זה סופי...

זה סופי...../images/Emo201.gif

אני לא נוסעת להופעה. אחרי התדיינות עם השותפה שלי להופעה החלטנו שהדבר הנכון בשבילי הוא לעוף מהארץ לכמה שיותר זמן. הכרטיסים, כמובן, למכירה (אם מישהי מעוניינת אני מפרסמת מודעה בלוחות). לכל מי שהולכת - שתהנה, תספרו חוויות, ולכל מי שלא - עדיין יש צ'אנס לכרטיסים ל- 25.5 לוומבלי!!!

bluemoon2

New member
ועכשיו הגיע תורי...

רשמית אני לא נוסעת להופעה... כרגע דיברתי עם טיקטמאסטר בטלפון וביקשתי החזר...:((( (אבל אם להתעלם לרגע מהדכאון- זה כל כך כיף לדבר עם בריטים בטלפון! המבטא הזה... אני צריכה להתקשר לאנגליה לעיתים קרובות יותר!:)) טוב, ועכשיו חזרה לדכאון- אני לא נוסעת להופעה... אוף.:(

bluemoon2

New member
ועוד משהו...

ממש ממש תודה לכל מי שניסה לעזור לי (ושירי במיוחד), ואני מקנאה בכן נורא... יש לי קטע ממש חמוד מהופעה על המחשב שמצאתי איפשהו, אז אם מישהי מכן יכולה להסביר לי איך מעלים את זה לאתרים האלו, אני אשמח!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

מי יודע, אולי הם עוד יגיעו לארץ ויחסכו לנו טיסה

../images/Emo201.gif

אנחנו תמיד כאן לעזרתך
אל תתבאסי יש לי עוד הרגשה ש-TT יהיו בשטח עוד המון זמן! הם עוד מוציאים אלבום חדש בקרוב- ואתן יודעות מה זה אומר- יחצנות! הם עוד יתראיינו הרבה ויופיעו הרבה גם אחרי הסיבוב ומי יודע מה יהיה עד אז...

הדרך להעלות קבצים למחשב---->

תלחצי על הלינק הבא: http://www.megaupload.com/il/ אחרי שתפתחי אותו יפתח חלון- תסגרי אותו, ואז מתחתיו יש לחצן "עיון"- תלחצי עליו ובחרי את הקובץ מאיפה שהוא שמור. תמלאי את השדה: "אנא הזן תיאור בעל משמעות של הקובץ" תסמני את הריבוע שבו את מסכימה לתנאים ואז על "שלח".

תודה רבה לכל המנחמות

אתן הכי חמודות שיש! אני באמת אטוס להודו כנראה... אני מבטיחה לעדכן. אתן באמת מקסימות והמון תודה לכולכן!

הודו ??!?

כל כך יותר שווה
אין לך מושג כמה שאת הולכת להנות !!!! מבטיחה לך את לא תתחרטי על זה לעולם

למעלה