זה פה!!!

זה פה!!!

הLIVE 8 כולל ההופעה המדיהמה של הפינק פלויד נמצאת אצלי בDVD מקודד לסטריאו, DOLBI 5.1 וDTS!! בקרוב בקרוב בקרוב אצלכם!!!!

שלום חן

New member
יש רק לפ"פ בנפרד?

למען האמת אני לא צריך את כל הלהקות רק פ"פ מספיק לי. יש דבר כזה?

קרא את החשדות האחרונים

התשובה עם הרבה יותר פרטים נמצאת שם, וכמובן שהתשובה היא לא!

avki

New member
אצלי הוא יהיה ב8 לנובמבר.

מקסימום 6 ימי עבודה אחרי זה.

avki

New member
אני לא זוכר כמה בדיוק, אבל

היה בamazon מבצע 25% הנחה בהזדמנה מוקדמת, כך שזה יצא רק בסביבות 116 ש"ח, ללא דמי משלוח, מע"מ וכדו'.

microbe15

New member
אני לא יודע מתי הזמנת

אבל כרגע יש באמאזון מבצע 30 אחוז הנחה, והמחיר הוא 174 ש"ח...

avki

New member
נכון, כרגע בדקתי, טעות שלי, במחיר

הזה הזמנתי.

avki

New member
למי אכפת, העיקר שקניתי את זה, וזה

בדרך אלי!!

חרטושה

New member
אני בהתלבטות.

מצד אחד כל המופעים בלייב 8 היו נחמדים, גם כאלה של להקות או זמרים שאני לא ממש שומעת ביום-יום. זה נחמד בתור מזכרת מאירוע גדול. מצד שני, בסופו של עניין, אני לא אתחיל עכשיו בדיוק לצפות בוויל סמית'. זה כמו לקנות כרובית: משלמים על הכל במשקל, אבל אוכלים רק חלק קטן ממנה בסופו של דבר. מצד שלישי, זה לא כמו לקנות דיסק. אלו מופעים שהיו ברובם מאד נחמדים בתור מופע, אם לא בתור מוזיקה. זה כמו אלה שהלכו למופעים של מייקל ג'קסון ומדונה כשהם היו בארץ, לא בגלל המוזיקה אלא יותר בגלל שזה מופע שווה. מצד רביעי אין לי בכלל כרטיס אשראי, ככה שמה אני מקשקשת לכם במוח אני לא יודעת.

wommer

New member
יש משהו בדבריך...

אבל עדין אני חושב שייבוא היום(וזה גם עלהפה, או בקומונה) שצריך להראות לידנו ולהגיד להם, "תראו מה האומנים הגדולים של המאה ה20 עשו למען אנים רעבים באפריקה!" וחוץ מזה בקשר לכ. אשראי, את פשוט הולכת לאמא או אבא ואומרת שאת צריכה לקנות משהו, ומחזירה להם כסף, ככה אנ עושה תמיד.

חרטושה

New member
אה.....

אני לא חושבת שהם יקבלו את זה טוב. כאילו יצאה להם הנשמה עד שעזבתי את הבית והם כבר לא היו צריכים לשלם לי שכר לימוד. לא נראה לי שהם ישמחו שאני אפול עליהם ככה. אולי אם אני אגיד שזה למען הרעבים באפריקה.
סך הכל מטרה טובה, נעלה ומוצדקת .

למעלה