זה פורום כל כך עצוב

shingale

New member
זה פורום כל כך עצוב

זו פעם ראשונה שאני בפורום הזה. הגעתי אליו לגמרי לגמרי במקרה והתחלתי לקרא ... ולקרא ולקרא ולקרא והדמעות ,לאט לאט , החלו לבצבץ בצידי העין עברתי כל כך הרבה בשנים האחרונות. הריון ראשון = הפלה ראשונה בחודש 5 כשהייתי בת 30 נשואה טריה לקח לי הרבה מאוד זמן וכאב להתאושש מזה. אך הייתי אופטימית עם הפנים קדימה. הריון שני = היה מאין פיצוי על הילד שאיבדנו - נצחון קטן ופרטי! ואז בסוף חודש 7 זה נגמר והתינוקת לא איתנו .. לא עוד. לא היה אז פורום איתו יכולתי לשתף את התחושות של כאב עמוק , ריקנות ממש ואקום , אשמה , ושוב כאב כאב כאב ובדידות בשבוע הראשון בכינו שנינו יחד (בעלי ואני). אחר כך , הוא חזר לעבודה ואני נשארתי לבד לבד עם עצמי, לבד עם המחשבות, לבד עם הבדידות, לבד עם הריקנות. הריון שלישי = ואנחנו כבר לא ילדים , אנשים בוגרים, מחוספסים ומחושלים הפעם זה הסתיים ממש בהתחלה עוד לפני שממש התחיל אבל הספקנו להאמין ולקוות במשך מספר שבועות של אושר מפוחד , לקוות שהפעם נזכה להיות הורים ואנחנו עדיין לא, לא הורים. עברו מספר שנים מאז ההריון הראשון וכל הריון אחריו הגיע אחרי הרבה מאמצים. כל החברים שלנו כולם , הורים לילדים גדולים בני 10 ומטה ואנחנו עדיין "רווקים". להורים שלנו יש כבר נינים מהאחים/אחיות שלנו ואנחנו עדיין נשואים+0 זהו! החלטנו! מאמצים באימוץ בין-ארצי. אכחכח... העברנו את הנאכס (עין רעה) איתנו והמדינות לאימוץ סגרו את שעריהן לאימוץ אל ישראל -עקב המצב הבטחוני במדינה. מה עכשיו? מחכים. אנחנו כבר גדולים עברנו כל כך הרבה מכות, כאבים, אכזבות ולמרות הכל נשארנו יחד אוהבים אחד את השני, יותר מהכל, כי זה כל מה שיש לנו. האחד את השני. והנה אני קוראת את כל הסיפורים בפורום הנוכחי - בפעם הראשונה וזה מחזיר אותי מושך אותי יונק אותי לשם אל תקופת החושך לא שעכשיו יש אור .. אבל יהיה .. בטוח! חייב! תחזיקו מעמד כולכן/ם זה כאב, זה כואב אך בסוף זה יגמר בטוב

shingale יקרה ברוכה הבאה

לפורום הכי עצוב ברשת. כן, אכן מקום עצוב, אבל אני לא יודעת היכן הייתי או יותר נכון באיזה מצב של שפיות הייתי ללא המקום העצוב הזה. המקום הזה נותן לך להרגיש עד כמה את לא לבד ועד כמה יש לגיטימציה לכל המחשבות, הסיוטים, הפחדים וכמובן גם לתקוות. הסיפור שלך עצוב כמו רבות מאיתנו ואני מאמינה שהיה קשה מאד בלי כתובת או כתף, גם אם וירטואלים (זה מדהים כמה הקשר הוירטואלי כאן בפורום עם האנשים המדהימים שנמצאים פה, יכול להיות חזק אף יותר מכל חבר או מכר או בן משפחה שאני מכירה...)להתמודד עם רצף איום של אובדנים. אני מתנחמת, ומקווה שגם את, בעובדה שמצאת אותנו, ומקווה שתתני לנו לנסות להיות הכתף שכל כך חסרה לך אז ואני מאמינה שלא יכולה להזיק גם היום. אני שמחה שגם לך, כמו גם לי, יש בן זוג תומך, אוהב ומבין ושלא נותרת לבדך במערכה הכואבת הזאת. בכל עת, אנחנו פה המון כוחות ואופטימיות יעל

את אכן גדולה

כתבת שאת כבר גדולה וזה אכן כך. לאו דווקא בגיל, אלא בבשלות, בנחישות ובאומץ שיעשו אותך יום אחד אמא נהדרת. אני מאמינה בכל ליבי שאת תהיי אמא, לא משנה באיזה אופן. אני מוצאת הרבה כוחות בצד הכאב שלך ושמחה מאוד בשבילך על הפרטנר המצויין שיש לך. אתם יכולים לעבור הכל ביחד. ובינתיים, את מוזמנת להיות איתנו, להתחזק ולחזק ולהצטרף לאחווה הכי עצובה שיש. שלך, פילה סגולה

shingale

New member
נחמד כשיש עם מי לדבר

גם אם זה וירטואלי זו תחושה טובה לשתף מצוקות וכאבים. אומרים ש "צרת רבים נחמת טיפשים" אך היא גם נחמת יחיד . כשכולם סביבי "נורמליים" (שיהיה להם רק טוב, בריאות ואושר) ונדמה שרק אני "דפוקה" , "מוזרה", חריגה, - זה מקשה עוד יותר על האבדן והחסר. וכשמגלים את האחים/אחיות לצרה זה קצת עוזר, גם אם לא ממש. תודה לכן על התגובות החמות אני מאחלת לכולם - שלא נזדקק לפורום הזה ואם כן כמה שפחות.

anatgri

New member
יקירתי-

כמה הזדהיתי איתך. אני לא יכולה עכשיו לכתוב כל כך.. אבל- עברתי דברים דומים לשלך כולל הסיפור עם החודש השביעי... ויותר מכך... גם עברתי בפורום פוריות וכעת אני קוראת ומשתתפת כאן מדיי פעם (בעיקר לעידוד) ופעילה מאוד בפורום אימוץ (אנו ממתינים לאימות בארץ) אם את מעוניינת את יכולה לשלוח לי מסר. שכחתי את הדבר הכי חשוב- מהריוני החמישי יש לנו בת היום בת אוטוטו חמש (ואחריה היו עוד שני כשלונות...) אני אומרת תמיד שחוויתי 7 הריונות , יש לי ילדה אחת ולו כל ההריונות שלי היו מצליחים היו לי היום 9 ילדים.. (פעמיים איבדתי תאומים). ולמרות הכל אני מתנחמת בבן זוגי המקסים שהתלאות הרבות רק חיזקו את הזוגיות שלנו וכמובן בביתנו הנהדרת. בהצלחה בהמשך, ענת

שלום...../images/Emo141.gif

ברוכה הבאה לפורום... למרות שאנו לא מכירים, גיליתי בך חוזק נפשי עצום ומסר מאד מאד חשוב עבור כולנו. כל אחת ואחד מאיתנו נושא את האבדן הפרטי שלו ומתמודד עימו, אבל המשפט שסיימת איתו כל כך נכון... "תחזיקו מעמד כולכן/ם זה כאב, זה כואב אך בסוף זה יגמר בטוב" מאחל לך ולבן זוגך הצלחה בהמשך הדרך הלא פשוטה, נראה לי כי אתם תומכים האחד בשני וזה נכס מאד מאד חשוב (הזוגיות). ממני, תמיד איתנו

למעלה