זה נכון שזה פורום העוסק בחלומות

וולפהרט

New member
זה נכון שזה פורום העוסק בחלומות

אבל נראה שכולם נרדמו כאן
אז.... למי שמבקר ורואה את ההודעה, אשמח שתציעו מה ניתן לעשות כדי להעיר את הפורום!

אל על2

New member
אני לא יודע מה איתך... אבל אני קצת עייף

אממ.. האמת היא שאת פה הרבה יותר שנים ממני אז תחשבי אם היה איזשהו משהו שאהבת במיוחד והיית רוצה לחדש..
אני יודע שאני מאוד אהבתי את החידונים ששחר עשה לנו..אין לי בעיה לכתוב כמה חידונים חדשים בעצמי

danielo9

New member
כן אבל

זה אמנם חוסר לויאליות כלפי תפוז, וכמובן שההיסטוריה של השירשורים חשובה- אבל אנשים נכנסים היום לפורומים (בעידן הפייס) הרבה פחות. אם יש כמה דק להעביר אז הרוב יכנסו לפייסבוק ויגלגלו מה שצריך. נראה לי שזה רעיון די הגיוני בסהכ- אם המטרה היא ליצור דיון שוטף על חצלולים ושכל אחד ישפר וייגע בנושא ביוםיום..

liron50

New member
אולי משחק

מי לא מכיר את הקטע שמתעוררים מחלום בשיא האקשן.
לפעמים זה רע - כי חלמת שאתה נכנס למעלית עם קיילי מינוג, ולפעמים זה טוב - כי עוד רגע פרדי קרוגר היה שוחט אותך.
&nbsp
אז מי שיש לו חלום כזה- מגולל פה את הפרטים מהחלום (לפחות מה שהוא זוכר) ואיך זה מסתיים.
ומכאן אנחנו צריכים להמשיך-
אם החולם מבואס כי הוא בטוח שהיה לו אחלה חלום - צריך לעודד אותו ולספר לו שאוטוטו קיילי מינוג היתה נהפכת לפרדי קרוגר ושוחטת אותו.
אם החולם מבסוט כי היה לו דווקא חלום רע- צריך לבאס אותו (פרדי קרוגר עמד להפוך לקיילי....)
&nbsp
בסוף החולם צריך לבחור את ההמשך שנראה לו הכי מתאים עבורו, ומי יודע אולי בשבועות הקרובים זה באמת יתמשש.

וולפהרט

New member
אפשר לעשות משחק דמיון!

לקרוא לו נגיד: "אם הייתי..." בכותרת
ואז כל אחד כותב סיטואציה נגיד כמו: "תקוע על בניין בן 100 קומות ומגלה שזה חלום"
ומישהו אחת עונה: "הייתי מחפש גרם מדרגות והופך אותן למגלצה ענקית ומתגלץ' עד למטה, ואז הייתי..."
"למטה פוגש את האיש הכי שנוא עלי בעולם אז הייתי..."
וכו.

אל על2

New member
אוקיי

אז בואו נתחיל
נניח שרוצח רודף אחריכם ואז הייתם מגלים שזה חלום מה הייתם עושים?
&nbsp

וולפהרט

New member
הייתי מסתובבת לכיוונו

הופכת לזאב עם שיניים חשופות, מתפלת ואוכלת את הסכין שלו. ואז הרוצח...

למעלה