זה נראה לכם הגינוי?!

טופי בת

New member
זה נראה לכם הגינוי?!../images/Emo7.gif

אני נערה והתאהבתי בנער בן 20 הוא גדול ממני ב-6 שנים..... זה נראה לי פשוט טירוף!!!!!! אבל אני אוהבת אותו כל כך שאני לא מפסיקה לחשוב עליו לרגע וכל פעם שאני מנתקת את הטלפון אני מרגישה כאילו ניתקו לי את הלב מהמקום. אבל אני יודעת שאם אני יחזור לטלפון הוא יהיה שם בשבילי!!! קרה לנו משהו ממש לא טוב לפני יומיים רבנו הרבה זמן בגלל כמה משברים שלי בחיים והוא אמר לי שהוא לא רוצה להיות איתי....... זה ממש פגע בי ורציתי באותו רגע רק למות..... אבל באותו לילה ב-1 וחצי הוא כבר התקשר ואמר לי שהוא אוהב אותי ושהוא רוצה אותי בחזרה....עניתי לו בחיוב עשיתי טוב?!

mr_lonely

New member
כל עוד את שלמה עם עצמך ו...

האהבה היא באמת אהבה ואין כאן שום אלמנט של "ניצול" מאחד הצדדים ( תפרשי לבד... ) זה בסדר גמור ! הרי את לא הולכת להתחתן מחר....תזרמי עם זה... אבל...תהיי כל הזמן עם אצבע על הדופק...תרתי משמע.. 6 שנים זה לא הבדל גדול...תראי , כשתהיי בת 70 הוא יהיה בן 76...סביר...לא ?

טופי בת

New member
כבר ברור סביר....

אבל אמרו לי הרבה פעמיים שנערה בת 14 אין לה מה לחפש עם גבר בן 20.. אבל אני אוהבת אותו והחלטתי שלא לוותר עעליו בשום פנים ואופן כי הוא עוזר לי לחייך הרבה!!!!!

טאKילה

New member
טופי בוקר טוב חמודה..../images/Emo39.gif

לדעתי את צעירה והבחור בוגר ובשל לקשר יותר מחייב. הבחור עובר עברה בידיעה שאת קטינה. תביני שאם יהיה או יש קשר מיני בינכם הוא עלול למצוא את עצמו נשפט על בעילת קטינה. הקשר הזה גוזל ממך את התפתחות הנעורים שלך,בגיל הזה טוב יותר לצמוח עם נוער בגילך.כך לא תפספסי את נעורייך, בגיל בוגר יותר את תביני איזה ערך ענק יש לנעורים. אני היתי מציעה לך להפסיק את החברות הזו, מדברייך ניתן להבין שהוא עוזר לך לחייך. האמיני לי שכל אהבה גורמת לנו לחייך ולדמוע. עוד תבוא אליך אהבה ראוייה ומתאימה יותר,תחשבי על זה. זו רק דעתי,בוודאי שאת בעלת זכות הבחירה..
יום נעים ושקט..

mr_lonely

New member
../images/Emo65.gifרציתי להגיד לך את אותו הדבר.

אבל נראה לי שהחלטת כבר ואת רק מחפשת חיזוקים חיוביים.... ובסך הכל...זו מתכונת לאהבה בלתי אפשרית.... ולכן אמרתי לך שאת צריכה להיות דרוכה וקשובה כל הזמן ומצד שני...כבר ראינו לא פעם " אהבה בלתי אפשרית " שהופכת לאפשרית ....בהצלחה !

בת 1000

New member
לדעתי

כבר אמרו את זה כאן לפני, טקילה למשל אמרה קודם, שלנערה בת 14 או 15 אין במשותף הרבה עם בחור בן 20. יכול להיות שאת מאוהבת בו מאוד, אבל מה יקרה למשל כשהוא ירצה ממך דברים שאת עדיין צעירה מדי מכדי לעשות, כמו יחסי מין למשל? מה תעשי אז? ונניח שהוא יהיה מספיק הוגן ולא יבקש את זה ממך, אבל יש לו צרכים של גבר,והוא ילך ויקיים יחסי מין עם אחרות,רק כי את צעירה מדי. איך תרגישי אז? לדעתי את צריכה להתמקד בנערים בגילך, ויחד תתבגרו,יחד תגלו מה כייף לכם, יחד תעשו דברים שמתאימים לנערים בגילכם,ולא תמצאי את עצמך עושה דברים שאת לא רוצה, רק כדי שהחבר שלך יהיה מרוצה. בהצלחה,אני יודעת שזה לא קל.

SmellyOne

New member
רק שאלה אחת..

מי יודע על הקשר הזה? ועוד דבר.. לצערי אני מדברת מנסיון בקטע של קשר וירטואלי עם גדולים ממני (אני בת 14 וחצי). אם הוא ירצה ממך משהו שלא תהיי מוכנה עוד לעשות (ואני כמובן מדברת על מין) תביני מעכשיו שהוא ילך לאחרות, ותתכונני מעכשיו. תביני גם שלא משנה כמה תתכונני לזה, זה יכאב כשזה יקרה, וזה יכאב מאוד. אני אומרת את זה כדי שתדעי למה את נכנסת.. אין לי ספק שהקשר ביניכם יכול להיות טוב ויפה למרות הפרש הגילאים הגדול אבל הוא בעייתי ואת צריכה להבין את זה ולהבין שאת תצטרכי לעבוד יותר קשה בשביל קשר כזה. כל עוד את יודעת את כל זה, אני מבחינתי סיימתי את העבודה שלי.. את מוזמנת לשלוח לי מסר כי אני הייתי בסיטואציות דומות ואני אשמח לעזור/להקשיב.. מה שתרצי. בהצלחה.

למעלה