זה נגמר.

בשלולית

New member
זה נגמר.

ציפיתי שזה יגמר. אבל כל כך עצוב לי. הוא ישן אצלי אתמול... באנו לשכב.. ואז עצרתי אותו, אמרתי לו שאני לא שלמה עם זה. והתחלנו לדבר. אמרתי לו שמפריע לי שאנחנו לא מוגדרים, שלא יודעים עלינו. שאין לי מושג מה הוא מרגיש אליי ושאין לי מושג אם הוא רוצה אותי בכלל. שאני לא מרגישה מצידו כלום חוץ ממשיכה ואני חייבת לברר כל מיני דברים. הוא אמר שהוא אוהב אצלי הרבה מאוד דברים. כמעט הכל. אבל חסר לו את הדבר שמקשר הכל ביחד. שחסר לו הניצוץ. חסר לו הקליק. חסר לו את ההתלהבות שלי יש לגבינו. הוא אמר שהוא לא יודע להצביע על מה שגורם לזה. שהוא לא יודע להגיד מה בדיוק הוא לא אוהב בי. כי הוא אוהב הרבה מאוד. אמרתי לו שככה אי אפשר להמשיך. אחרי זה הוא הוסיף, שהוא מבחינתו מגדיר אותנו כ"יוצאים בלי מחוייבות". נבהלתי. אמרתי לו שזה ממש אבל ממש לא מה שאני מגדירה אותנו ושאם ככה הוא מגדיר אותנו כדאי ואפילו רצוי שנגיד יפה ביי ביי ונסיים את הדבר המוזר והכל כך יפה הזה. הוא רצה ללכת הבייתה ולא נתתי לו. למרות שנורא רציתי. כל הלילה דיברנו והוא רק רצה לחבק וללטף אותי. נקרעתי. אני ממש רוצה אותו. אני אמרתי לו שיכול להיות שיש לנו את אותה הבעיה כי גם אני לא אוהבת אותו. גם אני אוהבת בו הרבה דברים ויש כמה דברים שאני לא אוהבת. שבגללם אני מרגישה שאני לא צריכה להיות איתו. אבל עדיין אני רוצה. אבל אם הוא לא מחוייב אליי אני לא רוצה כלום איתו. הוא אמר במשך הלילה.. במשך השיחה.. שאני הבן אדם שהכי אבל הכי אכפת לו ממנו בחיים. שאני הבן אדם הכי חשוב לו כרגע בחיים. שאני חייבת להבטיח לו שאני אשמור איתו על קשר (לא הבטחתי). שהוא רוצה שנהיה חברים הכי טובים עכשיו. הוא אמר שזו הייתה התקופה הכי יפה בחיים שלו. שהוא בחיים לא ישכח אותי (אני הראשונה שלו בכל). בכיתי נורא. ואיכשהו גם בגלל שקלטתי שעכשיו אני באמת לבד. החברים מהעבודה התגייסו. הוא התפטר וגם ככה אני לא ממש רוצה לראות אותו עכשיו. החברות הכי טובות שלי בצבא ואני אשכרה לבד עכשיו. הוא חיבק אותי הכי חזק בעולם ואמר לי שאני בחיים לא אהיה לבד שהוא תמיד פה בשבילי ושהוא לא יתן לי להישאר לבד. והוא גם בכה איתי
הוא אמר לי "זו הפעם הראשונה שאני בוכה מאז שההורים שלי אמרו לי שהם מחליטים להתגרש" (לפני 3 שנים בערך......) אני שבוזה. לא ישנו כל הלילה. אפשר להגיד שב4 נרדמנו והערתי אותו ב6 שיילך לביצפר. אבל לא ממש ישנו בשעתיים האלה. ואחרי שהוא הלך לא הצלחתי לישון כל כך. אני ממש ממש עצובה. ואני רוצה אותו. אני יודעת שמגיע לי מישהו שירצה אותי ב100% ולא ככה. אבל היה לנו כל כך כייף ביחד. בחיים לא נהנתי ככה עם מישהו. אנחנו ממש מתאימים. כל הזמן רק צחקנו. היו לנו פוול קטעים מצחיקים. וכולה חודש וחצי עבר מאז שהכל התחיל. עצוב לי נורא שזה נגמר. לא בא לי לסיים את זה. אבל אני יודעת שזה נכון. אני יודעת שאם אני אמשיך את זה ככה עכשיו אני אפגע בסוף יותר. הרבה זמן לא הייתי משוגעת ככה על מישהו. הרבה זמן לא רציתי ככה מישהו. ועדיין בא לי להיות איתו. למרות הכל.

Zoharrr

New member
מותק

אולי אתם צריכים לתת לזה עוד קצת זמן? יש סיכוי?

pain is MY love

New member
גם אני חושבת ככה...

תמשיכו בקשר שאתם עכשיו הרי ברור שלשניכם מאוד אכפת אחד מהשניה... תראי מה יהיה עם הזמן חבל לוותר לגמרי על בחור כזה..

Cobe Anan

New member
אני רוצה להצטרף לאחוות הבנות פה..

זה שאתם לא ממש יודעים איך לקרוא לזה, לא אומר שזה לא הדבר הכי מדהים שתכירו בחיים שלכם. יש איזה שם של סרט שעולה לי כשאני קורא את מה שכתבת: ג€!YOU STUPID ,STUPID MAN.. צמד טמבלים שכמותכם, אתם הייתם בדרך הנכונה לאושר! כן, לא הכל בטוח, כן, היו בעיות. את יודעת שבהתחלה דקלה בכלל לא רצתה להמשיך להיפגש איתי? לוקח לכם זמן- קחו אותו. יש לכם. אתם בונים את הקשר ואת הרגש לאט לאט. עובדה שהוא צריך אותך בחיים שלו, ואת צריכה לדעת שהוא צריך אותך בחיים שלו.. אל תהרסו את הסיכויים למשהו מדהים.. זה לא שאתם מוותרים על משהו בשביל זה- הרי הקשר שלכם הוא כל כך הרבה יותר מכל שאר מה שיש לכם בחיים.. תהנו מכל רגע בקשר הזה, כי אני יכול להעיד שברגע שאת תופסת כמה אושר יש בזה, פתאום אפילו 120 שנה נראות קצרות מדי..

אני לא חושבת ככה..

מספיק לגלוש בפורומים ולראות תגובות של בחורים שאומרים שהם לא יכולים לראות במישהי שנכנסה איתם למיטה אחרי 2-3 פגישות כרצינית.. ואני אומרת את זה, כי גם אני עברתי משהו כזה.. ולקשר כזה אין תכלית, חבל שאתם, הבנים, לא התקדמתם קצת משנות ה-90.. הבנות התחילו לחשוב אחרת, מה גם שאני רואה את זה אצל ידידים שלי שברגע שהם נכנסים עם מישהי למיטה הם לא רציניים לגביה יותר.. קשר צריך לפנות וברגע שזה הופך למשהו יותר פיזי הדברים משתנים, מה גם שלפעמים נוח להישאר עם אותה הבחורה ולהגיד שאתם "לא מוגדרים" רק בגלל שנוח לכם כי כל לילה אתם באים על סיפוקכם.. אני מאוד מצטערת שאני מציגה את זה בצורה כזאת בוטה, אבל זאת האמת.

Cobe Anan

New member
זה לא משנה כלום.

אנשים לא מתאהבים סתם ככה במישהו מהרחוב.. מתאהבים במישהו שמכירים- ידיד, חבר מהעבודה, צבא, לימודים, וכן, גם במישהו שהיה לך קשר לא מוגדר איתו. הסקס לא קשור לעניין. מי שרואה בסקס פרי עמל- תמורה להשקעה בקשר, הוא אידיוט. זה לא איזה שכר שמקבלים על השקעה ונאמנות. ההתאהבות היא דבר נפלא שפשוט קורה, וסקס לא ישנה את זה. הוא אמנם עלול להטעות ולהסתיר הן את מה שאנחנו מקבלים והן את מה שאנחנו מצפים לקבל מהקשר, אבל זה לא שאם כבר קיבלתי, אין לי מה להמשיך להשקיע. יותר מזה- אם בחורה שמרגישה מוכנה ורוצה לשכב בוחרת ש`לא לתת` לחבר שלה- פשוט כי היא רוצה שהוא קודם יתרגל להשקיע, אז היא מטומטמת. תשכחי מזה. סקס שמתוך אהבה זה חלק יפה מהקשר, לא תמורה לקשר.

Zoharrr

New member
אני מסכימה איתך ולא מסכימה

אני חושבת שכשאת רוצה שקשר יהיה אמיתי וארוך ובריא ויחזיק המון זמן את לא צריכה לשכב עם הבחור על ההתחלה אבל.... יש יוצאי דופן. ואני חושבת שההבדל היחידי הוא בין קשר שהתחיל על בסיס מיני/גופני לבין קשר שהתחיל על בסיס איך נקרא לזה?רגש? הוא שבקשר שהתחחיל על בסיס מיני ייקח לשני הצדדים יותר זמן להיקשר מבחינה ריגשית אבל זה לא יעשה את הקשר שלהם פחות טוב... אני מכירה זוג שהקשר שלהם התחיל על בסיס מיני ובכל זאת הם היו ביחד 4 שנים(ואנחנו מדברים פה על אנשים מבוגרים ורצינים ולא בני נוער) רק שהם התחילו להרגיש שהם באמת באמת אוהבים אחרי שנה בערך. ועוד זוג שבפעם השניה שראו אחד את השני הם היו מרוחים אחד על השני ועכשיו הם כמעט שנה ביחד...

בשלולית

New member
אני כל כך אוהבת את הראיית עולם שלך!

זה בדיוק מה שהחלטתי אתמול בלילה. אני ממשיכה עם הקשר המוזר הזה. בלי ציפיות. זה יהיה קשה. אבל אולי זה ישתלם. הריי אני תמיד אומרת שעדיף להתחרט על משהו שעשית מאשר על משהו שלא עשית. wish me luck!

מתוקה...

מאוד עצוב לי בשבילך, אבל אני חושבת שעשית את הדבר הנכון. האמת היא שאת בחורה ממש אמיצה, את יודעת מה טוב לך ואת לא מתפשרת.. אני מכירה הרבה בנות (כולל אני..) שבאמת היו ממשיכות בקשר הזה ומחכות ומחכות ומחכות.. אני מאמינה שאם באמת את הבנאדם הכי חשוב לו בחיים הבחור יתעורר, אבל טוב שאת לא מחכה, עדיף לספוג את הכאב כמה שיותר מוקדם כדי שלא יכנס עמוק עמוק ללב. בחורה חמודה שכמוך יכולה למצוא בקלות מישהו שיעריך אותה ויהיה רציני לגביה! קבלי

בשלולית

New member
מסתבר שאני לא אמיצה כמו שאת חושבת..

לא יכולתי בלעדיו... חשבתי לתת לזה עוד כמה ימים אבל נמאס לי לשחק משחקים. שלחתי לו הודעה היום .. סתם הודעה חמודה לא קשורה בכלל.. והוא ישר התקשר. קבענו לדבר היום אבל לא ממש יצא. הוא היה בבורגר כשעבדתי אבל היו לידינו אנשים.. ואחרי הסגירה הוא כבר ישן. בכל מקרה... אני יודעת שעל מחוייבות אני לא הולכת להתפשר. בלי מחוייבות אין קשר. לפחות מצידו. אני, מצידי, מתייחסת לזה כאל קשר מרחוק. קשר שאני נהנת בו אבל לא נקשרת יותר מדיי. לוקחת צעד אחורה. פחות מתקשרת. פחות שולחת הודעות. פחות יוזמת פגישות... יותר מבלה עם חברים אחרים גם.. יוצאת למסיבות.. מכירה בנים.. משאירה את החומה הזאת ללב שלי. אם הוא יתאהב, המצב אולי ישתנה. אבל עד אז.... אני שומרת על עצמי. לוקחת הכל בפרופורציות ויודעת מראש שהבחור לא רציני. ואגב דיקלה... כולם אומרים לי את זה. אולי לא כולם, המון אנשים. כמה שאני חמודה... אני ממש לא מוצאת בקלות את האנשים האלה שלפי המילים שלך מעריכים אותי ורצינים לגביי. חוצמזה, יש להדגיש שהבחור עוד ילדון. אולי כל הבלאגן הזה הוא סתם כי הוא לא יודע שמה שהוא מרגיש זו אהבה? אין לדעת. אני מאמינה שברגע שהוא ידע הוא יגיד משהו. כרגע, גם את זה אני לוקחת בחשבון. ועוד משהו... זה לא קשר פיזי. יש לנו הרבה פגישות שאנחנו סתם מבלים... סתם יושבים יחד מדברים רואים סרט או משהו... לא הכל פיזי. תודה לכם
מקווה שהכל יהיה בסדר...

Romantic Lady

New member
מתוקה../images/Emo24.gif

לא תמיד אנחנו מקבלים בחיים מה שאנחנו רוצים. <אני מודעת לכך שזה נשמע מה זה פלצני ומתנשא..> אבל... אם את לא שלמה עם הקשר בעצמך, ואת בעצמך כתבת " אני יודעת שאם אני אמשיך את זה ככה עכשיו אני אפגע בסוף יותר" וזה בדיוק מה שחשוב! זה כואב, זה יכאב, אבלך זה יעבור! באחריות!

מיטללל

New member
הדסית ../images/Emo24.gif

וואו. לא יודעת מה להגיד. כן, מגיע לך יותר, מישהו שתאהבי בכל כולך, כזה שיתן לך את כל כולו. ולא, אסור להתפשר. לא שמדובר ברגש. ו"יוצאים בלי מחוייבות" זו בהחלט התפשרות. בא לי להגיד לך.. תתרחקי. יש סיכוי רב שבמקרה הטוב סתם זה לא יוביל לשם מקום ובמקרה הרע תמצאי עצמך עם לב שבור. אבל.. נשמע ששניכם מרגישים "משהו" ואפחד מכם לא ממש רוצה או מוכן או יכול לוותר ברגע זה. וכן, קרו דברים מעולם. וידידות או יזיזות הובילו הרבה פעמים בסופו של דבר לקשרים מדהימים. והרבה פעמים גם לא. אני מפחדת שאולי בגלל שאת עוברת תקופה לא מדהימה עכשיו. בגלל שמזמן לא היה לך מישהו רציני. בגלל שכולם בצבא. את כן מתפשרת. ואת הולכת על זה כי את לא רוצה להיות *לבד* את ילדה גדולה. את חייבת לחשוב, להבין ולהחליט מה את רוצה.. מה הגבולות שלך. מה מתאים לך. מה את מרגישה אליו? מה את רוצה ממנו? מה הוא יכול לתת לך? האם זה מספיק לך?

בשלולית

New member
תודה רבה מיטל!

אני חושבת שאת צודקת בזה שאת אומרת שאני לבד אז אני מתפשרת... כנראה... אני רק מחפשת דרך נעימה להעביר את ה3 חודשים המניאקים שנשארו לי עד הצבא. ואני לא רואה בדרך הזאת דבר רע כל כך.. אתמול הוא היה אצלי... והוא אמר שהוא לא יודע אם הוא רוצה להיכנס להכל מחדש בגלל שהוא ראה כמה נפגעתי. אמרתי לו שאני לא יודעת מה נפל עליי. כנראה סתם מצב רוח רע מאוד שהביא אותי למצב של בכי נוראי והפלתי את זה על ה"פרידה" ההיא. ותכלס... אחרי שעברו כמה ימים... אני מרגישה מחוזקת. דיי עבר לי ממנו דיי נגמר לי... הוא התגלה אתמול כילדותי בטירוף. אני לא בטוחה שאני איי פעם אתאהב בו. אני סתם מתה עליו בתור ידיד ואני נמשכת אליו... (סתרתי את עצמי? :-\ ) הכדור כרגע בידיים שלו. הוא אמור להחליט אם בא לו להתחייב ולהיות ביחד כזוג. (בלי רגשות כרגע... לא דיברנו על רגשות..)או לנתק את הכל.. והאמת... לפני יומיים לא ראיתי אותנו חוזרים להיות ידידים. היום אני כן רואה את זה קורה. ולא כל כך אכפת לי מה הוא יחליט. אם הוא יחליט לחזור לזה אני אזרום... אם לא, אז לא. אני אומרת, נקסט !

למעלה