זה נכון שמי שמניקה אסור לה לאכול

רותי ע

New member
זה נכון שמי שמניקה אסור לה לאכול

שוקולד? ומה עם ממתקים אחרים?

בהנקה מותר לאכול שוקולד. לא רצוי

לאכול כמויות, כי: *יש בו קפאין, שיעבור לתינוק ואולי ימנע ממנו שינה. *הוא מוצר חלב, ועלול לעורר גזים לתינוק. זכרתי נכון, בנות?!

Iris-1

New member
ועוד דבר לפמעים גורם להפסקת ייצור

תלוי כמה אוכלים.

דיאנה1

New member
אני מאד אוהבת שוקולד ואני לא מוותרת

עליו. אבל אני לוקחת בחשבון את תוספת הקפאין ומצמצמת עוד יותר את צריכת הקפה לכוס אחת ביום
לגבי תקופת הקוליק, בשלושת החודשים הראשונים, יש חילוקי דעות איזה מאכלים תורמים לכאבי הבטן אם בכלל. אם הייתי נמנעת מכל המאכלים שאמורים לעשות בעיה הייתי פשוט צמה... אז המשכתי לאכול כרגיל את כל מה שאני אוהבת, רק נמנעתי מירקות ממשפחת המצליבים. עם ממתקים אחרים אין בעיה עד כמה שאני יודעת, חוץ מדברים שמכילים מנטה שיכולה לגרום לבעיה בכמות החלב. אבל אני משתדלת לנצל את תקופת ההנקה ששורפת קלוריות כדי להוריד את העודפים מהלידה ולא להפריז במתוקים.

תפוח עץ

New member
ממש לא, אני חיה על שוקולד ומניקה

בעבר יותר מאשר היום אבל אני זוכרת תקופה שהרגשתי שכשאני מורידה מכמות השוקולד, יורדת תפוקת החלב (ממש אהבלה ...) ותמיד צחקנו על זה שיונתן מכור לשוקו כבר מלידה

רותי ע

New member
תודה לכן

אמרו לי שמי שאי אפשר להביא שוקולד לאם מניקה. טוב לדעת שזה לא נכון..

_גלית_

New member
לא יודעת לגבי קפאין...

אבל כשתומר היה בן שלושה חודשים בערך זנחתי את ה"נטול" ועברתי לרגיל (בערך 3
ליום) ודווקא אז הוא התחיל לישון לילה שלם (לפעמים אפילו 10 שעות רצוף
) נראה לי שהגנים שהוא קיבל ממני בענייני השינה מנצחים את הקפאין..

מותר לאכול הכל ../images/Emo45.gif

כמובן שאם משהו עושה לאם לא טוב (גזים) אז יש להימנע. כל מה שהאם אכלה בהריון מוכר לתינוק וכשמנסים משהו חדש יש לראות איך התגובה שלו. שוקולד מכיל קפאין ולכן אומרים שרצוי במידה, אני אוכלת מתוקים ואוכלת שוקולד ושותה קפה (3 כוסות ביום בערך) ולא מוותרת על שום אוכל. הכל במידה

מידה זו מילת המפתח! ../images/Emo127.gif

למרות שאישית המילה הזה בעייתית עבורי... שותה קפה, אוכלת המון המון שוקולד, ואפילו (אוי לבושה) חזרתי לעשן.. טפו.

למעלה