , ואל תיתן לאף אחד לקחת לך את החלום. --------------------------------------------------------------------- נחמה סבר – מאמנת אישית במימד הוירטואלי.

למעלה