זה נכון?! לסטילרס יש סיכוי לאליפות?

זה נכון?! לסטילרס יש סיכוי לאליפות?

שמעתי שלפיטסבורג סטילרס (קבוצתי האהודה.. למרות שאני לא מבין כלכך את המשחק...) יש סיכוי לזכות באליפות... זה נכון? מישהו יודע מתי הפעם האחרונה שלקחנו אליפות?

קודם כל ברוך הבא

אכן פיטסבורג נראים טוב מאוד השנה ויגיעו לפלייאוף. סיכוי לאליפות? הכל פתוח, ולדעתי כל מי שמגיעה לפלייאוף פחות או יותר (12 קבוצות) יש לה סיכוי. הפעם האחרונה שהם לקחו את הסופרבול היתה ב-1980.

Reshefgarcia

New member
מצטרף לברכות...

קבלת הפנים... ולשאלתך... כמו ש Football All The Way ציין,נפלת על חתיכת עונה משוגעת... נכון,כמעט כל שנה יש קבוצה אחת שמפתיעה,והשנה זאת פיטסבורג לדעתי... אף אחד לא חשב שהם יהיו כ"כ טובים,במיוחד כשמנחה אותם קווטרבק שהוא רוקי. הבעיה היא שהשנה,זאת לאו דווקא קבוצה אחת שהיא הפתעת הנשה,אלא ליגה אחת... השנה,נדמה כאילו קבוצות מ AFC פשוט משחקות יותר טוב מקבוצות NFC (להוציא אולי את פילדלפיה),ואכן,כשמסתכלים על תמונת הפלייאוף רואים בבירור של AFC יש יותר קבוצות "סולידיות" מבחינת מאזן מאשר לליגה היריבה,שבה ישנן מספר קבוצות שהן בעלות מאזן שלילי,אך עדיין בעלות צ'אנס להגיע לפלייאוף,וזאת כשנותרו רק 3 מחזורים לעונה הסדירה... אני לא זוכר עונה כזאת בשנים האחרונות... אבל,וזה אבל גדול... כיוון שבפלייאוף יש לך רק הזדמנות אחת,הכל יכול לקרות...

Yo-man

New member
ועוד תוספת קטנה לגבי פיטסבורג:

השנה יש להם את ההגנה הכי טובה בליגה כולה. גם נגד הריצה וגם נגד מסירות. בפעים האחרונות כשקבוצות הגנה הגיעו לסופרבול הן ניצחו. טמפה ביי ה-2001-2002 ובולטימור ב-2000-2001 עכשיו יש להם רק לעבור את ניו-אינגלנד שמשחקים משחק מאוד יצירתי וקשה לעצירה, או את אינדיאנפוליס, שעלולים לנצח את ניו-אינגלנד, אם הם יפגשו קודם... אבל את הספקולציות נשמור לעוד שבועיים.

ranatz

New member
הם לא יעברו את הפאטס או הקולטס

יש גבול עד כמה QB רוקי יכול לסחוב אותם מול הפאטס, אינדי וגם סן דייגו שנראה לי הולכים להפתיע בגדול

ofribecker

New member
נזכרתי ש...

... לפני תחילת העונה ניסינו כאן להעריך מי תהיה אלופה, מפתיעה, חלשה ומאכזבת העונה... ... רוב של אנשים כאן (כולל עבדכם הנאמן) העריך שסן דייגו תהיה החלשה ביותר העונה... לאכול את הקסדה.

ranatz

New member
לא צריך לפתוח את תחרות הQB המצטיין

של העונה. אין פה שום תחרות בעניין הזה. אף אחד לא מדגדג את התותח מאינדיאנפוליס.

למעלה