זה פשוט לא יכול להיות

or 333

New member
זה פשוט לא יכול להיות

לפני בערך חודש וקצת עליתי על המשקל היה רשום 87 ועוד אחרי מס' שבועות עליתי שוב וראיתי 82 זאת אומרת שירדתי 5 קילו בחודש עכשיו עלית שוב ולתדהמתי 87 איך זה יכול להיות אז במשך השלושה ימים אמרתי לעצמי בטח זה סתם עליתי שוב ושוב והבנתי שבסופו של דבר זה לא יורד מ-87 דבר שלא יכול להיות אולי יש לזה הסבר רפואי שאני לא יודעת עליו אני לא מתאמנת אז לא יכול להיות שזה שרירים אני לא אוכלת שטויות אז לא יכול להיות שעליתי אז תסבירו לי מה כן אני מאד מקפידה זה ממש מסבך אותי ואל תגידו לי תסתכלי על הגוף או איך את מרגישה אני מחפשת תשובה איך יכול להיות דבר כזה מבלי שום סיבה תודה

שאלה ובקשת עזרה...

בטח דנתן בנושא הזה עוד לפני השאלה שלי, אבל אולי אפשר יהיה לענות לי שוב: אני חודשיים וחצי אחרי לידת בן (מקסים) אבל עליתי 28 קילו, כן כן 28 קילו ממשקל של 50 קילו בלבד לפני תחילת ההריון. ועכשיו יש לי המון צלוליטיס באזור הישבנים והירכיים, וכולי מלאה סימני מתיחה בצבע אדום על פני כל הגוף כמעט, מה אפשר לעשות? תודה רבה

טיפולי צלוליט

ישנם היום טיפולים מעולים שנותנים תוצאות מעולות: 1) להפחתת צלוליט 2) הצרת היקפים 3) העלמת סימני הרזיה אלו טיפולים שנעשים במכוני קוסמטיקה

אורלי14

New member
הלוואי שהיינו יכולים לעזור לך.. אול

אולי המשקל נתקע או התקלקל?

בובי

New member
זה משקל מכני או אלקטרוני ?

לי יש משקל קבוע כך שאם אני רואה במשקל שלי משקל גבוהה אני מכבה אותו ומדליק מחדש וראה שהמשקל שלי בסדר והמשקל לא מקולקל

or 333

New member
זה משקל דיגיטלי

גם בעלי ירד במשקל וזה מראה לו מצויין ואצלי הבדל של 5 קילו שום הגיון

בובי

New member
קורה לפעמם שהם מזיפים

אם שמים אותו על משטח לא ישר או על שטיח לדוגמא צריך לכבות ולנסות שוב וחשוב כמובן לקנות משקל איכותי

למעלה