זה נוער זה?

ענבר.

New member
זה נוער זה?

זה בררה זה!!! מה קורה לנוער של הזמן האחרון? עד להיכן הם יקחו את הצורך הזה בבדיקת גבולות? אופנה חדשה בבתי ספר - חניקה. נער או נערה שמתנדבים להחנק, בודקים את היכולת של עצמם להישאר ללא אויר כמה שיותר. כמובן, שבסיום הבדיקה הם מובלים לבית חולים, (מעניין אם בבית החולים נערכת להם בדיקת גבולות נפשית...) ועוד לא דיברנו על המטורפים שמשחקים ברולטת כביש, או הסופר מוטרפים שקופצים מהגגות. זו כנראה בעיה של חברת השפע. ככל שיש יותר, כך גדל השעמום. כגודל השעמום גודל הרעיונות ההרסניים.

magy

New member
קודם שמעתי

נגמרו לי התגובות.... קטונתי מלהבין....... אנחנו שומרים עליהם מקטנותם בצמר גפן שלא יפגעו והם מחפשים את המוות ומתגרים בו...על כל צעד ושעל...... פשוט לא מבינה....... אולי משהו באויר מעל ישראל התקלקל.......... מישהו מפזר מלמעלה איזה חומר .......שגורם לאי שקט..... לעצבים........לנרווים.........לטירוף. זה חומר שגורם למאבטחת לירות בחבר שלה כדי להוכיח שהיא יודעת לירות זה חומר שגורם לגבר שחברתו עוזבת אותו, לגמור אותה ואותו, כדי לצאת גבר. זה חומר שגורם לגברתנים, לירות בנוסעי מכונית, שלא נסעה לפי ראות עיניהם.... זה חומר שגורם לטירוף............וחזרה לימי סדום - ספרטה - רומי ימי הביניים כבר נראים מתקדמים ופחות אכזריים , לעומת ימינו....... זה חומר......... זה החומר........!!!!

זו תגובה לחרדה השולטת בעם

לנוער אין איפה להוציא את התסכולים שלו. הם שומעים חדשות , הם פעילים בעצמם בפוליטיקה, משחקי המחשב מלמדים אותם רק מלחמות, יצורים דמיוניים, אלימות, שפיכות דמים, מלמדים שהכל אפשרי בוירטואליה אבל שוכחים לציין שבחיים האמיתיים אין כאלה דברים. הנוער מתנהג ככה כתוצאה מהחרדות בהן נמצאים ההורים: פרנסה, בריאות, תכניות לעתיד. ומה עם הצבא? אם נותנים לילדים שלנו לפנות אנשים בכוח מבתיהם ואו לחפש שרידים של חבריהם בחול ולעמוד ליד קבריהם במשמר כבוד, ולאחר השירות לזרוק אותם לואקום נוראי. מה הפלא שהנוער מחפש ריגושים וסכנות שנראות יותר נוראיות מיום ליום. לי תמיד אמרו בבית הספר שהמורים הם לא מחנכים, זה לא התפקיד שלהם זה תפקיד ההורים.

softy

New member
יש היום כתבה בידיעות

שנקראת "דיקטטורת הילדים". תמצית הכתבה אומרת שמה שהתחיל כרצון לגרום אושר לילד הפך בשנים האחרונות לבעיה של ממש, הילדים במשפחה המודרנית הפכו לאדוני הבית. הפסיכולוגים אומרים שילד שמותר לו הכל עלול להפוך למבוגר נרקסיסט ונהנן. אני מניח שבדרך לשם (לנרקסיזם) הוא הופך להיות גם אלים ותוקפני כי הרי חינכו אותו שהוא מלך העולם וככזה אין שום דבר שיכול לעמוד בפניו.

magy

New member
מלך העולם

זו ההגדרה ככה זה מתחיל.... שומעים שמדברים על "נסיך" "נסיכה" "מלכה" ועוד אבל אני מוטרדת מאד מכל הוווויייוייייייייי שאני שומעת לכיוון רפא"ל................ פיצוץ..............עם נפגעים רבים

magy

New member
רדיו חיפה

כנראה שאין נפגעים רבים שישה פצועים שפונו.... אין הרוגים... אבל טונות של רכבי בטחון והצלה עברו פה ממש מפחיד......... (תאונת עבודה במכון)

ענבר.

New member
עצור, גבול לפניך !!

ילדים רוצים וזקוקים שיציבו בפניהם גבולות. (גם מבוגרים, לפעמים.)

כחלחל

New member
והכי הם אוהבים

זה למתוח את הגבולות ולבדוק עד כמה נותנים להם

למעלה