אולי הם מכירים בע"פ ציטוטים של אריסטו- ולצד זאת הם לא יודעים להחליף נורה, או איך להנשים אדם גוסס.
dory30 Well-known member 23/11/22 #1 אולי הם מכירים בע"פ ציטוטים של אריסטו- ולצד זאת הם לא יודעים להחליף נורה, או איך להנשים אדם גוסס.
I in bal1 Well-known member 23/11/22 #2 נכתב ע"י dory30: אולי הם מכירים בע"פ ציטוטים של אריסטו- ולצד זאת הם לא יודעים להחליף נורה, או איך להנשים אדם גוסס. לחץ כדי להרחיב... גם מאד קשה להם עם שינויים.
נכתב ע"י dory30: אולי הם מכירים בע"פ ציטוטים של אריסטו- ולצד זאת הם לא יודעים להחליף נורה, או איך להנשים אדם גוסס. לחץ כדי להרחיב... גם מאד קשה להם עם שינויים.
dory30 Well-known member 23/11/22 #3 גם מאד קשה להם עם שינויים. לחץ כדי להרחיב... למזלי, אני רק 40 אחוז אינטלקטואל ולכן החיים שלי פחות מסובכים משלהם.
גם מאד קשה להם עם שינויים. לחץ כדי להרחיב... למזלי, אני רק 40 אחוז אינטלקטואל ולכן החיים שלי פחות מסובכים משלהם.
A AnarchistPhilosopher Well-known member 24/11/22 #4 מי צריך לזכור בעל פה ציטוטים של עריסטו? טוב האמת זה די שימושי, כי מי יודע האם הידע הזה יישמר להרבה מאוד זמן? למשל, יש אתרים שמוחקים את ההיסטוריה כמו תפוז, אבל לפחות יש את מי שעוד זוכר...
מי צריך לזכור בעל פה ציטוטים של עריסטו? טוב האמת זה די שימושי, כי מי יודע האם הידע הזה יישמר להרבה מאוד זמן? למשל, יש אתרים שמוחקים את ההיסטוריה כמו תפוז, אבל לפחות יש את מי שעוד זוכר...
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 25/11/22 #5 יש סוגים שונים של אינטליגנציה, יש גם אינטליגנציה רגשית אבל חשוב לשלב גם אינטליגנציה וגם רגש ואמוציות.
יש סוגים שונים של אינטליגנציה, יש גם אינטליגנציה רגשית אבל חשוב לשלב גם אינטליגנציה וגם רגש ואמוציות.