זה פשוט ביזיון!שנעמה זכתה!פשוט בזיוןןןןןןןן!!

fatbery

New member
זה פשוט ביזיון!שנעמה זכתה!פשוט בזיוןןןןןןןן!!

למה!?למה?!למההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אנשים מפגרים יש בישראל באמאמאמאמשלי!!!!!!!!!!!!!!!!! נועם היה צריך לזכות!ולא נעמה הזונה הזאת!!!!!!!!!כוסאמקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני כל כך עצבני עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!! עם ישראל.זה למה.עם ישראל.זה גוש צואה אחד גדול.סליחה.בעצם עם ישראל בחר את נועם.אז זה לא עם ישראל.זה חבר המושבעים.חוץ מושיק שהוא הבן אדם הכי מלך בארץ.

ואיי כל כך!../images/Emo77.gif

מסכימה עם כל מילה שלך! מושיק מלך העולם!! כפרעליו!!! למה נעמה למה?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!!??!?!?!??!?! ואייייייייייייייייייי אנשים מפגרים!!!!!

נכון! זה כזה מטומטם!!!!!!

אז מה אם נועם לא שופע אינטילגנציה?! הוא נחמד! הם כאלה טיפשים המושבעים האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו. דוויק, אם מתחשק לך אתה יכול למחוק את השרשור שפתחתי..

Arctiic Monkeys

New member
חח..

אני עדיין חושבת שמשה(
)היה צריך לנצח
.!!!!!!1111111.

Maddie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה היה מפתיע ברמות../images/Emo185.gif

מושיק מעצבן אותי
עידן כזה מטורף O_O גאד הבנאדם חולה נפש! כולה תרנגולת
דן היה צריך לזכות
מסכן, לא זכה אפילו בקול אחד
עידן הכי הפחיד אותי שמה. לא יודעת מה איתכם

נכון!!!../images/Emo38.gif

נעם צריך לזכותתתתתתתתתתתת!!1 דן סתם זבל ונעמה נגררת!! זהו !

שנינה92

New member
עידן קפון הרג אותי חחחחחחחחחחח

אם אני רואה אותו ברחוב אני פשוט אקרע מצחוק ^^ בסרטים משל עצמו חחח . וכוסעמו המדינה הזאת , נעם לנצצצצצצצצח#!:) חוצמזה שאני לא דואגת לזה שאת המליונים שלו הוא כבר יקבל

יערולה13

New member
קפון מלך ../images/Emo3.gif

כל הכבוד לו שהוא ככה הסיט את כולם מדן כי הוא הרג את קוריצה. בתכלס הכי מגיע לדן שאף אחד מהמושבעים לא הצביע לו! והוא הרג את קוריצה.

just gaya

New member
חח ברי מזל שלא הגזמת...

אבל רציתי שדן ינצח אהבתי אותו כל המשחק אבל תכלס גם לנעם הגיע הוא ממש חמוד... פגשתי את כל המתמודדים אחרי התוכנית הכניסו אותי ואת חברה למאחורי הקלעים והם נורא נחמדים
חוץ מליה יעל וויקה
אהה וכזה עידן קפון בא אליי וחברה שלי עם תחתונים ואומר כזה"בואובואו חמודות תצתלמו איתי כן עם תחתונים עידן קפון עם תחתונים"

בטחח שנעעם היה צריך לזכותת!!

זה פשוטט טימטום!!!!!!!! ובכלל כל התוכנית הזאת היא טימטום והכל היה שם מכורר..1!!! אני לא הולכת לראות את העונה השנייה אני אומרת לכם!!

Maddie

New member
איך זה מכור אם נעמה זכתה?!!?../images/Emo185.gif

אם דן או נועם היו זוכרים, אז זה היה מכור. אבל נעמה, זה היה הכי לא צפוי! רק בגלל שנועם לא זכה זה מכור? תתבגרי

ללאא!!

כל התוכנית הייתה מכורה חוץ מהגמרר!! כי כל התוכנית ההפקה עזרה לדן להגיע לגמרר!!!

oFka7

New member
ברי אתה כזה גאון../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

מה נעמה עשתה רע?

סתם הגזמתם, ליה נכנסה בה בטירוף סתם, נכון גם אני חשבתי שנעם יזכה לא נורא. מאד נוח להפקה שהיא תנצח בסוף, בגלל הסיפור שלה, השאירה תינוק בבית וכו'. עידן קפון - חייב להתאשפז במוסד לחולי נפש בדחיפות.

למעלה