זה נכון שגרין דיי מוצאים דיסק זה נכון שגרין דיי מוצאים דיסק חדש עכשיו (2007)??
I iLaTAt New member 18/1/07 #1 זה נכון שגרין דיי מוצאים דיסק זה נכון שגרין דיי מוצאים דיסק חדש עכשיו (2007)??
C Chen Shesek New member 18/1/07 #2 ../images/Emo152.gifחלקית הם עכשיו רק עובדים על האלבום הזה... כותבים את השירים ומקליטים דמואים... אם כבר, אז לדעתי יש סיכוי אם כבר שהוא ייצא לקראת סוף 2007 או איפשהו ב-2008.
../images/Emo152.gifחלקית הם עכשיו רק עובדים על האלבום הזה... כותבים את השירים ומקליטים דמואים... אם כבר, אז לדעתי יש סיכוי אם כבר שהוא ייצא לקראת סוף 2007 או איפשהו ב-2008.
ד דניתיי16 New member 18/1/07 #4 מממ אז אולי בטור שלהם לאלבום הבא הם יבואו לישראל..?יש מצב? הלוואיי!!!!
S S u p e r S h e e p New member 18/1/07 #6 חחחחח. ../images/Emo163.gif האמת היא שאני די בספק. אם הם לא הגיעו לפה כשהיה את גל המעריצות מלפני שנתיים, אני בספק אם ההצלחה שלהם תחזור על עצמה, כך שהסיכויים שהם יבואו לפה די נמוכים. אבל מי יודע.
חחחחח. ../images/Emo163.gif האמת היא שאני די בספק. אם הם לא הגיעו לפה כשהיה את גל המעריצות מלפני שנתיים, אני בספק אם ההצלחה שלהם תחזור על עצמה, כך שהסיכויים שהם יבואו לפה די נמוכים. אבל מי יודע.
ק קוף ננסי New member 18/1/07 #8 ../images/Emo80.gif../images/Emo224.gif אמריקן אידיוט יצא... הוא יצא ב2004 אז זה לפני 3 שנים. אבל המעריצים ממש גדלו לפני שנתיים. יש מצב שאני לא צודקת
../images/Emo80.gif../images/Emo224.gif אמריקן אידיוט יצא... הוא יצא ב2004 אז זה לפני 3 שנים. אבל המעריצים ממש גדלו לפני שנתיים. יש מצב שאני לא צודקת
M mogili New member 18/1/07 #9 ממ.. הוא יצא בסוף 2004, ככה שזה לא בידיוק 3 שנים. שנתיים וקצת.. וברור שאחרי א"א יש יותר מעריצים, אבל זה עדיין לא אומר כלום..
ממ.. הוא יצא בסוף 2004, ככה שזה לא בידיוק 3 שנים. שנתיים וקצת.. וברור שאחרי א"א יש יותר מעריצים, אבל זה עדיין לא אומר כלום..
C Chen Shesek New member 19/1/07 #10 ../images/Emo152.gif../images/Emo45.gif אני לא פוסלת את העובדה שיש סיכוי, אבל הוא קטן מאוד. תמיד מקווים שהם יגיעו לפה, אבל אין הרבה מה לעשות, אבל אפשר לקוות שבסיבוב הבא הם יבואו.
../images/Emo152.gif../images/Emo45.gif אני לא פוסלת את העובדה שיש סיכוי, אבל הוא קטן מאוד. תמיד מקווים שהם יגיעו לפה, אבל אין הרבה מה לעשות, אבל אפשר לקוות שבסיבוב הבא הם יבואו.