זה נכון

ronity18

New member
זה נכון

שיש יותר משני מין מגבר לאישה מאשר מאישה לגבר?

יו איפה

New member
את שואלת אם יש הרבה יותר סוגים של טרנסג'נדרס?

אם כך התשובה היא כן.

את הצגת בעיקר טרנסקסואלים שעושים ועושות שינוי מין מזכר לנקבה או מנקבה לזכר.
יש גם מי שלא עוברים שינוי מין או יעברו רק חלק מההליכים שאנשים טרנסקסואלים יכולים לעבור. יש מי שלא מגדירים עצמם גבר או אישה או מגדירים עצמם כשילוב שלהם וכן הלאה. הגדרה אישית במגדר מסוים (גבר/אישה/ג'נדרקוויר/אחר) לא מחייבת נקיטת צעדים להתאמה כלשהי של המין בו נולדנו.

יו איפה

New member
אם את שואלת לגבי כמות הטרנסיות לעומת הטרנסים

אז היום ידוע שהאחוזים צריכים להיות שווים בין גברים טרנסים (מנקבה לזכר) לנשים טרנסיות (מזכר לנקבה).
זה לא חדש שהניראות של נשים טרנסיות עדיין יותר גדולה מגברים טרנסים...

crystals1

New member
את האמת. כן

בדיוק היום קראתי על זה בצורה מאוד ברורה

מבחינה מדעית הגוף בזמן ההריון מתחיל בdefault כנקבה ועם הזמן הוא מתפתח או לזכר או נשאר נקבה
אז כמו שהיה כתוב שם
its easier for something to fail to happen when it should. rather then happen when it shouldnt
ואני ישבתי ושברתי את הראש כמה זמן לנסות להבין מה זה אומר לגמרי
ונראה לי שהצלחתי להבין בסופו של דבר
לפי מה שהבנתי הגוף "אמור להישאר נקבה" אבל התהליך נכשל ולכן הוא עובר לזכר[בנות טראנסיות]
ולחלק של להצליח כשהוא לא אמור להצליח זה אם כבר לא כל כך הבנתי

יו איפה

New member
המשפט הזה דווקא נשמע לי הפוך ממה שהבנת.

ידוע שכל העוברים מתחילים ממצב ברירה טבעית של נקבה ולפי הכרומוזומים בנקודה מסוימת מתחילה לעוברים זכרים ההתפתחות הזכרית (כל עוד אין סינדרומים מסוימים שידועים כבר לרפואה ומונעים את ההתתחות הזכרית או יוצרים שילובים שונים של ההתפתחות המינית בעובר).

לכן ההגיון שלי אומר לי שיותר פשוט שלא יקרה כלום וזה עלול להוביל ליותר מקרים של FtM (מנקבה לזכר) אבל זה כל כך תיאורטי ואי אפשר להגיד שיש רוב כזה או אחר כל עוד החברה האנושית מתחלקת בעיקר לגברים ונשים בתפקידים החברתיים ויש עדיין המון אנשים שלא שוחררו או השתחררו מהדיכוטומיה המגדרית - החלוקה החדה מידי לגבי גברים ונשים.

Ellianne

New member
אני דווקא הבנתי את זה במובן הביו-טרנספובי

בהתפתחות של זכר תקין תיהיה התאמה בין ההתפתחות הזיכרית הפיזיולוגית להגדרה העצמית כזכר. כאשר הזכר מתפתח פיזיולוגית כזכר אך ההגדרה העצמית נשארת כנקבה אז נוצר ׳כשל׳ בהתפתחות.

לעמת נקבות שלא אמורה להתפתח אצלהן הגדרה עצמית כזכר, אך בכל זאת מתפתחת.

במילים פשוטות - הרבה יותר קל שיהיה כשל בהתפתחות של ההגדרה העצמית אצל זכרים (הייתה אמורה להיות התפתחות ׳תקינה׳, אך היא נכשלה) מאשר שתיתפתח אצל נקבות הגדרה עצמית כזכר (התפתחות שלא היתה אמורה לקרות מלכתחילה).

משהו טרנספובי כזה :S

למעלה