זה נגמר

AndreaCorr ©

New member
זה נגמר

את כל הילדות שלי העברתי בבית הזה, כל חוויה אפשרית שאני זוכרת מעצמי, הייתה בבית הזה, כבר 14 וחצי שנים (אני בת 15 וחצי) אני גרה בבית הזה, ועכשיו הם עוקרים אותי מכאן. מהסביבה הטבעית שלי, ויכול להיות שגם מבית הספר ומהחברים שלי.... מהשנייה שהם אמרו לי את זה, שזה היה היום בערב, אני בוכה בוכה, ובוכה, ובוכה, ובוכה, והראש שלי כואב כבר מרוב שאני בוכה אז הבית שלי לא הכי גדול בעולם, ולא הכי מפואר, ולא הכי יפה, אבל זה הבית שלי. החדר הזה הוא החדר שלי, אם הקירות היו יכולים לדבר הם היו מספרים את כל קורות חיי.. אני אוהבת אותך בית, אני אוהבת אתכם, חברים שלי אל תקחו את זה ממני.. החיים שלי כל כך מעורערים, נותרו לי כל כך מעט דברים יציבים בחיים, ועכשיו גיליתי עוד משהו לא יציב..מקום המגורים שלי. הייתי חייבת לפרוק סליחה

ToryMaster

New member
היי חמודה

עוברים דירה? רוצה לספר עוד קצת? לפרוק עוד כמה מהמתחים שלך בחיים? אנחנו כאן בשביל להקשיב, את ידועת. בפמ"ח ובפמ"G יש הדלפות, אבל כאן - ממש לא.
ו
לבינתיים, תהיי חזקה, ואת יכולה לתפזו אותי באייסי או במסנג'ר אם את רוצה.

AndreaCorr ©

New member
כן, כנראה שעוברים

הכל כל כך פתאומי, אני לא יודעת עדיין לאן ומתי, הכל נחת עליי פתאום אבל עוברים, בטוח וכל כך עצוב לי לעזוב את מה שאני מכירה ואוהבת המון תודה מתוקה אני מאוד מעריכה את זה

ToryMaster

New member
חומד

אם את רוצה לדבר, להסביר למה עוברים למשל, אולי אני יכולה לעזור להתמודד. המסנג'ר והאייסי שלי מפורסמים בפמ"ח, ואם את רוצה, את יכולה לבקש את הפלאפון שלי במסרים
יהיה בסדר

ToryMaster

New member
יופי

אז אל תהססי לשלוח הודעה אם את צריכה משהו, אני מתמחה בתמיכה באנשים

../images/Emo12.gif עוברים דירה?

למה? מדוע לעקור? בכל מקרה אנחנו פה בשבילך גם אם יעקרו אותך עד לאנטארטיקה
וגם אותי את יכולה לתפוס - יש לך את מספר הטלפון שלי והוא פתוח 24\7 עבורך Rogue אוהב

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo10.gif

אני לא יכולה לפרט את הסיבה, אבל הסיבה מוצדקת, כך שאני לא יכולה אפילו לבוא אל ההורים בטענות תודה רבה רבה רבה רבה על הכל Andrea אוהבת יותר

ToryMaster

New member
וכמובן

אם את רוצה טלפון או משהו, את תמדי יכולה לבקש במסרים

neta s

New member
כל הזכרונות

אנדריאה
אני לא מתכוונת לשכנע אותך שזה לא נורא, כי נשמע שזה דווקא מאוד נורא בשבילך, ושהשוק הזה של לעבור לבית אחר הוא בלתי נסבל. הדבר היחיד שאולי אפשר להתנחן בו זה שהרשת נמצאת בכל מקום, ושלפחות חלק מהחיים יכולים להמשיך להתנהל מכל מסך מחשב ועם כל חיבור לאינטרנט.

AndreaCorr ©

New member
זה בהחלט מנחם

אני לא יודעת מה הייתי עושה אם היו עוקרים אותי מתפוז!! תודה נטע

megahertz

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif../images/Emo21.gif

התחשק לי..מקווה שיעבור לך בדרך הכי טובה שאפשר

למעלה