זה סתם משהו...לא יפה..אבל עם רגשות

זה סתם משהו...לא יפה..אבל עם רגשות

א ס ף ש ל י. . . חזרתי מביה"ס ישבתי לי...כאילו כלום לא קרה... פתחתי טלוויזיה ושם הייתה הבשורה- "פיגוע היה בירושלים, 3 נערים הרוגים..." לא ייחסתי ממש חשיבות, פשוט כאב...כי הם מתים. הדבר הראשון שחשבתי עליו זה אתה...איפה אתה? ומה קרה? קיוויתי...שהלכת לביה"ס וכלום לא קרה, ואתה עכשיו בבית כמוני, צופה בטלוויזיה... ואז הגיע הרגע...שבו אמרו את שמות ההרוגים... אמרו על רק שניים מהם...איזה ילדים יפים! והגיע השלישי...פתאום ובמכה! "אסף אביטן, הילד שאחרון נפגע...ומת על המקום, אחרי שניה"! התקרבתי לטלוויזיה...התיישבתי מולה... בכי כמו זה בחיים לא היה...התחלתי לבכות... היום, זה היום שבו היינו אמורים לחגוג 9 חודשים... ובמקום זה...לקח לי אותך ה´! לקחתי סכין מהמטבח...הסכין הכי גדולה שהייתה... העברתי אותו על גופי, והכאב? כאילו לא היה. התעוררתי אחרי כמה שעות, אחרי שבאה לבדוק אותי האחות... הייתי בבית חולים, מלא אנשים, מלא כאבים... חשבתי לעצמי...למה אתה לא פה איתי...ופתאום הכה בי זכרוני... הידיד הכי טוב שלי...החבר שלי שהיינו ביחד 9 חודשים...עזב אותי, לעולמים! ה´...לקחת את הילד הכי יפה, הכי מושלם...לקחת אותו מכאן לעולם. רוצה שתדע...שאת ליבי שברת...את כל חלומותיי ותקוותיי לעד ניפצת... אבל רוצה שתדע, שאת האהבה שהייתה... לעולם לא תוכל לפרק...כי הוא תמיד יהיה האחד והיחיד שנגע לי בלב. אסף שלי...תהיה חזק שם למעלה...ואל תדאג, בקרוב נהיה ביחד לעד!! אוהבת אותך לנצח... מ י כ ל

black ross

New member
../images/Emo7.gif מצטערת..........

מתוקה ....... יש אהבות שישארו הרבה אחרינו וכנראה זאת אחת מהן...... חמודה באיזה שהוא שלב את תהיי חייבת להמשיך הלאה אני בטוחה ששמעת את המשפט הזה בטח כבר מיליון פעם אבל...... המשפט הזה והמימוש שלו הם בעצם התקווה שלך לחיים מקווה שתתני לעצמך סיכוי שירן

מיכל, יקירתי, תהיי חזקה../images/Emo24.gif

מכתב עצוב ומרגש וכואב מאוד, אני בטוחה שאת מרגישה שעולמך חרב עלייך לאחר אובדן נפש כה יקרה וכה חשובה בחייך. אני משתתפת בצערך חמודה. אני מבינה לליבך, אני יודעת שאת כואבת נורא, אבל בבקשה, אל תפגעי בעצמך, אל תמהרי להתאחד עם אהובך, חכי לזמנך, בבוא היום, גם זה יקרה, אך בינתיים, נסי להמשיך בחייך, אל תקחי אותם. יש לך עוד שנים רבות ויפות לחיות, אני יודעת שעכשיו, את כל כולך שוקעת בכאב, אך עלייך להבין שזה לא יהיה כך לנצח, מתישהו [וזה לאו דווקא יהיה עוד הרבה זמן] את תתאהבי שוב, ותמצאי לך גם ידידיי נפש. לאסף תמיד יהיה מקום חם אוהב ואולי גם כואב בליבך, אך אל תיתני לחייך להעצר, למרות הצער הנורא, העזרי במשפחתך וידידייך לתמיכה, ואם יש לך אפשרות, אפילו בפסיכולוג שיעזור לך להתגבר ולהשלים עם האובדן. אם את רוצה את גם מוזמנת לכתוב אליי לכרטיסי האישי, אנסה להשיב כמיטב יכולתי. התחזקי יקירה והחזיקי מעמד. יום יבוא וזה יכאב פחות. ועד אז, אנחנו כאן בשבילך.

אניהו

New member
די. פשוט די

מיכל... אם תחשבי רגע מה הוא היה מעדיף...לאיזו מסקנה תגיעי? תנצרי את זכרונותייך ממנו. הטובים ביותר בעולם. שמרי לך אותם לימים של עצבות ובדידות שעוד יגיעו אבל...הוא לא היה רוצה אותך שם איתו. די. פשוט די לחשוב ככה עידן

עידן...

כמה שזה נכון, אבל כלל לא פשוט! אני לא יכולה...לקחת ממנו את הזכרונות הטובים בלבד...ולהתנחם בעובדה שהיה לנו טוב ביחד.. אני בת 13...למען השם!!!! אני תינוקת.. לא הספקתי לחיות...וכבר מתתי...

מיכל יקרה....

נכון שזה קשה, ונכון שזה כואב מאוד, ושלפעמים לא רואים את האור בקצה המנהרה... אבל החיים ממשיכים, ויכולים להיות נפלאים, עם הזכרונות שלך מ-9 חודשים קסומים. לפני כמה ימים כתבה ענבל לחברתה שנהרגה גם היא מילים שכבשו אותי ואני מצטטת: " אני מאמינה בזה שיש משהו אחר ובטח שלאנשים טובים הוא טוב מאוד כי מגיע להם שיהיה להם רק טוב.אני גם חושבת שהעולם של אלו שמתאבדים הוא לא כמו העולם של אלה שאלוהים לקח אותם כי מי שמתאבד פוגע באלוהים כי אנחנו הרכוש של אלוהים ורק אלוהים יודע מתי הגיע זמננו לעבור למקום אחר. כך שגם אם הייתי מתאבדת זה לא היה עוזר לי הרבה כי לא הייתי מגיעה אליכם, הייתי מגיעה למקום עם אנשים ממורמרים שכל הזמן עסוקים בלהסתכל למטה על החיים ולהצטער שהם קטעו את שלהם.אז בכל אופן אני כאן בין החיים אני בטוחה שאת כל פעם רואה אותי ממרומים." זו נקודה טובה למחשבה... תחשבי כמה אנשים שאוהבים אותך נמצאים סביבך, איך אפשר לחשוב על לקום ולעזוב את כל הטוב שנשאר... מאחלת לך רק טוב, והכי טוב שאפשר... !!!

בל בל

New member
לאחת מהעבר

לא יודעת בדיוק מה אני רוצה להגיד בעצם אני יודעת מה אני רוצה להגיד אבל אני לא יודעת איך להביע את תגובתי אז ככה בסך הכל רציתי להגיב על זה שציטטת אותי אז אולי זה לא בדיוק מה שאני צריכה להגיד אבל, תודה. שלך ענבל

משתתפת בצערך ../images/Emo16.gif

מקווה שתמשיכי הלאה ותיהי חזקה, כי את חייבת בישבילך.. ואני בטוחה שזה מה שהוא היה רוצה. מחזיקה לך אצבעות.

בל בל

New member
למיכל

אני מצטערת על כל שאת חווה כעת. לאבד אהבה זה באמת דבר קשה אבל את לא פותרת כלום בזה שאת פוגעת בעצמך ככה, את חייבת להיות חזקה ולהמשיך בחיים בשבילך ובשבילו. גם אני חוויתי לצערי השנה מוות של מספר אנשים יקרים לי מאוד. אני מכירה את הרצון לסיים את חייך, להרגיש שעכשיו את לוקחת שליטה ופה זה נגמר. לפעמים זה מגעגועים לפעמים זה מכעס על אלוהים לפעמים זה מכעס על עצמך ולפעמים כי את מרגישה שחלק גדול ממך כבר מת אז למה שזה לא יהיה כבר סופי שכולך תמותי ודי. אבל אלא רגשות שעם הזמן דועכים הכעס נעלם הגעגוע נשאר אבל איתו באים גם הזכרונות , זכרונות שמפצים על כל רגע של סבל שאת חווה עכשיו , אלה הם זכרונות מאנשים שניתנה לך הזכות להכיר ולהיות חלק בחייהם, אותם אנשים שבחיים לא היו רוצים שתפגעי בעצמך בגללם, אנשים שרוצים שיהיה לך רק טוב ומנסים להשגיח עליך כמה שאפשר ,משם מלמעלה. למרות שאסף כבר לא חיי במציאות הוא עדיין יכול לחיות בלב שלך אם רק תתני לו, אבל בשביל שהוא יוכל לעשות את זה את חייבת להשאר בחיים. משהו אמר לי פעם שהחיים הם כמו רכבת , לכל אחד יש את התחנה שלו. התחנה של אסף כבר הגיעה אבל שלך עדיין לא. אני יודעת שהדרך אל האושר היא עוד ארוכה וקשה אבל היא תגיע בכל שלב שאת מרגישה שאת צריכה משהו שאפשר לדבר איתו אני כאן בשבילך, תמיד אז אל תהססי בהצלחה שלך ענבל

תודה...לכולכם

בעיקרון...את העצות שלי קיבלתי...אז זה פסדר אבל תמיד נחמד לקבל חוות דעת...ולראות שאנשים רוצים לעזור אני רק כותבת...כי זה נמצא פה...ואני רוצה לחלוק את זה

למעלה