אז זה כבר באמת עניין של העדפה ושל גישה
האופציה שאני הכי מעדיפה היא יוגורט עם אחוז שומן נמוך (בין 0.5 ל 1.5), בלי סוכר, אבל עם טעם - ממתיק, פרי, טעם כלשהו. (זה כי אני לא סובלת את הלבנים הנקיים, וכי אני לא רוצה סוכר ביוגורט). מכיוון שדבר כזה לא בנמצא, הדרך היחידה היא להכין אותו לבד, ואכן היו תקופות שהייתי קונה יוגורט טבעי 1.5% ומוסיפה לו שקיק סוכרלוז או כפית ריבה 100% פרי, וזה באמת הכי טעים שיש. מאז נהייתי קצת עצלנית
אז עברתי ליוגורטי דיאט, כי מבחינתי יוגורט עם סוכר זה לא בא בחשבון. התפריט שלי גם ככה מצומצם בקלוריות, ומבחינתי אין סיבה לבזבז עוד 100 סתם על סוכר לבן כשאין לי שום בעיה עם טעם של ממתיקים. יש כאלה שההבדל בטעם עבורם משמעותי וזה שווה להם, וגם זה לגיטימי - פה זה באמת לגמרי עניין של העדפה אישית. אצלי מוצרי דיאט עובדים לא רע רוב הזמן, ומוצרים רגילים באמת זוללים לי מהר את כל הקלוריות היומיות... (החיים קשים כשאתה בן אדם קטנצי'ק
) מבחינה בריאותית, אני לא חושבת שיש הבדל מהותי בין היוגורטים השונים. פשוט באמת יש להם תכולה שונה מבחינת פחמימות, סוכרים, חלבון וכו', וכל אחד צריך לשלב אותם בצורה נכונה בתפריט שלו ולהתאים את שאר הדברים.