זה ניגמר..ואני לא מצטער..לא מתגעגע.

benchy

New member
זה ניגמר..ואני לא מצטער..לא מתגעגע.

היא רק אמרה משהו נכון..למה התייעצתי עם כולם ורק לא איתה.. אבל זה היה נכון במקרים מסויימים..אני לא יכול להתייעץ עם זה שאני לא אוהב את הריח שלה...שאני לא אוהב את החיוך שלה...שלא נוח לי עם ההסטטיקה שלה ודברים מסויימים שדיי מעוצבים באופי שלה..זה רק היה עושה את זה יותר גרוע. אני לא מחפש לשנות..אני מחפש לפתח. היא אמרה לי משהו מאוד נכון שיש לי בעיה לקבל שקורים לי דברים טובים..זה נכון..אני דיי שלילי לגבי עצמי וקשה לי לקבל שקורה לי משהו טוב בחיים.. אבל שוב אני חושב שזה לא בנוגע למה שהיה בניינו..למרות שזה נכון. הייתה לי ידידה שמאוד אהבתי..כאילו הרגשתי אליה משהו שלא הרגשתי לאף אחת.. וכל פעם שאני רואה אותה זה הרגשה של וואו...איזה מלאך. אמרתי לה את זה ואני מכיר אותה 5 שנים..וזה משהו שלא יקרה...אנחנו מכירים אחד את השני מעולה..כל פעם שאף אחד לא מבין אותי אז שאני מסביר לה את המקרה היא ישר עונה מה שאני חושב..ולהפך שהיא שואלת אותי.. אני יכול לא לראות אותה כמה חודשים ואז להפגש איתה ולהרגיש כאילו אנחנו מדברים על בסיס יומי. כמו נשמה תאומה.. אני מספר לכם את זה רק בגלל שלא חוויתי את זה שוב ובגלל שאני חושש לא לחוות את זה יותר. או בגלל שאני חוסם את עצמי ובתת מודע אני רוצה אותה או שבאמת נעשתי חסר רגשות לחלוטין.

magenta73

New member
בסופו של יום

אני חושבת שיש כאן משהו הרבה יותר עמוק ממה שסיפרת, ואולי זה יהיה רעיון טוב ללכת לטיפול. יכול להיות שקשה לך לקבל טוב. אבל זה נכון גם ל 99% מהאוכלוסיה... או לפחות ל99% מהאוכלוסיה הפולנית...
יכול להיות שהיא משתמשת במניפולציות זולות בכדי להשאיר אותך לישה. ויכול להיות גם שהיא מרגישה אותך כמו שאף אחד אחר לא. זה לא משנה. מה שמשנה זה אתה. ואם אתה לא סגור על עצמך... תנסה טיפול... לא חייב להיות פסיכולוג. כל דרך שתמצא לנכון שתקרב אותך לגרעין שלך... אם הבנת למה אני מתכוונת....

benchy

New member
לא שאני נגד טיפול..

אבל אני לא חושב שזה המצב (וזאת לא הכחשה:)) אני מאוד מחובר לעצמי וכנה עם הרגשות שלי לעצמי ולסביבה.. מי שמכיר אותי טוב אומר שפשוט אף בחורה לא תפסה אותי עדיין.. וראבק! אני עוד צעיר.

למעלה