זה נכון שהשיר הראשון בהופעת האיחוד של "לד זפלין" בלונדון ב-10 בדצמבר יהיה "Stairway to Heaven" ?
מ מורן פרידמן New member 30/11/07 #1 זה נכון שהשיר הראשון בהופעת האיחוד של "לד זפלין" בלונדון ב-10 בדצמבר יהיה "Stairway to Heaven" ?
F FunkyMonk New member 1/12/07 #6 זה נכון ג'ימי פייג' אמר את זה איפשהו.. אין לי כוח לחפש, אבל חפשו באתרי המעריצים. אני זוכר שראיתי קישור לזה בפורום הרשמי.
זה נכון ג'ימי פייג' אמר את זה איפשהו.. אין לי כוח לחפש, אבל חפשו באתרי המעריצים. אני זוכר שראיתי קישור לזה בפורום הרשמי.
M M e n s R e a New member 1/12/07 #4 לא ידוע לא זכור לי שפרסמו איזה שיר יהיה. ההנחה היא, שמן הסתם סטרוואי יהיה, אבל לא כראשון, אלא שהראשון יהיה Rock n Roll, גם בגלל שהוא היה הראשון בלייב אייד של 1985, וגם בגלל המשפט פתיחה בשיר-It's been a long time since I've Rock n Rolled
לא ידוע לא זכור לי שפרסמו איזה שיר יהיה. ההנחה היא, שמן הסתם סטרוואי יהיה, אבל לא כראשון, אלא שהראשון יהיה Rock n Roll, גם בגלל שהוא היה הראשון בלייב אייד של 1985, וגם בגלל המשפט פתיחה בשיר-It's been a long time since I've Rock n Rolled