זה נגן מדבקה?

יאיר B

New member
כן. זה זיוף. זה לא נגן של סמסונג.

הנגנים של סמסונג עולים הרבה כסף. הנגן הזה דומה מאוד לפרוסאונד. לסמסונג יש קו נגנים שנקרא YOP.

יאיר B

New member
כמעט כל הזיכרונות של הנגנים הם

מתוצרת סמסונג. סמסונג היא היצרנית הגדולה בעולם לזיכרונות פלאש. גם החברות הגדולות קונות ממנה זיכרונות. זה אומר שהזיכרון יעבוד טוב, אבל לא מבטיח שהנגן יעבוד טוב. הנגן מכיל עוד רכיבים כגון מקודד קול, ובל נשכח את איכות ההרכבה שעלולה לעשות בעיות לאחר מספר חודשים. תקררא רקצת במאמרים ובתאגליין על נגני מדבקה. יש גם את השורה אדומה בראש הפורום.

orimaor

New member
כנס לאתר של סמסונג

לסמסונג יש אתר תסתכל שם אם אתה רואה את הנגן הנ"ל.

יאיר B

New member
הנגן הזה מיוצר בסין. זה כתוב מאחורה

שלו: Made in China. מה הבעיה עם זה שהוא מיוצר בסין?

לא יודע...

מה הבעיה עם נגני פרוסאונד? לא רואה שום בעיה. אני שמח שהגענו לפתרון

יאיר B

New member
יש לי שאלה אליך:

מה ההבדל בין נעלי NIKE ונעלי HIKE? שניהם מיוצרים בסין. איזה הייתה קונה? למעשה, גם טלויזיות של SONY מיוצרות בסין וגם טלויזיות של SOMY מיוצרות בסין. אתב היית קונה את הסוג השני? אותו דבר עם הסאנדיסק והפרוסאונד.

אז ככה:

אם זו אותה איכות סריג, סוליה וכו'. הייתי הולך על Hike. מותגים לא עושים לי את זה. אבל הדיון הזה הוא עקר. כתוב בפירוש סמסונג. לא סמסונק.

יאיר B

New member
כתוב סמסונג כדי ללכוד אנשים

שלא ממש מבינים, רואים שם מוכר וקונים בלי לבדוק עד הסוף מאיפה בא השם הזה. הדבר היחיד שם של סמסונג הוא צ'יפ הזיכרון. מעבר לזה, בין הנגן הזה לסמסונג אין שום קשר. אגב, רוב הסיכוי שבכל המכשירים האלקטרוניים שיש לך בבית (טלויזיות, מערכיות סטריאו, וידיאו וכו') יש צ'יפים של סמסונג שהיא יצרנית גדולה של צ'יפים. בין המכשירים הללו לסמסונג אין שום קשר. אתה יכול לקנות אותו. שאלת אם הוא ג'נר ואמרתי שכן. אתה לא חייב להקשיב לי.

נדב8

New member
DOK

מכונה כל מכשיר, שיכול להתחבר ישירות באמצעות עצמו למחשב לחיבור יו אס בי, ברגע שיש לך את הקטע עם הכבל זה לא DOK, הוא אולי יכול לשמש ככונן ניד, אך הכינוי DOK ניתן רק לנגנים שיכולים להתחבר עצמאית למחשב.

למעלה