לדעתי היא לא מעריכה את עצמה מספיק... היא לא מבינה כל כך כמה היא יפה
K Klayhamn New member 30/7/11 #37 לדעתי היא לא מעריכה את עצמה מספיק... היא לא מבינה כל כך כמה היא יפה
נ נסיכת הנילוס22 New member 30/7/11 #39 אם היא לא תטפח את עצמה אפילו קצת אז היא באמת לא תרגיש יפה כי היא באמת לא מושכת ככה.
נ נסיכת הנילוס22 New member 30/7/11 #42 טוב על טעם וריח... קצת טיפוח לא הרבה, נכון שלא היית מתנגד לראות אותה עם שמלה נשית? היא נראית קצת לסבית
טוב על טעם וריח... קצת טיפוח לא הרבה, נכון שלא היית מתנגד לראות אותה עם שמלה נשית? היא נראית קצת לסבית
K Klayhamn New member 30/7/11 #44 בת"ז שלה באתר היא נראית מצויין, וכן, אני תמיד בעד טיפוח וכו', אבל לדעתי היא נראית יפה גם טבעי
D dindan84 New member 30/7/11 #48 זו לא שריטה מותק.בחורה צריכה להיראות אסטטית גם גבר..... היא פשוט מרגישה נוח עם עצמה ולא דופקת חשבון כי יש לה בטחון עצמי מספיק כדי להתלבש איך שבא לה
זו לא שריטה מותק.בחורה צריכה להיראות אסטטית גם גבר..... היא פשוט מרגישה נוח עם עצמה ולא דופקת חשבון כי יש לה בטחון עצמי מספיק כדי להתלבש איך שבא לה
K Klayhamn New member 30/7/11 #50 לא היא אמרה היום ואתמול שאין לה בטחון עצמי לדעתי ה-"הזנחה" היא בין היתר בגלל שהיא מרגישה גם שהיא ממילא לא מושא התשוקה של אף גבר שם - וגם בגלל שהיא מוקפת בהמון בנות רזות ויפות... אז היא לא משקיעה
לא היא אמרה היום ואתמול שאין לה בטחון עצמי לדעתי ה-"הזנחה" היא בין היתר בגלל שהיא מרגישה גם שהיא ממילא לא מושא התשוקה של אף גבר שם - וגם בגלל שהיא מוקפת בהמון בנות רזות ויפות... אז היא לא משקיעה
נ נסיכת הנילוס22 New member 30/7/11 #51 בטחון עצמי?? הבחורה מפורקת! כנראה שלא ראית את הההתחלה של התוכנית.. היא בכתה על זה שלא מתחילים איתה גם בבית וגם בחוץ ועוד כל מיני דברים בסגנון
בטחון עצמי?? הבחורה מפורקת! כנראה שלא ראית את הההתחלה של התוכנית.. היא בכתה על זה שלא מתחילים איתה גם בבית וגם בחוץ ועוד כל מיני דברים בסגנון
ד דידי 9 New member 30/7/11 #57 קליי אתה לא קנה מידה חחחח איך אפשרררררר להמשך לענבר?! יו זה מזעזע אותי..יש לה ציצים כמו שתי שקיות רקובות איכס
קליי אתה לא קנה מידה חחחח איך אפשרררררר להמשך לענבר?! יו זה מזעזע אותי..יש לה ציצים כמו שתי שקיות רקובות איכס
ק קייזר סוזי New member 30/7/11 #53 גם לדעתי היא תמיד הולכת עם חולצות רחבות, כמעט ולא נכנסת לבריכה. היא לדעתי לא הכי מרגישה נוח בגוף שלה, וזה שהסתומים שם דפקו לה הערות ועקיצות, בטח שלא הוסיף לזה.
גם לדעתי היא תמיד הולכת עם חולצות רחבות, כמעט ולא נכנסת לבריכה. היא לדעתי לא הכי מרגישה נוח בגוף שלה, וזה שהסתומים שם דפקו לה הערות ועקיצות, בטח שלא הוסיף לזה.