זה נורא!!! אבל לפחות הסוף טוב!!!

A Wolf Life F

New member
זה נורא!!! אבל לפחות הסוף טוב!!!

אני לא יודעת אם יצא לכם לקרוא את הכתבה הזאת... אני פשוט הייתי בהלם כאשר קראתי את הכתבה הזאת, כואב לי הלב, שהחתונה בוטלה... אבל אני שמחה לראות את החיוך שלה...

יעל 76

New member
נלחצתי מהכתבה !

הכנסת אותי ללחץ עם הכתבה הזאת !!!
אובחנתי לפני 3 שבועות ונמצאת בהכחשה,לא ידעתי שזה יכול להגיע למצב כל כך קשה.
איך חיים בלי לפחד כל הזמן?

ל3

New member
הי יעל

זה נכון שאם קוראים את הכתבה הזו אפשר מהר מאוד להיכנס ללחץ והאמת שעם המחלה שלנו לא צריכים להיות אדישים וכן צריכים לעקוב ולדווח כשלא מרגישים טוב אבל לפי דעתי אסור לנו להכינס לפניקה מכל מקרה של לופוס שאנו קוראים או שומעים עליו כי לופוס היא מחלה שאצל כל חולה מבתטאת אחרת ואין אף חולה שדומה למישנהו. הסיכוי לקבל שווץ הוא גבוה יותר בבנות שיש להם לופוס עם אפלא ( קרישיות יתר) לכן לא כל חולת לופוס מחוייב שיהיה לה שווץ מוחי או תסחיף כזה או אחר. מה שכן, כדאי לבדוק אם ערכת פעם בדיקות קרישיות יתר שכוללות PT,PTT,LAC,ANTI 2 BETA GLOCOPROTIEN כי לפעמים לופוס בא עם קרישיות יתר. אם לא עשית בדיקות אלה אפשר לבקש מהרופא לערוך אותן אלה בדיקות דם פשוטות ןבמידה וזה חיובי ישנו טיפול מונע. אני עם קרישיות יתר ועל אספרין. תודה לאל לא היה מעולם שום ארוע מוחי או אחר ואני נזהרת בכך שלא לוקחת גלולות ובמצבים מסוימים כמו טיסות ארוכות לוקחת טיפול מונע נוסף ( זריקה של קלקסן)
תאמיני לי שהמדינה שלנו יכולה לספק לנו ( ואכן עושה זאת) אין ספור סיבות לפחד וחששות ועדיין אנו ממשיכים את שיגרת חיינו כרגיל כי אם היינו מפחדים שכל פעם שנצא לרחוב ידקרו אותנו, יפגעו בנו בתאונת פגע וברח או ירו עלינו וכו' לא היינו באמת חיים
חשוב עם לופוס להיות קשובים לגוף ובהחלט לא להתעלם מסמנים ולהיות אדישים כמו שחשוב להמשיך לשמור על שיגרת חיים רגילה עד כמה שניתן ומלאה וחיונית בשביל הבריאות הנפשית שלנו.... זו דעתי לפחות.....

A Wolf Life F

New member

דווקא הכתבה ריגשה אותי ועשה לי טוב לראות אותה מחייכת. גם אני סובלת מהקרישות הזאת, ודווקא השבוע הזה.. הלופוס החל להרים את האף שלו.. ושוב פעם העלו לי את הפרדניזון... וכאשר קראתי את הכתבה הזאת, וראיתי שהיא מרגישה טוב יותר, ומתחילה מחדש כמו שאומרים, אז זה עשה לי טוב...

ל3

New member
בכיף

בשביל זה בדיוק נועד הפורום הזה ( בין היתר).....

למעלה