זה נורא חשוב לי!

SHIRA2811

New member
זה נורא חשוב לי!

מיצי, פריקית לסדר שלי
את יכולה לשרשר את זה: רק שיענו לי כבר! 1. יש פס קול ל"אמריקן פאי"? 1, או 2, וואטאבר?! 2. יש אותו בארץ?! אם לא, ההורים שלי טסים לפריז ו... זאת הזדמנות, יו נואו...
ועכשיו- לענות!

מיצי007

New member
זה דווקא לא מצריך שרשור

1.יש פסקול לאמריקן פאי 2.יש את שניהם פה בארץ אם זכרוני לא מטעה אותי,אבל לא נראה לי שיש את זה בכל חנות כי זה לא דיסק כל כך פופולרי- אבל צרפת הרבה יותררר זולה,תבקשי מההורים שלך לקנות את זה שם- פה זה סתם הוצאה של 160 או יותר על שניהם- כי פסקולים בדרך כלל עולים יותר יקר.

SHIRA2811

New member
טוווודע!!!

אבל ההורים שלי קונים לי בסוף 2 דיסקים של בלינק 182 בפריז... אז אני אבזבז 200 מצידי על הפסקול הזה {ששנה אני מחפשת!} איך אפשר לבדוק איפה יש אותו?! עזרה*אהמ*עזרה...

מיצי007

New member
זה אני לא יודעת,תלכי ותחפשי פשוט

מאוד... מה הבעיות ללכת ולבדוק? תגלי תושיה!

SHIRA2811

New member
../images/Emo6.gif אחח, העצלנות, העצלנות...

לא, סתאם, עכשיו ברצינות... פשוט את אומרת שזה לא דיסק נפוץ ובנתיים בשיטוטים חפיפים בפסי הקול הוא לא נראה בשום קניון!
בלאט עליהם...
קטנצ´יק: בשבוע הבא יש את "10 דברים שאני שונאת אצלך" בערוץ 4. א. על מה מסופר? ב. איזו מוזיקה יש בפסקול? איזה להקות? (שמעתי שהפסקול טוב.) ג. שווה לראות? טודע,
שירה~קרציה~בהכחשה

מתן ב

New member
שיר אחד פצצה משם הוא...

I WANT YOU TO WANT ME הגירסה של גוון סטפאני, הסולנית של נו דאוט... שירי ענק, נדבקתי אליו בטירוף, הוא נמצא בתוך רשימה של חמש שירים ביחד עם beauty of the fire של נטלי אימברוליה, just like a pill של פינק, i´ve got you של מארק אנתוני, ו love to see you cry של אנריקה איגלסיאס... נתתי לכם הרבה יותר מדי מידע נכון?
לא נורא...

Dawson girl

New member
דרך אגב....

ב"דוסון קריק" יש שני ביצועים לשיר "איי וואנט יו טו וואנט מי" (סליחה על העצלנו לכתוב באנגלית...)- אחד של ג´ואי ואחד של צ´ארלי. אבל גם אני התלהבתי מהגרסה המקורית של הסרט- על הגג.... בייי נמש

מיצי007

New member
אני עצלנית?

אני צריכה לחפש בשבילך?טחחחח עזבי, זאת הכוונה בדיוק שלי שזה לא דיסק נפוץ כי לא הרבה אנשים קנו אותו אז באמת אי אפשר למצוא אותו... אני למשל ראיתי אותו פעם אחת בטאואר רקורדס בתל אבי ועכשיו כבר לא,אז לכי תדעי.|ליצן

SHIRA2811

New member
העצלנות היה מכוון אליי... ../images/Emo36.gif

אז לא לקחת את זה .... בדרכים אחרות!
טוב.... נראה מה לעשות. יש כבר תאריך ל"10 דברים........"?

Dawson girl

New member
דיברתי עליי!

אוי... חחחח אמרתי "סליחה על העצלנות לכתוב באנגלית" והתכוונתי רק אליי.... אני לא חושבת שאתם עצלנים! בכלל לא...

SHIRA2811

New member
אני יודעת- אבל עדיין:

את חשבת שזה היה מכוון אליך, אז הרגשתי צורך לתקן את זה.

למעלה