תשובות על המלאי של סלקום...
הכי טוב לשאול בסלקום, לא?! אני לא יודע אם זה "הליכה אחורה" , למען האמת חשבתי על הנושא הזה בעצמי מספר פעמים, לדוגמה בפלאפון שיותר זול (משהו כמו חלוקה ל 3 ממחיר הגלקסי) יש חיוג קולי, אימייל, IM ו MMS ועוד... לגלקסי לדוגמה אין חיוג קולי בגירסתו הנוכחית, אז נכון שבאנדרויד אופצייה של חיוג קולי נוספה רק בגירסה האחרונה וזה בגלל שאיגדו את זה עם אופציות חיפוש במכשיר והפעלת חיפוש באינטרנט, אבל למי שרוצה רק חיוג קולי במכשיר אין אפשרות כזו בלי לשדרג גירסה(ואוליי גם החומרה לא תומכת - זה אני באמת לא יודע) - והתערבות של סמסונג ישראל שצריכה להתאים את התוכנה לזיהוי עברית. יש גם באגים בטלפון שאני אישית לא נתקלתי בשום מקום אחר, לדוגמה עשיתי שיחה לאיש X פתאום תוך כדי הליכה עם הטלפון, או בזמן ניתוק איש X אני רואה שהטלפון כביכול בשיחה עם איש Y, דבר שמוביל לניסיון לוודאות את זה עם איש Y ואוליי אף התנצלות על השיחה שנותקה בטעות(כשלא התכוונת לחייג אליו כלל - בסוף התברר שזה רק באג בתצוגה של המכשיר - היות ולאיש קשר Y נשלח SMS קודם - אך לא שיחה ) "ההליכה אחורה" תלוייה באיזה מכשיר היה לך קודם, בכל זאת הגלקסי הוא דיי מבשר האנדרויד בארץ, ויש לו הרבה יכולות שמגולמות במכשיר אבל שלא "באשמתו" הם נשארות כגולם במכשיר.
ועדיין למרות המגרעות של הגלקסי, יש לו אפשרות להתקדם "בצורה עצמאית" , כמו כל מערכת מבוססת אנדרויד , מצריך יותר ממך מאשר מספק השירות שלך - הסיכון הוא הוא שיקול לעומת התגמול האפשרי. (שידרוג המכשיר לגירסה אחרונה - שמופצת ע"י הקהילה הלא רשמית באינטרנט היות וסמסונג ישראל לא הוציאו עידכונים.) מצד שני המכשיר מגלם בתוכו יכולות ואינגראציה עם מערכות מגוונות ע"י מה שנקרא "המרקט" - חנות אפליקציות שמאפשרת להוריד אפליקציות מגוונת לצרכים שונים. (עבודה עם פייסבוק, הפיכת המכשיר לפנס, מצפן,גלאי מתכות, מדד השימוש ב 3G או ב 2G וכו... ) ודבר אחרון, אתה לא רכשת כבר את הגלקסי? אתה עדיין מחכה ללבן? (או שאני מתבלבל באנשים בפורומים השונים...) היום, היות ואני בקניית הגקלסי, הכוונה שלי לא הייתה להסתכן להרוס מכשיר יקר ע"י ניסיונות שידרוג עצמאיים למיניהם,ולא חשבתי לרגע שהתקנה של אפליקצייה מהמרקט תמחוק לי את המקלדת העברית, לא הייתי קונה את הגלקסי. לעומת זאת למי שיודע טוב טוב מה היכולות של המכשיר בגירסתו הנוכחית ומזהה את הפוטנציאל של המכשיר, ומכיר במגבלות שלו, יש יותר אפשרויות עם המכשיר "בשידרוג עצמי" ואוליי לאלה הקנייה שווה.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה