זה עובר כבר כל גבול!

gilensona

New member
זה עובר כבר כל גבול!

אני קצת כועס, באמת, לא יותר מדי אלא רק קצת.. אני שואל את עצמי שאלה פשוטה. למה כש א נגע ב-ב לפני עשרים וחמש שנים בגבה וידו החליקה על ישבנה בטעות, היא נתנה בו מבט שאומר אולי "קצת חצוף". למה כש א' נגע באותה ב' בדיוק באותו אופן ושוב בטעות לפני עשרה חודשים, היום חזרתי מבית המשפט בשביל לשמוע על העדות שלו? אני אומר שזה מוגזם חברים, הנשים קיבלו קצת כוח, אבל לא הפנימו את המילה "קצת". כל נגיעה, כל מילה, כל תזוזה שלנו, הגברים עלולה להתפרש לא נכון, והיא זו שתביא עלינו את ההשפלה בתקשורת ובסופו של עניין במעצר. אז מה אם עברת ברחוב וצעקו לך "כוסית" או שרקו לך? זאת מחמאה! את מעדיפה שיעברו לידך ויצעקו לך שאת מכוערת? או שלא יצעקו בכלל?! אני חלילה לא אומר שאין תביעות מוצדקות בנושא, לפעמים זה נכון, לפעמים יש כאלה שעוברים את הגבול, ונכון אותם צריך לנער קצת, להשיב אותם על כנם, ולא אני לא מדבר על אנסים. אנסים זה סיפור אחר לגמרי. אני עד עכשיו לא מבין מה קפץ למוח של ב.. אגב סתם לידיעה, א' הוא המאמן של ב' בהתעמלות אומנתית ובזכותו יש לה הכל, ובזכותה הוא ישב בכלא. זה כבר ממש מוגזם.

Zoharrr

New member
תהיה בעניין,

אני חושבת שאחרי כל השנים שבהן היינו מושפלות ומדוכאות ולא היתה לנו מילה ואפילו חצי מילה, מגיע לנו הכוח הזה! ואחרי כל מקרי האונס הנוראיים שקרו ועדיין קורים,כדאי שיהיה לנו קצת יותר כוח, אולי ככה גברים יחשבו פעמיים לפני שהם יגעו בנו. ואתה יודע מה,הצעקה הזאת "כוסית" זה תלוי בבחורה. אם יצעקו לי כוסית,אני אולי אוחמא,לרוב לא אייחס לזה חשיבות. אבל יש בחורות שאם יצעקו להן כוסית ברחוב הן יגעלו מעצמן כל כך!!!הם ירגישו דוחה.. אני מכירה בחורה שמישהו אמר לה שיש לה רגליים סקסיות ומאז היא לא לובשת חצאיות קצרות(משמע מעל הקרסול). הטרדה מינית זה כל דבר שלא נעים לבחורה או לגבר.

gilensona

New member
נגעת בנקודה מעניינת

המילים שלך בסוף, "לבחורה או לגבר"..מממ מעניין, אני תוהה רק אם את מעודכנת שחוק ההטרדה המינית בכל שקשור לגברים בגירים אינו בנמצא.. ודבר נוסף, אני שוב בא ואומר שאני לא מדבר על אונס, ואל תגידו לי שמזה זה מתחיל..

Zoharrr

New member
לא מעודכנת,

וחבל מאוד לפי דעתי. יש בחורה שתיאנס ויהרסו לה החיים, ויש בחורה,שמליטוף קל על הישבן מבן אדם שהיא לא רצתה שילטף אותה, יגרום לבידיוק אותה תגובה כמו מאונס. אני מכירה בחורות שמהדברים הכי "קטנים" שקרו להן, לא יכולות בכלל לקיים יחסי מין היום!! זה אינדיוודואלי,ולכן הגבול צריך להיות מאוד רחוק מאונס, כי יש הרבה דברים שיגרמו לאותה תגובה אבל הם הרבה יותר קטנים.

comet9

New member
מותק

אפליה מתקנת אולי חלה אצל כושים, יהודים, ערבים, דרוזים, צ'רקסים וארמנים. אבל, ואבל גדול, למה מגיעה לכן אפליה מתקנת על חשבון החיים שלנו? למה יותר משתלם היום להגיד לבחורה שהיא חזירה מכוערת מאשר שהיא כוסית? למה אתן זונות למה????

Zoharrr

New member
אנחנו לא זונות.

חלקכם לא שולטים בעצמכם. לא בפה,ולא בידיים. זה ממש לא על חשבון החיים של אף אחד, תחשבו קצת יותר על מה שאתם עושים. על מה שאתם אומרים ועל מה שזה עושה לבן אדם שעומד מולכם(לא רק לגבי בחורות). במדינה שלנו,הכל קצת יותר מידי "מותר",יותר מידי "דוגרי". הגיע הזמן לגבולות קצת יותר ברורים. אנחנו ישראלים,אנחנו אומרים הכל בפנים,בשניה שזה עולה לנו לראש... וזה בסרד,וזה מותר,כי זאת הדוגריות הישראלית!!! אז זהו,שזה לא בסדר. וזה לא מותר. וטוב שכך. כי כשגבר בן 56 מפשיט אותי לחלוטין במבטים שלו, וצועק לי:"איזה כוסית!איזה גוף!!!" כשאני עדיין לא בת 18(ואז לא הייתי אפילו בת 16), זה דוחה. זה גורם לי לרצות לבכות,ללבוש שק,לא להתאפר,ולא להיות אישה. ולחלק מהנשים,זה גורם באמת לעשות את הפעולות הנ"ל...וגם להזדקק לטיפול פסיכולוגי.

gilensona

New member
אז הנה פתרון

נכון שיש כאלה שלא שולטים לא בפה ולא בידיים,את יודעת מה, יותר מזה, לפעמים כשאני הולך עם חברה שלי ברחוב גם בה תוקעים מבטים ושורקים וצופרים לה, באיטליה למשל, בחורה שהיא יפה, נהוג לצבוט לה בישבן, ונחשי מה, אף אחד לא מתלונן! דוגרי לפי הטענה שלך עדיף לשתוק, אתן קיצוניות, גם אנחנו נהיה קיצוניים, מעכשיו לא נדבר איתכן, לא נעביר מילה, גם חלילה לא ניגע זה בזה כי לכי תדעי מה מכל זה יתפרש כהטרדה מינית!! וזה שגבר בן 56 מפשיט אותך בעיניים שלו, זה אומר שעדיין יש לו את זה, ויותר מזה גם אף אחד לא אמר שאסור להסתכל! אם זה מגעיל אותך תסתובבי ותעזבי את המקום..זה דוחה אותך-תתעלמי..זה גורם לך לבכות ללבוש שק, לא להתאפר ולא להיות אשה בגלל זקן אחד ברחוב? אז אני מצטער אבל בלי שום קשר את זקוקה לטיפול, ועוד משהו, בטיפול פסיכולוגי אין שום דבר רע.

Zoharrr

New member
לא אמרתי שיש בזה משהו רע!

הגישה שלך דפוקה לאללה. לא ילך לי להסביר לך, תתקע איתה.

Dark Muse

New member
כשאת הולכת עם מחשוף

את מטרידה מינית. זה מטריד את הגברים, מבחינה מינית.

Zoharrr

New member
קודם כל,

אני כמעט ולא הולכת עם מחשופים. (תלוי כמובן מה אתה מגדיר בתור מחשוף...) שנית כל,אני לא מסכימה. זה כמו להגיד שבחור שהולך עם הבוקסר מחוץ למכנסים,מטריד אותי מינית. אני גם חושבת שיש מעט מאוד גברים שזה מטריד אותם לרעה ולא לטובה.

lb22

New member
כדי שתחכימי עוד....

המילה כוסית מעוגנת בבג"ץ בתור מילה שאי אפשר לתבוע עליה עילה של הטרדה מינית.

Bella belle

New member
יקירי,

הייתי מעדיפה שלא יצעקו לי שום דבר כאשר אני מתהלכת לי בתמימות . אישית, זה לא מחמיא כשצועקים "כוסית" או שורקים, אף אחת פה היא לא גוש בשר לעיניים שלכם שיש לכם את הזכות לחשוב שזאת בכלל מחמאה כזו גדולה כשזורקים יציאות כאלה באמצע הרחוב . בכל אופן אין קשר לקצת כוח, או לקצת חצוף, א' נוגע בב' בצורה בוטה ומטרידה, היא תתלונן, אין סיבה שלא . ביום שב' יתפוס לך את הישבן, תשרוק לי את ההרגשה .

זכוכיות

New member
סתם כי נראה לי שאין לך מושג,

אין לי שום עילה משפטית לתבוע גבר ששרק לי ברחוב, או זרק לי איזו "כוסית". כנ"ל לגבי חבר לעבודה\ חבר ללימודים. בקיצור, מחמאות והתחלות הן לא עילה לתביעה על הטרדה מינית, ומעולם לא היה, החוק הוא מאוד מאוד מפורש. הבעיה מתחילה רק כשמדובר ביחסי מרות (להלן, מאמן- תלמידה. מרצה- סטודנטית, מעסיק- מועסקת וכו'), ורק כאשר מדובר בהטרדה (משהו שחוזר על עצמו וגורם למוטרדת אי נוחות גדולה). הייתי שמחה אם היית מפרט לי על המקרה הספציפי הזה. אגב, אם מישהו שמנהל איתי יחסי מרות היה נוגע לי בישבן הוא היה חוטף תביעה משפטית ועוד איך, זה לא "קצת חצוף" זה חצוף מדי.

L y c a n

New member
העיניין הוא

שתיאורטית, את יכולה להמצא מקרה כזה נגד מרצה שאת לא מחבבת, לדוגמא.. ובמשטרה לרוב ינטו להאמין לבחורה.. זה מה שמפריע

זכוכיות

New member
סמשטרה ינטו להאמין לבחורה?

באיזה עולם אתה חי? אתה יודע כמה קשות החקירות? אתה יודע שצריכים **להוכיח**? אין כזה דבר מילה נגד מילה, זה לא קביל. אתה יודע למשל כמה אנסים מסתובבים חופשי בחוץ כי הנאנסות נשברו בחקירות? או כי לא היה ניתן להוכיח? זה ק ש ה.

Paranoid Eyes

New member
מבלי קשר למה שכתבת

אני עוד לא מכירה בחורה שאמרו לה/צעקו לה שהיא כוסית והיא ממש נעלבה/נגעלה/הוטרדה מזה. WTF!??! יאללה, אתן יודעות טוב מאוד שזה מחמיא לכן! אפילו אם זה נעשה בצורה וולגארית, אפילו אם זה איזה ערס שצעק לכן מהאוטו.. ואף הוסיף שריקה. עשו לי טובה, זה מחמיא לכן, זה שחלק משחקות אותה נעלבות, נפגעות " שיו איזה מגעיל הוא, הוטרדתי מינית".. זה זוועה. כי כשבאה מישהי שבאמת מוטרדת מינית/נאנסת.. לא תמיד מייחסים חשיבות. כי לא חסרות הבחורות שצועקות זאב זאב. בקיצור, אני לא אוהבת את המילה כוסית בכלל, אבל מה לעשות.. זה עדיף מאשר כוניפה מכוערת. לא? ואגב, אם גבר מפשיט אתכן במבטים שלנו.. ולא משנה בן כמה הוא.. א. את לבושה חשוף מדי. ב. אולי את נראית ממש טוב.. ג.זה מחמיא. ד. אם נעלבת, סובבי ת'ראש ותמשיכי הלאה. עכשיו גם אסור לגברים להסתכל!??!

זכוכיות

New member
לא, אבל "כוסית" ומבטים

הם בכלל לא הטרדה מינית. אז זה בכלל לא משנה אם אני נעלבת או לא, אין שום קשר לחוק.

למעלה