זה נקרא אוסף..

Beautiful Scar

New member
:|||||| אלוהים אדירים!! ../images/Emo199.gif

:| יש לו פשוט הכל!! הכל! בנכמה הבחור ומאיפה?
מי האספן?

to the future

New member
שמעי, אל תחזיקי ממני צר עין וכו'

אבל זה הכל עניין של כסף. מי שיש לו עין טובה מבין שכל הפריטים הם במצב חדש. במילים אחרות, זה לא אספן שאוסף מאז שנות השמונים היפות, אלא אחד שהשיג את הכל (או הרב המכריע) בשנים האחרונות. אם תעברי פריט פריט אז- דיסקים, פוסטרים וכו' אפשר לקנות עכשיו הכל חדש; תקליטי ויניל- אי אפשר לראות בתמונה אם הם מקוריים (כלומר, למשל ש- POM באמת יוצר ב- 1983 מההקלטה האנלוגית) או שהם הדפסות של היום, ממסטר דיגיטלי (שאפשר להזמין היום בעד כסף טוב...). אם אני מנחש נכון מדובר בבן עשירים שרגיל למדוד הכל במה הוא יכול להשיג (במובן החומרי). לחילופין, זהו רווק שחי לבד (רואים שהאוסף מפוזר בכל הבית...) שהכיר את מיידן רק בשנים האחרונות וכפיצוי על זה ש"פיספס" אותם לפני- מפוצץ את מיטב כספו על האוסף. עוד אפשרות, כפי שכבר העיר פה מישהו, שהוא אובססיבי והעניין במוסיקה עצמה כבר לא קיים אצלו. אבל שוב, אני בעצמי אוהב לאסוף דברים. רק שאני שמעתי את מיידן לראשונה ב- 1990 (בגיל עשר וקצת, ילד לגמרי) בקלטת מוקלטת של NPFTD ולכן אני לא צריך לרדוף אחרי כל פוסטר, כדי לדעת מה הלהקה בשבילי...

לאור דבריך, הבטתי ביתר עיון...

בעקבות מה שכתבת, הסתכלתי קצת יותר עמוק שים לב שכל התקליטים שלו עטופים בניילון. רואים את זה טוב טוב בתמונהשמציגה את התקליטים של POM, Powerslave ו- Live after death. שים טוב טוב לב ל- powerslave - שם רואים בבירור שיש איזה מעטה ניילון שמגן על התקליט. לדעתי? מדובר באספן מימים אשר טורח ומגן על האוסף. להגן על מה שרכשת בניילון למען יאריך ימים אינו עומד בקנה מידה אחד עם פרופיל של בן אשרים אשר קנה את הכל לאחרונה ומפצה את עצמו... אם הוא היה עשיר, הוא לא היה עוטף את התקליטים בניילון (הרי במקרה הצורך, היה יכול לקנות חדש) מנקודת מבט אישי, ברור שהאיש רווק.... עד שהצלחתי לשכנע את ההנהלה אצלי לכך שיהיה לנו media center/HTPC מקצועי (ויקר) בנוסף למערכת הקולנוע ביתית... ההנהלה היתה מוציאה לי צו גירוש מהבית על אוסף שכזה... יום טוב לכל פיש

למעלה