זה פשוט בלתי נתפס...

elephuntos

New member
זה פשוט בלתי נתפס...

שמעתי אותם כל כך הרבה שנים, ההופעה הזאת היתה פנטזיה כל השנים האלה וההופעה הזאת היתה פנטסטית. היה זבל של סאונד, כולם שם חוץ מבן וחוזה נראו והיו כבויים וסחוטים מהtour חובק העולם הזה שלהם. (למרות שבכל זאת הם היו צריכים להיות קצת יותר מלאי חדווה לנגן בישראל, המקום הכי מיוחד בעולם.) ובכל זאת נהנתי כמו שלא נהנתי באף הופעה אחרת, למה? כי ככה . כי אין מוסיקה שאני מעדיף יותר מאשר המוסיקה שהלהקה הזאת מנגנת. אני בן 21 בחודש הבא, התחלתי לשמוע אותם בגיל 16 אני בשנתיים האחרונות שמעתי אותם קצת פחות כי הרגשתי שהתבגרתי ושהטעם שלי השתנה, התחלתי לשמוע הרבה יותר מוסיקה מקומית כחול לבן. הייתה תקופה שהייתי אובססיבי אבל גם aclotm וגם light grenades השאירו אותי אדיש קצת. לדעתי כל הדרך מfungus amongus ועד ל light grenades לא היה להם אלבום יותר טוב מ make yourself גם מבחינה מוזיקלית וגם מבחינה לירית. ואם קראתם את כל המלל המשעמם הזה שכתבתי כאן שניסה לתאר בקצת את מה שאני חושב ומרגיש לגבי המוסיקה הזאת, אז זה אומר שאולי אתם גם מזדהים איתי בחלק מהדברים כי אחרי הכל, מי אם לא מאזין אובססיבי של המוסיקה הזאת ישב ויקרא 143 מילים (עד עכשיו) של בנאדם שאתם אפילו לא מכירים, רק בגלל שהתוכן שלהן מתייחס למוסיקה שאתם לא יכולים להפסיק לשמוע. זה עד כמה אתם אוהבים אותם כי זה לא דבר נורמלי וזה לא דבר הגיוני. תודה למי שקרא עד הסוף, תודה למי שלא ודילג ישר לכאן, אהבתי אתכם בהופעה (חוץ מאת אלה שדחפו כמו מפגרים) צירפתי תמונה ממה שהצלחתי לצלם בהופעה.

Incubus Creep

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתך בהכל. אי אפשר בכלל להגדיר במילים כמה שאני אוהבת את הלהקה הזאת. הם פשוט מדהימים, כמה כשרון.. אני אומנם מעריצה שלהם רק בסביבות החצי שנה אבל אני מעריצה אותם כמו שלא הערצתי שום להקה. זאת לא הערצה, זאת מן אובססיה. אני פשוט כל כך אוהבת אותם וההופעה הייתה מדהימה. למרות שכמעט התעלפתי ולמרות בעיות הבאונד ולמרות שאנשים מחצו אותי. ההופעה הכי מדהימה בעולם כי המוזיקה הזאת היא הדבר הכי מדהים שיש. זה הדבר שמחזק אותי בימים קשים יותר וסתם ביום יום לשמוע אותם. המוזיקה הזאת פשוט מלאה בכל כך הרבה אנרגיות וממלאת אותי בהן כל פעם שאני מקשיבה לשירים שלהם. ובאמת Make Yourself הוא אלבום *מחפשת מילה שתוכל לתאר דיסק כל כך טוב* אגדי. חפרתיXD קיצר, ההופעה היא חלום שהתגשם והלוואי שאני אי פעם אראה אותם בלייב שוב.

L A D Y B U G 2

New member
צילום מאוד יפה...

תמונה ממש טובה... אני כן קראתי אתכל מה שכתבת אבל זה לא אומר שאני מרגישה אותו הדבר כמוך... אוללי אני לא מעריצה אותם כמוך מגיל 16 אבל אני כן שמעתי אותם מהדיסקים הראשונים וממש אוהבת את המוזיקה ודווקא אני התחלתי לאהוב את המוזיקה שלהם יותר לאחרונה וממש נכנסתי לקטע שלהם מהדיסק האחרון... (כמובן שאני אוהבת את הראשונים יותר). ופשוט היה מעניין לקרוא מאנשים אחרים חושבים עליהם. אבל מכל מה שנאמר... אתה ממשיך איתץם כמובן, נכון?

L A D Y B U G 2

New member
ןכמובן שההופעה הייתה סוף הדרך

למרות כל הבעיות....

AeroFan

New member
כמה שאתה צודק...

אצלי זה גם בערך אותו דבר, התחלתי לשמוע אותם בערך משנת 2000 ואחרי ש-Morning View יצא התחלתי לשמוע אותם יותר... ולא יודע למה אבל רק אחרי שהם הוציאו את A Crow Left Of The Murder ב-2004 התחלתי ממש לאהוב אותם ולקנות עוד אלבומים שלהם... כיום אני מחובר אליהם ברמות שאי אפשר לתאר, אין להקה בעולם שאני אוהב כמו Incubus... טוב כמעט, כי יש להקה נוספת (אירוסמית') שאני מעריץ לא מעט שנים ובחיים לא חשבתי שתהיה איזשהיא להקה שתגיע לרמה של החיבור שלי עם אירוסמית', ומה שמצחיק זה ששני הלהקות הם סגנון שונה ל-ג-מ-ר-י... פשוט כ"כ חבל שאין להם הרבה פירסום בארץ... הפירסום "הגדול" פה בארץ התחיל רק לאחר שהם הוציאו את Light Grenades ואני די בטוח שאם הם לא היו באים לארץ גלגלצ בקושי היו משמיעים את הסינגלים מתוכו.

elephuntos

New member
אמנם ארוסמית זה סגנון אחר אבל...

שמתי לב שבשיר diamonds & coal יש קטע שבו הקול של ברנדון ממש מזכיר את הקול של טיילר, זה הקטע שבו הוא שר את המשפט : "the sweetest things, they burn before they shine" מעין סלסול ארוסמיתי שכזה, עכשיו כשאני חושב על זה, זה קצת יותר מזכיר לי להקה אחרת שקוראים לה silverchair אם אתה מכיר .

nameless 0

New member
אין ספק...

אני אומנם לא השגתי כרטיסים להופעה שאני בדיכאון עד עכשיו בגלל זה.... יצאה אחלה תמונה.... אני גם יכולה להעיד על עצמי כאובססיבית למוזיקה שלהם. היא כל כך סוחפת.... חבל לי לשמוע שללהקה לא היה מצב רוח.. דווקא בישראל... אני מקווה שהם זוכרים אותנו כמשהו חיובי וחוויתי מהמסע הזה... ואאני כולי תקווה שיהיה עוד סיבוב הופעות... עם אלבום חדש מוצלח ומרענן כמו שרק הם יודעים לעשות.... אני מאחלת לכולכם שנה הבאה עם אינקובס הבנויה...!!! =)

למעלה