זה נראה קצת פסיכותי, אבל יוצא מזה דברים מעניינים

shccer

New member
זה נראה קצת פסיכותי, אבל יוצא מזה דברים מעניינים

קצת רקע: כשניסיתי לכתוב לפסקא ביום, לא הצלחתי לחשוב על רעיונות, והרעיונות שהצלחתי לחשוב עליהם, היו רעיונות שממש אהבתי, ורציתי לשמור אותם לכשיהיה לי זמן להשקיע בהם ולכתוב אותם בצורה רצינית. אז פיתחתי את הגרף הזה. המטרה שלו- ליצור סיפורים אקראיים. יוצאים מזה דברים ממש מגניבים, אז העליתי את זה לפה.
איך משתמשים? עוברים חלק חלק, בכל חלק יש עץ אפשרויות. מטילים מטבע. עץ- הולכים על הענף הימני בעץ.פלי- הולכים על השמאלי.
מקומות שיש שלושה ענפים, מטילים פעמיים. פעמיים עץ- ימני. פעמיים פלי- שמאלי. פעם עץ פעם פלי- האמצעי.
חיפוש בינארי- לוקחים מספר באמצע, ובודקים- עץ אומר גבוהה יותר, פלי אומר נמוך יותר.
לדוגמא- נגיד בחלק של הזמן הגעתם לבין 1900 להיום-לוקחים את המספר באמצע 1960יצא עץ לוקחים מספר בין 1960 להיום 1990 יצא פלי לוקחים מספר בין 1960 ל1990. 1980- יצא פלי לוקחים מספר בין 1960 ל1980. 1970. יצא עץ- הסיפור קורה בשנות השבעים. יצא פלי- הסיפור קורה בשנות השישים.
תהנו

ויימס

New member
הו, מגניב, הבה ונתבונן לנו (אוכלת פופקורן)

"מגדר: גבר/ אישה"
(לובשת את ההבעה שיש לג'וקר באביר האפל כשאף אחת מהספינות לא מתפוצצת)

אגב, מה עם אוסטרליה? לא מגיע לה?

shccer

New member
חשבתי על זה

אבל אני לא יצא מזה...
אני יכול להוסיף ג'נדר קוויר ג'נדר פלויד האם הוא סיס ג'נדר או לא, נטייה מינית, פן סקסואליות ועוד מגדרים אבינאריים למיניהם, ובמדינות אז יש גם את מדינות ערב ואת הקוטב הדרומי והצפוני ואת אמריקה הלטינית (כן כן היא חלק מאמריקה. כאילו שאם למישהו יצא אמריקה הוא יכתוב על משהוא חוץ מארה"ב...) והחלוקה הפשוטה למד"ב/פנטזיה היא מאוד דיכוטומית ומפספסת הרבה אפשרויות לדברים שיכולים להיות באמצע,ובתקופות לפני הספירה יש עוד הרבה דברים שהם לא תקופת התנ"ך או התקופה הפרהיסטורית. אבל זה היה מתארך לנצח ולא הייתי יוצא מזה. הייתם מקבלים גרף עצום מסורבל ובלתי שמיש (אפילו יותר ממה שהוא כבר עכשיו) אז החלטתי לעשות הכללות ולתת לאנשים לזרום עם הדמיון שלהם לגבי דברים שלא נמצאים בהכללות האלה. אם את רוצה את יכולה להוסיף לגרף במגדר גם ג'נדר קוויר ולמקומות גם את אוסטרליה.
אגב ניסית את זה כבר? מה יצא לך?

ויימס

New member
אוח לא ניסיתי... בוא נראה.

השכנים שלי הולכים לאהוב את הטלות המטבע החוזרות על עצמן, אני בטוחה...

מד"ב- עבר- 1900 והלאה- חיפוש בינארי באיזה עשור- עזוב אותי באמאשך, שנות ה 40, אווו דיזל פאנק!
אדם-אישה-אנטי גיבורה- מיוחדת. בספינת חלל.
ובכן הרי לך.

shccer

New member
עכשיו תכתבי את זה

סתם את לא חייבת... למרות שיכול להיות מעניין להבין איך לעזאזאל יש מישהו בספינת חלל בשנות הארבעים...
נ.ב. מיוחד אומר כוח על/ קוסם/ מוטנט/האחד/ כל דבר אחר מהסוג הזה שמייחד אותו משאר האנושות

ויימס

New member
יש לי את זאתי עם הכרוביות, זה נחשב?

היא אישה מיוחדת, היא בספינת חלל, ולא אמרתי באיזו שנה הסיפור מתרחש.

אה, טוב. לא כזאת מיוחדת...

אלודאה

New member

יש מה להגיד מבחינת "ככה לא בונים עולם / סיפור / וואטאבר" אבל זה כל כך משעשע אותי שאין לי מה להגיד.

למעלה