זה נכון

אורית27

New member
זה נכון../images/Emo35.gif

היי בננות! כן זאת שוב אני! מצטערת אם אני משגעת אותכן פה עם הדילמות שלי אבל באמת שכייף לי לשמוע את דעתכם את הייעוץ והעידוד שלכם, זה באמת עוזר. יצא לי היום לשמוע ממישהי שהייתה בהריון שסקס עד המועד הקרוב של הלידה הוא בריא ומזרז את הלידה ומפחית מהכאבים המיועדים להתלוות בלידה. זה נראה לכם נכון? היא סיפרה לי שככה הרופא טען כאשר היא הייתה בהריון. זה נראה לכם נכון? בכל זאת זאת טענה של רופא... אבל זה נשמע לי קצת מוזר.. כי אם באמת זה כמו שהוא טען אז אני קושרת את בעלי למיטה החל מהיום
מה אתם חושבות?

נירית1

New member
מספרים שזה נכון - אצלי זה לא עבד

בלידה הראשונה
באיזה שבוע את? בכל מקרה לבלות עם הבעל במיטה זה תמיד מומלץ

אורית27

New member
לנירית../images/Emo8.gif

היי נירית. אצלי בעיקרון המועד המתוכנן הוא עוד 3 שבועות. אני מודעת לזה שממומלץ תמיד להיות עם הגבר במיטה. אבל התכוונתי שאם זה עוזר אז אני מוכנה תוספת של שעות נוספות
והשעות שלנו במיטה רבות גם בלי שום קשר לשעות נוספות.. אם את מבינה למה שאני מתכוונת.....(ככה שאני מוכנה לעשות הרבה)

anat_i

New member
גם אני שמעתי את זה

הבנתי שלזרע יש תכונה שהוא מזרז את הלידה. אבל דווקא היום קראתי באיזה ספר שזה לא מומלץ בחודש האחרון ואני תוהה בעצם למה... מה כבר יכול לקרות?

אורית27

New member
מה יכול להיות?

התשובה:תינוק נימפומן
. גם ככה לאחרונה הקטנ´ציק בועט בזמן שאנחנו בפעילות. אז ככה או שהוא מקנא או שזה מפריע לו

inbale

New member
בטח שזה נכון

בזרע של הגבר יש חומר בשם פרוסטלדינים שהוא למעשה גורם להתכווציות של הרחם ובכל גורם לצירים. אם עושים לאישה זירוז משתמשים בטבליות של פרוסטלנדינים שמכילות מן הסתם חומר יותר מרוכז. זה לא ממש ממש גורם ללידה אבל בהחלט יכול לזרז.. תהנו!!!

למעלה