זה נשמע מעניין...

אתי Z

New member
זה נשמע מעניין...

מצאתי את זה באתר של "קסטל" (בדיוק הזמנתי כרטיסים להופעה של עמיר בניון
) בעקבות האלבום "שמע קולי" שמכר למעלה מ 30.000 עותקים וסיבוב ההופעות המוצלח שבא בעקבותיו, יארח מאיר בנאי את אהוד בנאי למופע מיוחד. המופע "שמע קולי" מבוסס על שירים מתוך האלבום לצד מגוון שירים מתוך הרפרטואר העשיר של מאיר - כולם בעיבודים חדשים ומיוחדים לערב זה. במופע שיתקיים בתיאטרון גשר, יקדיש מאיר חלק רחב מהמופע למפגש מרתק עם אהוד בנאי, בו הם יתחברו אל השורשים המוסיקליים המשותפים שלהם וישירו מבחר משיריהם. החיבור המוסיקלי בין השניים מתחיל בעצם עוד הרבה לפני ששחררו שירים לרדיו ולאורך השנים שיתפו פעולה באלבומים אחד של השני, בין היתר, בסינגל הבכורה של אהוד "איידישע רסטהמאן" ובאלבומו של מאיר "לב סדוק".

odery

New member
איזו שולת פנינים

תעשי הסבה יא מפוספסת. אהה אסתר,רחל ואנכי מגיעות ממש קרוב ל22. אני משספת את גרונך אם את תופסת מקום מידי קרוב, אני צכה בלאנס בין הרמקולים.. שורה שניה של השולחנות באמצע נשמע לי אידיאלי.. חבלל שלא, אחרת את חוזרת לחולון ברגל. אהה ויומולדת שמח קופיקו.

אתי Z

New member
ממש כשרון מבוזבז אני..

גם שולת פנינים וגם עוסקת בטלפתיה.. זה נראלך שאני כבר פה, שורה 2 באמצע(אפילו בלי לראות שביקשת יפה כל כך.) ואתן רק בדרך... בינתיים אני אוכלת לבד (את יודעת מה זה אומר..) ובטח גם זוכה למבטי תמיהה..

TEENAGER1

New member
מעניין זה אנדרסטייטמנט

נשמע מצוין! רק למה ביפו, למה? עם תחבורה להופעות בת"א כבר למדתי להתמודד, יפו זה כבר קצת מוגזם...

איף

New member
מהההההההההה?../images/Emo12.gif

אני חייבת להיות שם!!!!! תודה על העדכון!

honey pie1

New member
אני מניחה שרובנו לא נוותר על המאורע(;

אז אפשר אולי לעשות מזה איזה מפגש פורום קטן, לא?:]

tommygirl75

New member
ואם כבר מדברים על המאורע המרגש הזה

יש מצב לכרטיסים חינם או שנשמור מקום מעכשיו? ומה באמת עם מפגש? יש מישהם שמתכוננים להגיע מאזור ירושלים עם רכב? שבוע טוב לכולם!

אתי Z

New member
גמני בעד...

אז קודם כל,מי שמתכוונת להגיע שתסמן
אני בינתיים אבדוק אם יש בית קפה או משו כזה בסביבה.... אם יש למשהי רעיון אחר אז זה הזמן....

איף

New member
אני אדע רק עוד כמה ימים אם אני מגיעה

יכול להיות שאני יוצאת לסוף שבוע בתאריכים האלה

למעלה