זה נכון שהעונה ה-4 ביס תתחיל ב-26/5?

סביר להניח שכן...

זו התקופה שמתחילים לשדר בה את העונה החדשה של המשרד... לא יודעת אם זה התאריך המדוייק...

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif בערוץ 3 [כלומר גם בהוט וגם ביס] ../images/Emo13.gif

shaharory

New member
../images/Emo13.gif נראה לכם ש..

יפצלו את הפרקים הארוכים כמו שפיצלו את the job? זה יהיה ממש מבאס

זה מבאס מצד אחד...

כי אין את ההמשכיות וזה נמרח אבל מצד שני זה לא כזה מפריע לי אם הפרק בנוי בצורה כזו שיוכלו לחלק אותו ל-2... מבחינת לוח השידורים של ערוץ 3- אם אין אפשרות של פרק מפוצל, הוא ישודר כמו שהוא.

mikmik000

New member
רוב הסיכויים שכן..

משבצת הזמן שערוץ 3 משאיר לקומדיות הוא של 20-30 דק', והפרקים הארוכים בד"כ מפוצלים ל2.. אבל יכול ליהיות שבמקרה של המשרד זה יהיה שונה..
בכל מקרה אני מקווה שלא יפצלו.. זה לא שיש איזשהי המשכיות שאי אפשר להבין בלי לראות את החצי הקודם, אבל עדיין אני אישית אהבתי את זה שהפרקים כאלו ארוכים, וגם יש איזשהי המשכיות בין 2 החצאים של הפרק מבחינת הנושא הכללי שלו [כמו בfun run למשל (אם ראית כבר את הפרקים של עונה 4)].

shaharory

New member
אני מעדיפה שלא יפצלו אבל העיקר

שיגיע כבר!!! אם העונה ה-4 מתחילה ביס ב-26/5 (זה מה שכתוב במסך המפוצל - אז כנראה) אז זה עוד 40 ימים. וראיתי את 3 הפרקים הראשונים של עונה 4 ואת כל העונות הקודמות חוץ מפרק 4 עונה 1.

mikmik000

New member
רוצה שאני אשלח לך לינק לפרק 1X04? ../images/Emo3.gif

[ואם את לא יכולה לחכות כבר אני יכולה גם לשלוח לך לשאר הפרקים של העונה הרביעית..] בכל מקרה, אני בטוחה ב99.9% שהעונה ה4 אכן תתחיל ב26.5, כי ראיתי את זה בעוד כמה מקומות חוץ מהמסך המפוצל, וגם היה כבר ידוע פה די מזמן שבמאי תגיע העונה החדשה.. ככה שנכון שלא נדע ב100% עד שיתחילו פרומואים, אבל זה היה כתוב במקומות די אמינים, ככה שנראה לי שאפשר לסמוך על זה שזה באמת ב26.5.

shaharory

New member
שלחי לי בבקשה :]

לא ראיתי את diner party אבל שמעתי שג'נה פישר שמה במייספייס שלה שיר שהיה שם או משהו

mikmik000

New member
אוקיי..

אני בידיוק עכשיו יוצאת מהבית, אבל אני אשלח לך היום בערב :) וכן.. כשתראי את הפרק תביני

mikmik000

New member
יש לי בעיה כרגע לשלוח לך..

כי אני מהמחשב של אחותי כרגע ויש פה בעיה עם כניסה לאתרי הורדות כי זה מחשב של העבודה שלה.. אז מחר אני מבטיחה לשלוח לך :)

למעלה