זה פשוט כ"כ מעצבן אותי!!!

lonefairy

New member
זה פשוט כ"כ מעצבן אותי!!!

בא לי להוציא קצת עצבים עכשיו! אם בעיני המנהלים ההודעה הזאת לא תמצא חן, אז סליחה מראש ואתם יכולים למחוק. העניין הוא שאני פשוט מאוד כועסת!!! על מה מדובר? אז ככה: אני מנסה כבר תקופה ארוכה להשיג ולקנות מוצר מסויים מיד שנייה (לא מה שפירסמתי פה שאני מחפשת). לפני כמעט 3 חודשים מצאתי מודעה של מישהו שהיה מעוניין למכור, יצרתי איתו קשר וקבענו פגישה. באותו יום בו הפגישה הייתה אמורה להתקיים, הוא התקשר וביטל אותה בטענה שהוא לא מרגיש טוב, ואח"כ גם שלח לי דוא"ל עם התנצלות. עניתי לו שברגע שירגיש טוב, ייצור איתי קשר. עד כאן טוב ויפה. הבעייה היא שלאחר מכן הוא לא טרח לחזור אלי, ואני כמו מטומטמת ישבתי וחיכיתי לטלפון או דוא"ל ממנו. לאחר שבועיים כשראיתי שהוא לא טורח לחזור, פניתי אני אליו בדוא"ל והזכרתי לו שאנו אמורים להיפגש. לאחר כמה ימים, כשראיתי שאני לא מקבלת תשובה, הנחתי שזה אבוד והחלטתי להניח לכל העניין. כעבור 3 שבועות נוספים, פתאום לילה אחד אני מקבלת דוא"ל ממנו שהוא מצטער שהוא לא יצר איתי קשר כל הזמן הזה כי "החיים שלו התהפכו לגמרי" והוא איבד את מס' הטלפון שלי. התקשרתי אליו למחרת בצהריים והוא אמר לי שבדיוק באותו בוקר הוא כבר מכר את המוצר למישהו אחר!!! במילים אחרות, הזבל הזה שכח לגמרי מכל העניין, ולא היה אכפת לו בכלל שיש אנשים שמחכים שהוא ייצור איתם קשר. רק כשמישהו אחר במקרה הבחין במודעה ופנה אליו, הוא פתאום נזכר שהוא רוצה למכור!!! והעובדה שאני הייתי הראשונה שפניתי אליו, ועוד באותו יום שהוא פירסם את המודעה, ולאחר שהוא ביטל את הפגישה שקבענו ואח"כ לא יצר איתי קשר במשך 5 שבועות, לא הפריעה לו להזדרז להיפגש עם מישהו שרק פנה אליו יומיים קודם לכן ולמכור לו בסופו של דבר!!! זה כבר היה לפני חודש כמעט, ואני בינתיים המשכתי לחפש. מצאתי מישהו אחר שהיה מעוניין למכור לי, אבל הוא דרש מחיר מופקע לגמרי יחסית למצבו של המוצר ולכן החלטתי לוותר. לפני 5 ימים פניתי למישהו נוסף שפירסם הודעת מכירה, הוא אמר לי שיחזור אלי בתחילת השבוע שלאחר מכן, כלומר השבוע הנוכחי, כדי לקבוע פגישה. היום יום שני והשעה היא כמעט 13:00, כלומר כבר צהריים, ועד עכשיו לא קיבלתי ממנו שום טלפון או מסר אישי!!! כל המקרים האלה גרמו לי להבין שהחברה הישראלית היא פשוט מגעילה ומכוערת!!! אם להתייחס כרגע ל - 2 המקרים שבהם לא יצרו איתי קשר, אני פשוט לא מבינה מה יש להם!!! הם רוצים למכור או לא רוצים למכור??? למה אני זאת שצריכה לרדוף אחריהם כל הזמן??? הם נמצאים בצד המוכר, הם אלה שאמורים לרדוף אחרי, אם כבר!!! אני שוב חוזרת, אם בעיני המנהלים כל שפיכת הזעם הזאת לא מתאימה לפורום, אני מתנצלת מראש ומצדי שההודעה תימחק. זה פשוט כ"כ מרגיז אותי שיש אנשים לא רציניים שמתייחסים בצורה כזאת לאלה שמעוניינים לקנות מהם, שממהרים לפרסם הודעות שהם רוצים למכור ואח"כ מתעלמים מהפניות אליהם!!! תודה וסליחה.

beky1

New member
הייתי הופכת את המכתב

למאמר : תלאותיו של קונה יד שניה. והאמת לכל אחד מאיתנו יש הרפתקאות שכאלה , אבל , אל לך להתייאש. כולנו בני אדם , תעברי הלאה. האמת , הלוואי שאלה יהיו הצרות הכי גדולות שלנו. ולסיום : פרסמי את המוצר שאת מחפשת כאן (במידה זוה קשור לנושא הפורום) אני בטוחה שהאנשים פה נחמדים במיוחד

Boone

New member
צר לי לשמוע שכך קרה ../images/Emo4.gif

אני לא רואה שום סיבה למחוק, ההפך. במידה ויש משהו שאני יכול לעזור, אשמח לדעת.

hila3000

New member
יש אנשים כאלה..

תשתדלי שלא לקחת ללב, זה לא משהו אישי בוודאי.. ואל תתייחסי לחוסר איכפתיות שלו..כי מה לעשות, יש אנשים כאלה. מקווה שתמצאי את מה שאת מחפשת, ובדרך תקבלי אלייך חזרה את האמון שקצת אבד. :)

MommyHug

New member
אויש כל כך מרגיזזז../images/Emo46.gif

לא יאומן, ממש עצוב ומרגיז שקיימים דברים כאלו, אבל כמו שאמרו כאן אלו שתי דוגמאות מתוך מליונים שקורים יום יום בחברה שלנו... אני מקווה שיהיו לך הרבה חוויות מתקנות

mosh511

New member
אנשים חארות!

אני משתתף בצערך ומציע לך שתפרסמי פה מה את רוצה לקנות אולי נוכל לעזור וזה יפה וטוב וחשוב שאת מעלה את המכתב הזה לדעתי צריך לקבוע זמן מסויים להתחייבות החלפות ומי שלא יעמוד בה יקבל פה סנקציות שליליות מהפורום (יצא לו שם לא אמין)

White Mamba

New member
באמת מרגיז... אבל לדעתי

יש יותר אנשים טובים מאנשים רעים (או שככה אני רוצה להאמין), כל מי שיצא לי למכור לו/להחליף/לקנות ממנו היה בסדר גמור איתי ואני מקווה מאד שגם אני יצאתי בסדר גמור איתם (ויש כמה אנשים בפורום שיוכלו לענות על השאלה הזאת)

yrnkrn

New member
מה שקרה לך באמת מעצבן

התנסית בחלק מהגנום הישראלי אבל לא כולם ככה. ברכישת ספרים יד שנייה כמעט ולא היו לי תקלות, אפילו בספרים שנרכשו ללא מפגש אישי ונשלחו בדואר ואנשים שלא פגשתי ולא הכרתי קודם. יצא לי להכיר כמה אנשים מעניינים ומבינים בתחום.

galsamu

New member
הברקה

בכדי שלא יישנו פה דברים כאלה, כי לי יצא כבר פעמיים לקבוע עם מישהו החלפה בדואר, לשלוח ולא לקבל כלום בתמורה. אשכול עוגן של פידבקים, מי איש טוב מי רע. ככה נוכל לדעת מי דרעק ולא כדאי להתעסק איתו ומי אמין. יש את זה כמעט בכל פורום החלפות ומכירות. ועל הדרך ככה, עוד הצעה: להפסיק עם הקשקוש הזה שכל יום פותחים שרשור חדש של ספרים, דיסקים, וסרטים כי ככה יש מלאן-תלפים הודעות זהות באותו עמוד וזה מרגיז. במקום זה, שכל ברנש/ית שפותח אשכול ייכתוב בכותרת ספרים/דיסקים/תקליטים/סרטים/להחלפה/מכירה/אחותך ולכולנו יהיה עולם יותר שמח...

hila3000

New member
זה לא מדויק..

קודם כל לגבי ההצעה של אשכול עוגן של פידבקים - אני בעד
לגבי ההצעה השנייה.. אם תשים לב, נאמר שכל הודעה שחוזרת על עצמה באותו עמוד, כלומר עם אותו תוכן - נמחקת. לכן לא קורה מצב שאותו בן אדם מפרסם את אותו מוצר בעמוד הראשי. במידה וזה אכן קרה, אחת ההודעות (החדשה יותר) נמחקת על ידי המנהלים.

פּלפּל

New member
תודה על ההצעה

שרשור חדש של ספרים, דיסקים וסרטים נפתח פעמיים בשבוע, כשהשרשורים הקודמים מפסיקים לקפוץ ונדחקים לתחתית הדף. הודעות זהות, כפי שכתבה hila3000 אנחנו משתדלים למחוק. בנושא הפידבקים, אם יש לך הצעה פרקטית, איך לנהל מנגנון כזה, אתה מוזמן לשלוח לנו במסר. תודה!

lonefairy

New member
תודה לכולם על התגובות החמות!

בסופו של דבר, בלית ברירה, קניתי אתמול את מה שחיפשתי בחנות סטנדרטית, במצב חדש לגמרי וכמובן במחיר מלא... כנראה שפשוט אסור לבנות יותר מדי על כל העניין הזה של קניית מוצרים מיד שנייה...

mosh511

New member
חבל להתייאש...../images/Emo201.gif

יש הרבה אנשים טובים בפורום שאני בטוח שהיו שמחים לעזור אם רק היית מפרסמת מה את מחפשת...

למעלה