זה פשוט לא נגמר.

eilat11

New member
זה פשוט לא נגמר.

כבר שלושה ימים שאני משחק תורנירים ועף בעשרות בד ביטים מפחידים בכל יום. אם זה סט על הפלופ נגד זוג שהופך לפלאש בבק דור ואם זה אסים נגד A4o קינגים נגד כל פוקט נמוך אני כבר לא מדבר שכל AK מפסיד לכל יד. וכל רייס הגבוהים מקבלים את האס והזוג מנצח עם סט. אני בטוח שניצחתי אולי אולי 10% מהרייסים בשבוע האחרון. ירדתי בסכומים בתאם לנפילת הבנקרול.. בתקווה שיעבור זעם כי כבר נתקלתי בדאון סוינגים כאלו והם פשוט עברו אבל לא הפעם. זה נמשך ונמשך ונמשך...אני פשוט שונא את האתר הזה. עד מתי?!

darkAI

New member
אתה נשמע בטילט ואני ממליץ לך

לקחת הפסקה קטנה ובזמן הזה לעבור קצת על מאמרים ו/או ספרים שקשורים לפוקר. הירידה התלולה והמסיבית שלך ב250 הטורנירים האחרונים מצביעה שיש אצלך עוד בעיות במשחק חוץ מvariance. הייתי ממליץ לך לעבור על הידיים שלך ולראות איפה אתה נוטה להפסיד הרבה צ'יפים. עוד משהו חשוב שאני ממליץ לך במידה ויש לך תוכנה כמו PT או HEM זה לעבור יד-יד בטורנירים בתקופה שהלך לך ממש טוב ולעבור יד-יד בטורנירים שהולך לך גרוע ולהשוות ביניהם. בdownswing האחרון שהיה לי, שמתי לב שבגלל שניסיתי באותה תקופה להתאים את המנטליות ודרך המשחק שלי למשחקי קאש[שבהם אני גרוע
], נהייתי גם יותר loose ופחות אגרסיבי בטורנירים. בנוסף, בגלל הנפילה ברווחים[ובהתאם גם בביטחון העצמי לגבי המשחק שלי], הייתי מפחד לבלף בנקודות מושלמות לבלוף והייתי מקפל להימורים גבוהים איפה שאני בטוח שאני מנצח, והייתי מוותר על value bets איפה שמתאים לתת. מנגד - הייתי עושה את זה בדיוק איפה שלא צריך בגלל טילטים קטנים פה ושם כמה טורנירים רצופים שעפתי ברייסים וב70-30. אז שוב - תעבור על הידיים שלך, תחפש טעויות ותשווה לעומת התקופה שהלך לך טוב. והכי חשוב - תשחק עוד ועוד, תנהל בנקרול נכון ותן לvariance לעבור.

eilat11

New member
תודה על הצעות

אבל אם לומר את האמת כבר עברתי על הידיים שלי בפוקר טרקר. ואם הייתי יכול לעשות העתק הדבר על כל הידיים שבהם עפתי בתורנירים האחרונים אתה לא הייתה מאמין- נשבע! אני משחק לרוב מולטי טיבלס, וטורנירים גדולים כי אני משחק מאוד טוב עם הרבה צ'יפים, מה שנותן לי הרבה מאוד ייתרון באמצע ובסוף (עדיין יש לי מה לעבוד בנוגע לפיינאל טייבל אני תמיד מסיים שלישי או רביעי ומתקשה להגיע להדס אפ בתורנירים גדולים של מעל 500 איש). בכל אופן, גם אני חשבתי שניהית לי בעיה עם הביטחון העצמי , או שאולי שיניתי את צורת המשחק כי 250 טורנירים זה הרבה . אבל אחרי בדיקה גיליתי שזה פשוט לא זה. אשכרה היה לי הרבה הרבה חוסר מזל (ברור שלא צריך שבכולם יהיה, מספיקים 2-3 בדש ביטים רצופים בכל סיישן כדי להכנס לטילט ולהפסיד עוד) בכל אופן , הבד ביטים גם הגיעו בנקודות מאוד מאוד חשובות בטורנירים שאני משחק. בשלב של לפני הכסף שהבליינדים מתחילים להיות מטרד. שם כל הצ'יפים הלכו וזה מאוד קריטי. לא נורא עשיתי הפסקה של יומיים (ואני משחק כל יום הרבה) ונראה אם אני חוזר מה-130$ שנשארו...\=

2המרפא

New member
העיקר על תעשה מה שאני עשיתי

תתעצבן כשאתה בדאון סווינג תכנס ל2 שולחנות עם כל הבנקרול שלך ותנסה להוכיח שאתה גבר בטילט.

darkAI

New member
נשמע לי מוזר.

אני די משוכנע שיש שם קצת מעבר לחוסר מזל גם. אם אתה רוצה, אני יכול להציץ בdatabase הידיים שלך ואולי לאבחן איזה כמה leaks. מקווה שהצלחת לחזור עם ה$130.

eilat11

New member
ברור שש מעבר...

אחרי החוסר מזל בא טילט.. ואז אני גם לא משחק בנקרול מנג'מנט. וההפסדים ממשיכים.. למשל שאני משחק טורניר של 24+2 כשהבנקרול שלי היה 280...

Kgt1

New member
רק רציתי לשתף אותכם בעוד רגע פול טילט קלאסי..

(אני דווקא לא ביד)

bang01

New member
אני מניח שהבחור עם החמישיות דחף לפני הפלופ?

אחרת זה לא כזה באד ביט.. אגב, יש לי הרגשה שבקאש זה קורה פחות. יש פחות variance יחסית לטורנירים. אבל האמת שאני בקושי משחק טורנירים, אז אולי זה בגלל זה

Kgt1

New member
אכן כן, כי הרי ברור שעם חמישיות אתה תמיד

מוביל... בפול טילט :)

darkAI

New member
עם זוג חמישיות אתה באמת תמיד מוביל מול כל דבר

שהוא לא זוג יותר גבוה, ולא רק בפול טילט.

Kgt1

New member
אבל כמובן שאין מצב לפוקט מעלייך כאשר היה רייז

רי רייז מפוזישנים מוקדמים לפנייך

Kgt1

New member
לא יכול, כי אני ארוויח מהם קצת ואפסיד הרבה

בסאק אאוטים

darkAI

New member
תראה, אפילו בטווח של 10 אלף ידיים, אתה תהיה

במצב שבו לפחות רוב המצבים שבהם היית המוביל יצאו כמו שצריך. אתה לפחות שומר היסטוריות של ידיים? אם לא, אז אתה צריך להיכנס לFulltilt, אז ל-options, משם לhand history, ולסמן V על האפשרות "save my hand histories". בעתיד תוכל לתת לPT3 או ל-HEM לבנות מסד נתונים של הידיים שלך מקבצי ההיסטוריה האלה. אתה גם יכול לשלוח אימייל לפול טילט ולבקש שישלחו לך את ההיסטוריה של כל הידיים ששיחקת. לא בטוח שהם יענו, אבל אפשר לנסות. פשוט תגיד שאתה רוצה להכניס את כולם למסד נתונים וללמוד אותם ולא ידעת שיש אפשרות לשמור היסטוריית ידיים עד עכשיו

Shaycus

New member
הבעיה היא

שאנחנו מעלים את כל הפעמים ש AA מפסיד ל55 או ל KK או לQQ אבל לא מעלים את כל הפעמים שהוא לוקח וזה למה זה נראה שהכל מכור ושכל העולם נגדנו

Kgt1

New member
חד משמעית, לאורך אלפי (ועשרות אלפי) ידיים

ששיחקתי עד עכשיו בפול טילט, התוכלת של זכיות הידיים באול אין פרה פלופ היא לא הגיונית (גם אצלי, גם כשאני מסתכל על אחרים). אבל זה היה יותר קטע קומי :)

תסתכל על הגרף של הבחור הזה ותגיד לי אם אתה

עדיין חושב שהפוקר באינטרנט הוא מכור...

למעלה