זה עצוב ומזעזע כשרוצחים ילדים

אצילות נפש?!

הרצח האכזרי הזה ראוי יותר להיקרא כמעשה נאצי. אם תשאלו אותי, הסיבה לכך שהסבא התאבד היא על מנת שלא לשאת בעונש על הרצח, כך שאין כל סיבה "להעריך" אותו על ש"הקריב את חייו על מנת לגאול את הילדה ואת משפחת בנו מהיסורים". בולשיט! התפיסה לפיה חריגים לא ראויים לחיות גובלת בנאציזם, אין לי הגדרה אחרת.

TNFAN

New member
אל תתנפלו- תקראו עד הסוף

אני לא מכירה אף ילד אוטיסט ובגלל זה גם אפשר לומר שאני לא ממש קשורה לפורום, בכל מקרה רציתי לומר משהו בקשר לרצח... אני גם הזדעזעתי לשמוע על הרצח ובאמת שאני ממש לא מצדיקה, אבל אני חייבת להגיד לכם שהתגובות של האנשים למעשה באות ממקום אחר. הרבה מאוד אנשים לא יודעים מה זה אוטיזם בדיוק ויש הרושם לפעמים שילד אוטיסט הוא ילד מסכן, ולכן המעשה של הסב, נראה כגאולה מייסורים, כלומר זה מעשה שנובע מבורות. כל מה שאני מבקשת לומד זה שאני מבינה מאיפה בא הכעס, אבל אתם תנסו להבין שאין כל כך מודעות לאוטיזם ואנשים לא בדיוק יודעים מה זה, זה לא שאנשים רעי לב. ברור לי שהתגובות כואבות לכם, אבל תבינו שזה לא מתוך רוע...

זה עצוב ומזעזע כשרוצחים ילדים../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

ועוד יותר מזעזע לחשוב שהילדה נתנה בו את אמונה ויצאה איתו לבלות ובמקום זאת הוא רצח אותה! ברור לי שהקשיים בגידול ילדה כזו הם רבים אולם זה פשוט נוראי לראות את הקלות שבה רוצחים ילדים חסרי ישע אלה. והלוואי שזו תהיה הפעם האחרונה שזה קורה. איום ונורא- אין לי מילים.

amigor

New member
ילד אוטיסט=ילדי המלאך, ילדי הפיות

הם מיוחדים, הם יפים עיניהם כעיני תכלת שמים עוד אחזור ונעשה קמפיין

doroniz

New member
מצטרף

קראתי עכשו את הידיעה באינטרנט והזדעזעתי. לפני כ-25 שנים חווינו סיפור זהה לחלוטין בחיפה - אז המעשה היה מזעזע ובודאי שגם היום כשהשיטות והטיפולים כ"כ התקדמו. אני הולך לישון (לא יודע אם אצליח להירדם) בלב כואב.... דורון.

amigor

New member
קראתי את הידיעה המרה!

אל לנו לשפוט, ללא ידיעת המניעים וצפונות הלב שלו והמשפחה כשתהום נפערת, כוחות הנפש, אהבתו לנפש הקטנה, מי יודע?. להבדיל בתקופה ההיא כשעוד לא היו מסגרות עבורם סיפור דומה של נכד וסבו בכרמל

../images/Emo5.gifומה שמפחיד יותר

הן התגובות של האנשים לכתבה ב- ynet. המון-המון אנשים מצדיקים (ומהללים!) את הנבל שהחליט שהוא יודע יותר טוב מכולם מה הנכדה שלו צריכה ומה המשפחה שלו צריכה. אנשים שם טוענים שהוא עשה את זה מתוך רחמים כלשהם ומתוך התחשבות במשפחה ובשאר הילדים והנכדים. סילחו לי על הצרפתית שלי, אבל וואט דה פאק? פתאום כל אחד הופך למומחה בטיפול באוטיסטים, כולל הברקות בסגנון "אין טיפול באוטיסיטים, חייבים לשים אותם במוסדות ולא עם ההורים". המזעזע הוא גם תגובה ממישהי שטוענת שהיא אם לילד אוטיסט ומצדיקה את המעשה. אתם יועים מה? הבורות של המגיבים פחות מפריעה לי, אף אחד לא אשם בה. אבל לאיזו דרגה של רשע צריך להגיע כדי להצדיק רצח של ילד? פויה.

amigor

New member
לצענו עדיין קיימים כיסים שבטיים

פרמיטיביים בחברה, למרות היותנו עם יהודי בעלי יסודות דתיים, עם הרבה מוסר רק מה שלא יודעים שהגלגל סובב כרולטה למרות ההשכלה והמדע, משחר האנושות היה ויהיה קיים בקרבנו החריג. יש הרואים בנכה עונש על חטאיהם ורואים בו רתיעה, איום לשלמותם. תמיד גם יהיו הגישות השונות האכזריות השוללות את עצם זכות קיומם,

בשבילנו

New member
מצטרפת

אתמול ראינו בחדשות את הידיעה ושאמרו את זה שהילדה אוטיסטית בעלי ואני קיבלנו שוק היינו עם דמעות בעניים ישבנו עם בני משפחה שהסתכלו עלינו המומים וניחמו אותנו ואז חשבנו אולי אנחנו מכירים את הילדה אולי היא בבית ספר עם הקטנה שלנו אולי ואולי ואולי הרצח הזה פשוט מוציא משהו בתוכי שהכי מפחיד אותי בעולם מילא הקושי בגידול הילדה אבל מה קורה שהילדה מיחוץ לבית בילעדנו ולא משנה עם מי? זה פחד כולל שזה שהיא לא יודעת להגן על עצמה להגיד אם יקרה לה משהו הכי קשה שבעולם!! מיקודם בחדשות הופיע אודי ריגאי ומסר שיקצצו בטיפולים של המסגרות של העמותה לילדים בסיכון שהם ממש הכי מעולים שיש!! מה יהיה עם כל הילדים שצרכים את הגנים שלהם כמה עוד ישלמו ההורים השם ישמור עלינו מה עוד יקרה במדינה הזו התעיפתי

מזועזעת מעובדת אלו"ט המצדיקה את הרצ

שלום לכם, הבוקר דיברה לקוחה עסקית עם ריקי העובדת באלו"ט בנושא של איגרות ברכה. הלקוחה רכשה ממנה איגרות עבור החברה שבה היא עובדת ובשיחה היום בנושא הברכות שאלה אותה לגבי התיחסותה לרצח הילדה האוטיסטית. לתדהמתה הרבה טענה ריקי שהוא הציל נפש וזהו מעשה אצילי בהתחשב בכך שהוא ויתר על החיים שלו ואולי על עשור מחייו העתידיים וחסך מהמשפחה את העול הזה של גידול ילד אוטיסט... אף לא מילה של גינוי, אף לא התיחסות מזועזעת ללגיטימיות של הרצח, ושום מילה המתייחסת לאובדן החיים והרצח האיום הזה. כאילו זה מותר כי הוא חוסך להורים כאב ומציל נפש... אלוהים אדירים, הריקי הזו יושבת בתוך ארגון ששם לו למטרה לקדם את היחס לאוטיסטים, מניף את הדגל של החמלה והתקווה, ואישה כזו יושבת שם ומרשה לעצמה להתבטא בצורה גועלית , בוטה וחסרת לב כלפי הרצח הזה. כמו כן היא מצדיקה אותו תוך שהיא מדברת עם לקוח עסקי שאין לה שום קירבה אישית או חברית כלפיו. ההתיחסות הזו נאמרת בטלפון ללקוח שכלפיו היא צריכה לייצג את המדיניות של אלו"ט, של שלילת מעשי רצח נפשעים אלה בכל פה. והעצוב ביותר הוא שהלקוחה העסקית לא סתם בחרה באלו"ט כדי לרכוש משם איגרות,.... יש לה ילד PDD בבית וכמונו היא מתמודדת באומץ רב עם הקשיים הרבים שבגידולו... אני ששמעתי זאת ממנה, מיהרתי והתקשרתי לאלו"ט, להביע את הזעזוע שלי מהיחס הגועלי- ומה היתה התשובה שלה- שהיא ראתה את מה שהיא אמרה בפורום התגובות של Y-NET ופשוט ציטטה משם... מעניין למה היא לא ציטטה את הגינוי החריף שלי שפורסם שם.. אני פשוט המומה ומזועזעת ממנה ומצפה שאנשים כמוה שמצדיקים רצח של ילדים אוטיסטים כדי להקל על ההורים לא יעבדו בארגון אלו"ט האמור לייצג את ההורים שנלחמים עבור ילדיהם ולא רוצחים אותם. כל יום שהיא עובדת באלו"ט הוא יום מיותר ורע עבור ההורים המשלמים כסף ומפרנסים אותה, תוך שהיא עושה שם מה שהיא רוצה. בושה וחרפה!!

yankale

New member
חוסר מודעות וחוסר ידיעה על אוטיזים

זה פשוט איום ונורא הבורות , של ממסד והאנשים בארץ , חוסר האיכפתיות , חוסר הרצון לדעת על הנושא של האוטיזים, אי רצון הרשויות לטפל, לתמוך, להועיל ולהשקיע משאבים בילדינו, ושוב חוסר ההסבר על נושא האוטיזים בכלל כל אלה הם הגורמים לחוסר המודעות של תושבי מדינתנו ואוצר הבלום של תגובות האנשים אשר מתפרסמת בידיעות אחרונות Y NET, אני פשוט מרחם על תושבי מדינת ישראל אשר לא השכילו להבין ולדעת שיש גם חריגים במדינתו ואלה חייבים טיפול . עצם המקרה נורא ולא היה צריך להיות . ילד אוטיסט הוא לא ילד אומלל הוא ילד מאושר בתוך עולמו וחייו בעיניו הם טובים . מי כמונו ההורים יודע זאת , מי כמונו ההורים רואה את כל ההתקדמויות של ילדינו ושמח על כל הצלחה קטנה שלהם, זה אושר מוחלט לראות את הרצון להצליח ואת ההצלחה עצמה. הורי הילדה לא השכילו להראות את הצד הזה לסב, וכאן הטרגדיה. אין נורא מרצח ילד אשר לא מבין אפילו למה... איך סב יכול....? תנחומיי הכנים למשפחה .

איליטה

New member
משהו יכול בבקשה לשלוח את

הכתבה? לא הייתי מחוברת למחשב כמה ימים ורק עכשיו קראתי את ההודעות, משום מה אני לא מצליחה למצוא את המאמר. תודה, אילה

אורה4

New member
רצח מזעזע

מאז קריאת הכתבה אני כמו סמרטוט וכמעט ולא מתפקדת. עצוב לי מאד וחושבת הרבה על האמא שהשקיעה את כל כולה בטיפול וקידום הילדה. אני רק מקווה שתהיה מספיק חזקה לצאת מהאסון הנוראי שפקד אותה. אין לי מילים ולא ביקורת על אף אחד למרות שקראתי את מרבית התגובות ב Y NET.אני רק חושבת על המשפחה ועל ההתמודדות שלה עם האובדן והצער הגדול .

m e i t a r1

New member
החליט לקחת דוגמא ממשנתו של היטלר.

דוגמא אישית. כמו שהנאצים רצחו חולי נפש כיון שהם היו 'למעמסה על בני הגזע הארי ובני העם הגרמני' מסתבר שיש אנשים שיעשו את זה גם בישראל. ועוד מהדור ההוא!
חוצמזה, אני ממש לא חושבת שהילדה הזאת סבלה. אולי היא סבלה כי היו לה הורים כאלה. ובטח התעללו בה רגשית. אבל היא בטוח לא סבלה בגלל האוטיזם שלה. לפי מה שהבנתי היא היתה אוטיסטית עם פיגור וילדים עם אוטיזם שלא מודעים לבעיה שלהם הם ילדים מאוד מאושרים! הרבה יותר מאושרים מאתנו. הלוואי וגם אנחנו (חוץ מהסבא שלה...) היינו מאושרים
כך. סביר להניח שמי שסבל היה המשפחה שלה ורק המשפחה! ודבר נוסף, הוא קיבל לגיטימציה מהחברה שלנו.
החברה שלנו מתירה את דמו של הילד החריג. לעיתים, די 'מוסרי' לעשות לילד חריג משהו שמאוד 'לא מוסרי' לעשות את אותו העוול לילד רגיל. אני מיתר, ואני עדיין לא החלטתי אם יש לי אספרגר או לא. צריכה ללכת לאבחון אבל אין לי אומץ לעשות את זה.

melc2000

New member
שמישהו יסביר לי למה....

למה הסבא הזה רצח את הילדה? אני לא מבין למה אנשים מביאים ילדים לעולם, אם הם מצפים שהם יהיו "מושלמים" בלבד, לא פחות. "ממש מעניין אותי" שהסבא עשה את זה "מתוך רחמים", מפליא אותי שאדם בגילו חי באשלייה כזו, שהכל בחיים תותים, ו"ברור" שילדים "צריכים" להיוולד "נורמליים". הסבא הזה ממש היה "מושלם" בעצמו אם הוא עשה כזה מעשה. תסלחו לי על הכעס, אני לא מוצא דרך אחרת להתייחס לנושא.

למעלה