זה פורום הכרות כזה?

זה פורום הכרות כזה?

או מה? לא הבנתי.. בכל אופן גם אני רוצה... <תנועות ילד קטן ומתלהב> אני זכר, נכה, מכדור הארץ.. מערכת השמש שלנו.. מחפש מישהי גם ממערכת השמש הזאת... טוב, סתאם, אין לי כוונה לצחוק עליכם פשוט לא הבנתי מה ההבדל בין הפורום הזה לפורום ההכרויות ..אולי אני בכלל בפורום של סוטים וסוטות?:) אם אני במקום הנכון אני ישלח הודעה עם פרטים רציניים יותר עד אז... לילה טוב , המשך צפיה מהנה.. :)

ליאן.

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

אם היית קורא את הודעת המנהלות.. היית יודע שמדובר בפורום שנועד לאנשים פנויים/ות המחפשים קשר רציני ואהבה ותו לא... בפורום הכרויות יש בנוסף אנשים נשואים המחפשים מאהבת, חובבי BDSM המחפשים פרטנריות וסטוציונרים למיניהם, כמו גם אנשים תפוסים שאוהבים להתקשקש.. כך שמן הסתם הפער גדול. אתה מוזמן לספר על עצמך בהרחבה ולתאר את בת הזוג המבוקשת על מנת שנוכל להעלות לך מאמר משלך.. נ.ב. ממליצה לך לשנות את הכינוי. נכות זה רק באופן המחשבה. ייתכן שאתה מוגבל גופנית, אך אתה בנאדם עם מאוות, רצונות ומחשבות כמו כל אחד ולא רק גוש בשר, נכון ?

תודה

טוב אספר על עצמי בהודעה הבאה.. אבל לא ממש יודע מה.. אין הרבה מה לספר .. כמו כולם גם אני מעוניין בקשר רציני.. אבל בכל הקשור לכינוי אני מעדיף להשאר איתו כי זה הוכיח את עצמו כמונע אי הבנות ואכזבות מיותרות.

למה שלא תכנס לרשימת מאמרי הפורום

ותקבל רעיונות ומושג על מה יש לספר? בנוסף, אני מבינה את הרצון שלך להשאיר את הניק כמות שהוא, אבל אני חושבת שיהיה לעניין לפרט קצת על איזו נכות מדובר. קביים, כסא גלגלים, פגיעת גפיים עליונות.. משהו שיתן מושג נרחב יותר למי שתוהה אם לפנות אלייך. אם זה אישי מדיי ואתה לא רוצה לחשוף, אני כמובן מבינה. בכל מקרה, הודעה שתכיל פרטים על מי אתה, מה אוהב, מה עושה, מפרט טכני (כמו שאנחנו קוראים לזה כאן
) מאיפה בארץ וכו´.. עם זה נוכל לעבוד וליצור לך מאמר. עד אז, שיהיה בהצלחה

מחפש... אנושית..

היי אני חדש כאן.. שמי בועז ואני סטודנט שנה ראשונה, בן 25 מעכו. תחביבי הם מוזיקה, מחשבים ו.. כל מיני דברים חדשים או אתגרים:) אפשר לומר שמוזיקה היא אפילו חלק בלתי נפרד מחיי, מוזיקה אלקטרונית. בעבר הלחנתי מעט, יש לי דיסק משלי שמעולם לא יצא לחנויות:) המטרה שלי כרגע היא תואר בהנדסת תוכנה. וזהו.. לא יודע מה עוד לספר.. הבחורה שאני מחפש היא בראש בראשונה..אנושית:) הכוונה היא שאני לא רודף אחר שלמות חיצונית, לא אשקר ואומר שזה לא מושך את העין אבל זה בהחלט הדבר האחרון שמזיז ללב. היא כמובן צריכה לדעת לאהוב ושתהיה מוכנה לקבל את אהבתי.. אני מאלו שאוהבים להעניק ולפנק כמה שאפשר..וכמה שאני יכול. אני מודע לחיסרונותי ויודע שמבחינות רבות לא יהיה איתי קל ולכן צריך אומץ לא קטן.. אבל אני מבטיח שמשעמם לא יהיה. טוב, אני לא יודע מה עוד אפשר לכתוב... אני לא מומחה בפרסום עצמי:) מקווה לתגובות:) ביי

למעלה