זה עבר את גבולות הטעם הטוב!

זה עבר את גבולות הטעם הטוב!

מידי שבוע אני רואה מועדון לילה, בתוכניות שבהם עופר שכטר משתתף, זה פשוט בילתי ניסבל. הבן אדם יושב וסופג עלבונות ועגמות נפש והערות זדוניות כגון: "רצינו שתפרסם אותנו, פיצה מטר." או "עופר אתה חוצפן אתה לא נותן כבוד לאנשים למה אתה לא עומד?!" (בעודו עומד), אני יודעת שזו תוכנית הומור קלילה, אבל בכל זאת, אני חושבת שעם עופר ספציפית עברו שם ממזמן את הגבול, הוא בסה"כ ילד בן 25 שעדיין לו את הבדיחה מוכנה בפה כמו גוטליב וגולדשטיין, שמאלתרים בחסד ומוכנים לכל באטל סטאנד אפ. אז הוא שותק ושותק ושותק, אח"כ מתפלאים למה השתיקה היא כה מרובה ונמשכת לאורך כל התוכנית, הם פשוט דורכים עליו ומורידים לו את הבטחון, שבמילא בתחום הזה עדיין לא מפותח.. אני יכולה להעיד שהייתי בצילומים לתוכנית ששודרה היום, והקטע שהראו בטלויזיה, ששי אומר לעופר לעמוד, בעודו עומד, היה קטע הרבה יותר ממשוך והוא נחתך בעריכה, יכול להיות שאפילו העורך קלט שמדובר פה בעוגמת נפש עצומה של עופר. הקטע האמיתי הלא הערוך היה ששי ואורי הגיעו אל עופר במטרה "להעמיד" אותו על הרגליים הם הרימו אותו ביחד ושמו אותו על הכיסא, ארז טל בצד התפקע מצחוק ויהודית רביץ אמרה "לא יפה", עופר שחש לא בנוח, כאילו הוא נאנס, צעק "די די" ספק בצחוק ספק רצינות.. כשעופר היה על הכיסא שי החל ל"הסיע" אותו, דבר שהיה יכול להיגמר רע מאוד. והטון של עופר השתנה, והוא החל למחות ברצינות, ארז התערב ושם קץ לבלגן. אני אישית לא חושבת שעופר צריך לסבול את כל הדברים האלה. ממש התעללות.

Amaia17

New member
אותו דבר אפשר להגיד על עפר

שגם זורק הערות על שלום . למשל הייתי בצילומים של יום שישי , ושלום אסייג אמר "אני אחזיר לו , חוגג עליי שאני לא נמצא" , הכל בהומור , גם בין מאיה לשלום ושי ורמי היו ירידות קלות [נשמע רע] אבל אחרי הכל , הכל בגדר צחוק , ואני בטוחה שעפר מספיק התרגל לצחוקים על הגובה שלו .

שירנאעה

Well-known member
ואו,עד עכשיו חשבתי שזה בצחוק../images/Emo105.gif

ואת מציגה את זה ככה פתאום.. אז.. אולי את צודקת. חחח איזה חמוד הוא. מסכן
או שלא... בכל אופן, לא לקחת ללב. זאת תכנית בידור. ושהוא לקח חלק בתוכנית הוא ידע טוב מאוד לאן הוא נכנס :)

למעלה