זה נגמר

זה נגמר

פשוט נגמרו הבגרויות לשנה הזאת!!! כיף חיים. אני מאחל לכולכם חופש נפלא וקיץ נעים ושטוף שמש. לעצמי אני לא מאחל את השטוף שמש, אני אהיה שחור עוד יותר ככה, בעיה. בכל מקרה! זה הזמן לומר שהופעות לא יהיו הקיץ ככל הנראה, כל אחד מאיתנו יעסוק במשהו אחר בקיץ, אני אישית אעבוד קצת, אלמד נהיגה, וכנראה גם אתעסק בעוד דברים, יש המון מה להספיק גם בלי הלהקה. זה שאין הופעות לא אומר שהביט נעלמים, יש לנו כמה הפתעות להמשך הקיץ ואנחנו מבטיחים שתשמעו מאיתנו בדרכים כאלו ואחרות. אפשר להפוך את השרשור הזה למה התוכניות שלכם לקיץ הזה אם בא לכם לספר תודה ושלום פונגוס והפטריות המזמרות.

../images/Emo10.gif ירדו לי נקודות על שאלות כ"כ טיפשיות!!!!!

נראלי שאני מקבלת 80.. נראה לי שאני אגש למועד ב' בחורף שנה הבאה.. ויש לי עוד בגריות בימים ראשון ושני.. כמה עצוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מישהו?!

helush716

New member
זה נגמר, אבל זה נגמר די רע.

שימו לב, משפט מאוחה בקשר של ניגוד בכותרת.
סתם סתם. אבדה השפיות כבר.. אני לא מסוגלת לעכל על העובדה שפתרתי שתי מיקודית ובבגרות טעיתי בשתי שאלות כ"כ בטיפשות. סימנתי תשובה כלשהי, וכשהבוחן צעק למסור את הבחינה עליתי פתאום על הטעות, אז סימנתי תשובה אחרת, אבל שיניתי לקודמת בחזרה כי פחדתי שלא הקדשתי לזה מספיק מחשבה ואני משנה סתם. אז טעיתי כמובן. הטקסט בחלק של ההבעה היה ממש מאכזב, ז"א, אי אפשר היה להתחבר אליו, ואני מתחברת לכל, אבל לכל דבר כתוב. יצא לי סיכום של למעלה מ-10 שורות ככול הנראה...וסיימתי את המבחן בשניה האחרונה. אז.. אני מעריכה שאני אקבל בסביבות ה-80 -85 בטח. בחדר שלידי היו בוחנים שכנראה ציפצפו על החוקים ואיפשרו העתקות וסיפרו לי שהם אפילו עזרו קצת לילדים במהלך המבחן.. ואני שואלת.. האם בסופו של דבר הכול מסתכם בדבר הזה שנקרא "מזל"? כי היו שם ח'ברה שלא למדו כמעט בכלל, אבל יקבלו את ה-100 כי הם עשו חצי בגרות ביחד עם עוד 15 ילדים. נו.. שיהיה... אני מוגשת על מאה, שזה מנחם, אבל גאד, איזה טעויות, ולחשוב שהבגרות הזו הייתה הרבה יותר קלה מהמגן שלנו שקיבלתי בו ציון ממש גבוה כשמלא נפלו. אני מתנחמת בעובדה שמה שחשוב זה הידע שנשאר איתי, ויש ידע, והוא נשאר ונשמר טוב טוב, ולאו דווקא המספר הזה שנקרא "ציון", אבל היי, על מי אני עובדת?
יש לי עוד בגרות מועד ב' במתמטיקה 5 יח"ל. אז אני את מסע ההתאבדות שלי עוד לא סיימתי.. אבל נקווה שהבגרות הזו תלך יותר טוב מהקודמת. ממ.. לא מרגיש בכלל כאילו מסיימים מחר, למען האמת... אתה כ"כ שקוע בלמידה לבגרויות שאתה לא שם לב איך הימים עוברים. תוכניות לחופש.. אני טסה שוב לאוסטרליה ב-20 החודש
.. ואני חוזרת ישר לתחילת השנה, אולי אני אפילו אפספס איזה 3 ימים ראשונים ככה.. . אני ממש מחכה לזה. זה כזה נתק ושחרור אחרי השנה הנוראית הזו. בכל אופן.. יהיה טוב חחח
ושיהיה לכולנו אחלה חופש
ותזהרו מהשמש

זהו נגמר!../images/Emo13.gif

הלך לי ממש טוב! ומגישים אותי על 94 שזה מעולה! אני ממש מרוצה! ועכשיו אני מתחילה ללמוד נהיגה ובתקווה עד ב25 באוקטובר אני מסיימת עם זה!

einatit4

New member
היי היי

מה קורה? זוכרים אותי?
קניתי את הדיסק החדש [סוף סוף...] בסנטר [איזה קניון
] ועכשיו אני שומעת אותו
אהבתי את גומי כהן את כל הבנות, מרת שיניים
חופש נעים

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifמשהו כזה...

יעני נשאר רק מועד ב' במתמטיקה, אבל אפשר לומר שכן, החופש שלנו התחיל. ונראה לי שכולם מבינים פה את זה שלא יהיו הופעות, כי גם ככה החופש קצר ואתם מתים לעשות דברים בקיץ כמו כל כולנו... * מצדי שהקיץ יעבור ושיגיע כבר אוקטובר. אוקטובר הולך להיות החודש שלי. יש הופעה של AIR, אני מתחילה ללמוד באוניברסיטה ומתחילה ללמוד נהיגה
וגם יותר מדי חם.

ברוכה הבאה../images/Emo77.gif

תני קצת פרטים אליך... איך קוראים לך מאיפה את בת כמה את...

pretty baby 78

New member
=]אווקי../images/Emo43.gif

אני ענבר,
בת 16 מהמרכז...
אממ שאלה לי אליכם: ביט 69 התחילו מ-2004 או 2005? כי ניראה לי שאני מכירה אותם מ-2005...בערך..

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif לשון היה ממש סבבה ../images/Emo13.gif

יש לי 80 בערך. יש לי מלא עבודות ויהיה לי פוווולללללללל כסף!

עכשיו זה נגמר..

סוף סוף חופש!!! למרות שזה רק חודש וחצי.. אני ממש מקווה למצוא לעצמי עבודה טובה בקרוב..

S p r i n g B

New member
וואוווו הכל אני יכול בחופש הגדוללל../images/Emo6.gif

סוף סוףףףף אתמול סיימתי בגרות אחרונה לשנה... כמה חיכיתי לרגע הזההה
ועכשיו יש לי זמן לחזור לכאן :] אנשים חופשה מהנה לכולם... הי'ניקים צריכים לנצל אותה במיוחד כי יא הולכת להיות הרבה יותר אינטנסיבית.... עדיין אין לי תוכניות לקיץ כי כל הזמן אמרתי: עזבו ...אחרי ה14 נתכנן ונצא וזה...

למעלה