זה סוף סוך קרה

after1212

New member
זה סוף סוך קרה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

קניתי H340 ועכשיו הוא פה לידי ערום כביום היוולדו... שלוש שאלות קטנות: כתוב שזמן לטעינה מלאה הוא 3 שעות. בפעם הראשונה כדאי יותר? למה בעצם? וכמה זמן? האם יש הבדל בין טעינת USB לטעינה רגילה? ואחרונה בינתיים - כדאי לי להתקין את התוכנה מהדיסק שהגיע בקופסא או שיש תוכנות אחרות יותר מומלצות או גירסה חדשה יותר? ובעצם - למה אני צריך תוכנה מיוחדת אם אני יכול לגרור קבצים פנימה פשוט? תודה מראש!

gt-master

New member
מזל טוב.שיחקת אותה

תטעין אותו עד שיאמר שסיים.מפה הוא לא מטעין יותר כך שאין טעם לאשאיר. מה שכן זה תשתמש בו עד שיתרוקן לגמרי ואז תטעין עד הסוף,אחרי 3 מחזורים זה אמור להגיע למצב אופטימלי. לדעתי אין הבדל בין טעינה בUSB לחשמל בקיר כי שניהם נותנים 5V למרות זאת אני מטעין מהחשמל וביטלתי לו את אופצית הטעינה מUSB כדי שלא יטען לי כל פעם כשאני מחבר אלה רק שאני ארצה להטעין (כשהוא ריק,זה אמור לשפר אורך חיי סוללה). אני לא התקנתי שום תוכנה מהדיסק.אין צורך. אם תרצה לעבוד ע"פ DB זאת אומרת קיטלוג לפי אומן אלבום,ז'אנר (כמו איפוד וקריאטיב) צריך תוכנה שתסדר את ה DB וגם לצורך פלייליסט צריך תוכנה. מומלץ לעדכן לו את התוכנה לחדשה ביותר (1.28 ואמורה לצאת חדשה החודש ע"פ שמועות) כי זה יוסיף לך אופציה כמו סרטים,הצגת שעון ועוד.

SnipeR3

New member
בקשר לביטול אופציית הטענה

איך עושים זאת, אם זה אפשרי בH10?

after1212

New member
אז לא להטעין בפעם ה1 יותר מ 3 שעות?

שמעתי שהטעינה הראשונה צריכה להיות די ארוכה, משמעותית יותר מטעינה מלאה רגילה. ד"א לא נגעתי במכשיר עדיין רק שמתי אותו ב-DOCK וחיברתי למחשב ולחשמל, אבל המסך נדלק (Charging...) ולא נכבה אלא ממשיך להיות מואר. זה אמור להיות ככה? למה הוא לא נכבה אחרי כמה זמן?

gt-master

New member
>>

הוא אמור להיות ככה בברירת מחדל. אתה יכול להדליק את המכשיר ובהגדרות לסמן לו שיכבה את המסך תוך זמן נתון וזה תחת הגדרת זמן כשמחובר לחשמל בשונה מהזמן לכיבוי כשזה על בטריה (בשורה שנייה אם אני זוכר). לא יודע לגבי שעות.אבל הוא יכתוב שהוא "נטען" בעבר ולא "בטעינה" (כמובן שבאנגלית).זה סימן שהוא סיים.אין בעיה להשאיר אותו מחובר,אתה תראה שכשהוא בטעינה אז הוא חם מאחורה ולאחר שהוא מסיים הוא קר.אפשר לנתק ואפשר להשאיר.אין צורך להשאיר 8 שעות כמו שיש כאלה שממליצים.

למעלה