זה נכון שג'סטין בא לארץ ??
T The Liberian Girl New member 11/11/03 #3 תקשיבו אנשושים: זה לא רשמי שג'סטין יבוא לארץ בפסח אני מציעה שנחכה להודעה רשמית ואז נשמח זה יהיה עצוב מאוד אם נשמח עכשיו ובסוף נגלה שהוא לא יבוא
תקשיבו אנשושים: זה לא רשמי שג'סטין יבוא לארץ בפסח אני מציעה שנחכה להודעה רשמית ואז נשמח זה יהיה עצוב מאוד אם נשמח עכשיו ובסוף נגלה שהוא לא יבוא
J justinet New member 11/11/03 #4 הוא לא בא!! דיי כבר לדבר על זה! זה סתם שמועות! וזה בכלל לא נכון!!! יש שמועות רק בארץ!
J justin love New member 11/11/03 #5 די אל תיהיו כאלה שליליים אתם גורמים לי להרגיש לא טובבבבבבבבבב..... נוווו רק אל תיהיהו שליליים..
J justinet New member 11/11/03 #6 אבל...זה מעצבן...מדברים על וזה... ובסוף זה סתם היה חרא!!! ואני אתאכזב....מספיק התלהבתי מהקטע..ואסור לי יותר מזה...
אבל...זה מעצבן...מדברים על וזה... ובסוף זה סתם היה חרא!!! ואני אתאכזב....מספיק התלהבתי מהקטע..ואסור לי יותר מזה...
E Emily © New member 11/11/03 #7 ../images/Emo121.gif../images/Emo183.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
R raph jermy New member 12/11/03 #8 |אאם הוא היה בא זה היה מופיע בראש 1 והיה על זה הרבה רעש אז בינתיים הוא לא בא עד להודעה חדשה...
J jenngirl New member 14/11/03 #9 יו כבר שבוע זה ככה ../images/Emo82.gif שיש ממש שמועות שהוא יבוא בפסח... דוד אולי תאשר לנו איכשהו