מזועזעת מעובדת אלו"ט המצדיקה את הרצ
שלום לכם, הבוקר דיברה לקוחה עסקית עם ריקי העובדת באלו"ט בנושא של איגרות ברכה. הלקוחה רכשה ממנה איגרות עבור החברה שבה היא עובדת ובשיחה היום בנושא הברכות שאלה אותה לגבי התיחסותה לרצח הילדה האוטיסטית. לתדהמתה הרבה טענה ריקי שהוא הציל נפש וזהו מעשה אצילי בהתחשב בכך שהוא ויתר על החיים שלו ואולי על עשור מחייו העתידיים וחסך מהמשפחה את העול הזה של גידול ילד אוטיסט... אף לא מילה של גינוי, אף לא התיחסות מזועזעת ללגיטימיות של הרצח, ושום מילה המתייחסת לאובדן החיים והרצח האיום הזה. כאילו זה מותר כי הוא חוסך להורים כאב ומציל נפש... אלוהים אדירים, הריקי הזו יושבת בתוך ארגון ששם לו למטרה לקדם את היחס לאוטיסטים, מניף את הדגל של החמלה והתקווה, ואישה כזו יושבת שם ומרשה לעצמה להתבטא בצורה גועלית , בוטה וחסרת לב כלפי הרצח הזה. כמו כן היא מצדיקה אותו תוך שהיא מדברת עם לקוח עסקי שאין לה שום קירבה אישית או חברית כלפיו. ההתיחסות הזו נאמרת בטלפון ללקוח שכלפיו היא צריכה לייצג את המדיניות של אלו"ט, של שלילת מעשי רצח נפשעים אלה בכל פה. והעצוב ביותר הוא שהלקוחה העסקית לא סתם בחרה באלו"ט כדי לרכוש משם איגרות,.... יש לה ילד PDD בבית וכמונו היא מתמודדת באומץ רב עם הקשיים הרבים שבגידולו... אני ששמעתי זאת ממנה, מיהרתי והתקשרתי לאלו"ט, להביע את הזעזוע שלי מהיחס הגועלי- ומה היתה התשובה שלה- שהיא ראתה את מה שהיא אמרה בפורום התגובות של Y-NET ופשוט ציטטה משם... מעניין למה היא לא ציטטה את הגינוי החריף שלי שפורסם שם.. אני פשוט המומה ומזועזעת ממנה ומצפה שאנשים כמוה שמצדיקים רצח של ילדים אוטיסטים כדי להקל על ההורים לא יעבדו בארגון אלו"ט האמור לייצג את ההורים שנלחמים עבור ילדיהם ולא רוצחים אותם. כל יום שהיא עובדת באלו"ט הוא יום מיותר ורע עבור ההורים המשלמים כסף ומפרנסים אותה, תוך שהיא עושה שם מה שהיא רוצה. בושה וחרפה!!