זה נכון iriver הכי טובים להקלטה ..כ

זה נכון iriver הכי טובים להקלטה ..כ

שמעתי שאייריבר הכי טובים להקלטה חיצונית זה אחד הדברים הכי חשובים לי(אני מקליטה גיטרה ושירה) ורציתי לשלב אותו גם בתור נגן לעשיית ספורט אז חשוב הגודל ו שיהיה לפחות 500 מגה ליריקס עברית לא חובה ספיקר הקלטה של רדיו line in והכי חשוב הקלטה איכותית מאוד לא מגושם, קטן ומתאים לספורט יש לכם המלצה למחיר טוב עד 600 שקל?????????????????????????????
 
600 שקל?

כל הדרישות האלה לנגן עד 600 שקל? אין סיכוי... גם.. - באייריבר יש רק עברית הפוכה - הנגנים היחידים עם ספיקר אלה היקרים שמיועדים גם לסרטים (גדולים וממש לא מתאימים לספורט)
 
אייפוד

פחות עדיף מאייריבר.. לפחות לדעתי ועברית הפוכה זה למשל במקום שיהיה כתוב שלום יהיה כתוב םולש וגם יש בזה כל מיני באגים (לדוגמה שאי אפשר לראות את שמות הקבצים אפילו בעברית הפוכה) בקיצור לא כדאי להתקין את זה בכלל (אצלי לפחות רוב השירים שאני שומע באנגלית..)
 
מה לא כדאי להתקין?

אייריבר ?????? כדאי או לא כדאי אני מחפשת מכשיר גם מתאים לספורט קטן וגן איכות הקלטה גבוהה מאוד רדיו ועוד.. מה אתה אומר?
 

יאיר B

New member
איריבר כדאי (לרוב).

פלאש מתאים לספורט. לסדרה 7 יש איכות הקלטה טובה ואם את רוצה, יש גם כניסה למיקרופון. גם רדיו יש, עובד די הרבה זמן על סוללה AA רגילה. אין ספיקר (אני חושב שזה עושה עוול לאיכות השמיעה של הנגן). יש עברית הפוכה מותקנת מראש. לא יודע אם עומד בתקציב שאת מוכנה להשקיע.
 

gt-master

New member
בהזדמנות

אם תסתפקי ב 256 מגה יש לבאג מבצע מטורף:נגן איריבר IFP790 ב 399 ש"ח יש לי אותו והוא אחד הטובים שיש. מקליט מעולה,LINE IN,אופציה לחיבור מיק' חיצוני סטריאו, 40 שעות נגינה על סוללה AA. המחיר נמוך בגלל חוסר הדרישה בנגני 256MB. אני קניתי לפני 3 חודשים ב 760 ואני מתבאס לראות כזה מחיר.
 

sohodf

New member
אכן מבצע מטורף...

אחד המכשירים השווים שיצא לי לראות.
 
תוכל לשלוח לי משהו שהקלטת?

אני חייבת לדעת איך האיכות בשמיעה תשאיר סקייפי או מסנג'ר תודהההההה
 
למעלה